Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707706 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Stada gezmeye gidiyorum canım sıkıldı ordan maç izlemeye gecerim.. Herkeze iyi gunler arkadaşlar

Çevrimdışı ahmet türker

Bizim siteyi takip etse ne kadar surede bitecegini ogrenir.
Bu arada herkese tesekkurler...zaten kisisel ileti ile de kendilerine tesekkur ettim. Forumda konu dısı yapmayalim diye :biggrinking:
@ZEKI hocam geçmiş olsun . eurosport 2 de shelby -murphy german masters snooker finali var belki haberin yoktur diye söyleyeyim dedim .

Çevrimdışı Efe

Kapalıda işçilerin uğraştıgı demir çatıyla ilgili bişeymi acaba @Efe

olabilir bişey taşımak için yaptılar gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bizim siteyi takip etse ne kadar surede bitecegini ogrenir.
Bu arada herkese tesekkurler...zaten kisisel ileti ile de kendilerine tesekkur ettim. Forumda konu dısı yapmayalim diye :biggrinking:

stad 1 senede bitebilir ama tamamı herşeyiyle açılma zamanı ile tamamının bitme zamanı farklı şeyler bunu bile malzeme yapmaktan kaçınmıyorlar 30 ağustosta göreceğiz bakalım açılacak mı açılmayacak mı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam geçmiş olsun . eurosport 2 de shelby -murphy german masters snooker finali var belki haberin yoktur diye söyleyeyim dedim .
yoktu hemen aciyorum tesekkurler Abi

Çevrimdışı onurturan

Yağmur artışa mı geçti millet kaçtı gibi sanki  :bawling:

Çevrimdışı ahmet türken

Su stad Allahin izniyle bir bitse agustosada. Boyle salkayanlar kapak olsa. Gerci onlarda utanmada yoktur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalçın Karadeniz az önce stadın 1 yıldan önce bitmeyeceğini söyledi.
Yorum yapmıyorum.
Bencede Yorum yapmayalım , Bizim İçimizdeki adamlar Bunu Söylerse , Dışarıdakilerde Tabiki Bu Stad 2016 dan önce bitmez , Beşiktaş taraftarını kandırıyorlar Der , Normal yani...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Yalçın Karadeniz az önce stadın 1 yıldan önce bitmeyeceğini söyledi.
Yorum yapmıyorum.

Toprak onu çağırıyo

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı onurturan

Su stad Allahin izniyle bir bitse agustosada. Boyle salkayanlar kapak olsa. Gerci onlarda utanmada yoktur
onlar ozaman bak biz dedik o yüzden salmadılar kendilerini iyi ki öyle demişiz Beşiktaş'a katkımız oldu falan derler  öyle adamlarda kösele gibi surat var sonuçta :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı arda

O'sullivan yoksa o olsa olsa yarı finaldir Ahmet abi.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 16:03:25
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bencede Yorum yapmayalım , Bizim İçimizdeki adamlar Bunu Söylerse , Dışarıdakilerde Tabiki Bu Stad 2016 dan önce bitmez , Beşiktaş taraftarını kandırıyorlar Der , Normal yani...
şu yalçın karadeniz efendi kişisel egolarına keşke Beşiktaşı katmasa .Herkes dört dörtlük değildir yönetimin hataları illaki vardır abi olarak divan kurulu olarak tavsiye niteliğinde kararlar alsalar tamam ama  gençlerin önünü açacakları yerde oturduğu yerde dolar spekülatörcüleri gibi açıklamalar yapıyor dün renkli gazetelerin çoğu bunu işledi yaptığını beğendi mi acaba vodafone gibi bir firma ile anlaşmamız var kulüp tam kurumsal yapıya girecek boş boş konuşup kalkmış gs'yi feneri övüyor . O kadar çok beğeniyorsa gitsin onların yöneticisi olsun bu yaptığı en basit ifade ile Beşiktaş'a ihanettir ... :s20: :s20: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

şu yalçın karadeniz efendi kişisel egolarına keşke Beşiktaşı katmasa .Herkes dört dörtlük değildir yönetimin hataları illaki vardır abi olarak divan kurulu olarak tavsiye niteliğinde kararlar alsalar tamam ama  gençlerin önünü açacakları yerde oturduğu yerde dolar spekülatörcüleri gibi açıklamalar yapıyor dün renkli gazetelerin çoğu bunu işledi yaptığını beğendi mi acaba vodafone gibi bir firma ile anlaşmamız var kulüp tam kurumsal yapıya girecek boş boş konuşup kalkmış gs'yi feneri övüyor . O kadar çok beğeniyorsa gitsin onların yöneticisi olsun bu yaptığı en basit ifade ile Beşiktaş'a ihanettir ... :s20: :s20: :bandit: :bandit:
Çok haklısın be abi.
Şu şirret suratlı adamlardan, Beşiktaş'a zarar veren virüslerden kurtulmak lazım artık..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

O'sullivan yoksa o olsa olsa yarı finaldir Ahmet abi.
@arda oldum olasi ronny i sevemedim. Ben Selby yi tutarim. Ama bugun oda tırt

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 16:11:21
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
çok merak ediyorum yaklaşık 1.5 senedir stad yapılıyor bu divan kurulu üyeleri ne zaman yönetimle takımla ya da başka bir şekilde gidip stada birlik mesajı verdi ?? Yalçın beyfendi bizim onda birimiz kadar stad inşaatını takip ediyor mu statükocu anlayışla her şeyin doğrusunu biz biliriz mantığıyla hareket edip gençlerin başarısını kıskanma durumunu anlamıyorum . Beşiktaş sevgisi kişisel egolardan daha geri planda olduğunu düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 08.02.2015 (16:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Mehmet   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ErmanS

Dün sanırım başkan 15 gune stadın %60 ı bitmiş olacak demiş.
15inci ayda %60ı bitecek yani. hadi para sıkıntıları hava koşulları 3 ay uzattı desek 12 ay.
bu hesapla ekim sonuna bitmiş oluyor stad.

Hızlanma ihtimali var mı sizce ?
Ya da stadın futbol oynamaya uygun hale gelmesi 6 ay surer geri kalan işler 2 ay sürer gibi bi mantık var mı?

Yani sonuç olarak başkan çıkıp bu açıklamayı yaptığında stadın gecikecegini mi anlıyoruz ben hiç birşey anlamadım çunku

Çevrimdışı ZEKI

Bizim arkadas duymus ben duymadim yasli abilerimizin kendi aralarinda yaptiklair konusmada
Neden iki oglu fenerli olan Kocadan para aliyormusuz da Turgay Ciner ile Zafer Yıldırımdan para istemiyormusuz, onlari kusturmusuz.
Stad 2016 hazirnaina ancak bitermis bu hızla giderse..
Ben duysaydim mudahale eder, forumu izleyin derdim :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

15inci ayda %60ı bitecek yani. hadi para sıkıntıları hava koşulları 3 ay uzattı desek 12 ay.

Ya da stadın futbol oynamaya uygun hale gelmesi 6 ay surer geri kalan işler 2 ay sürer gibi bi mantık var mı?

Yani sonuç olarak başkan çıkıp bu açıklamayı yaptığında stadın gecikecegini mi anlıyoruz ben hiç birşey anlamadım çunku
Kaba bittikten sonra aynı iş yapılmayacak ki bende bunu anlamıyorum.
Kaba biticek, çatı zemin ince işlere geçilecek. Farklı işlerden yüzde hesaplanamaz ki.Çatı ayrı iş, ince iş ayrı, drenaj zemin vs. ayrı iş. Hepsi aynı anda yapılacak zemin hariç. Çatı kaldırıldıktan sonra zemin ve ince işler kalacak sadece. Ve yine aynı anda sürdürülecek.
Bence bu işleri ayrı ayrı yüzdelendirmek lazım diye düşünüyorum :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

şimdi kaba inşaatla çatı prekast ve ince işler karıştırılıyor  bu saydığım 3 iş kabayla alakası olmayan çok farklı şekilde yapılan işler bizim maç oynamamız içim prekastın 45 gün çatı çelik halatlarınında 4 ay içinde havaya kalkması gerekiyor saha zemininde haziran temmuz ve ağustos aylarında hazır hale getirilmesi lazım çatı mayısta havaya kalkarsa saha için 80-90 gün gibi bi zaman var bu zaman içerisinde saha hazır hale gelemezse bi problem var demektir koltuklarda yine 3 ayda monte edilmeli bunlar için çok süre ve bitmeli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Kaba bittikten sonra aynı iş yapılmayacak ki bende bunu anlamıyorum.
Kaba biticek, çatı zemin ince işlere geçilecek. Farklı işlerden yüzde hesaplanamaz ki.Çatı ayrı iş, ince iş ayrı, drenaj zemin vs. ayrı iş. Hepsi aynı anda yapılacak zemin hariç. Çatı kaldırıldıktan sonra zemin ve ince işler kalacak sadece. Ve yine aynı anda sürdürülecek.
Bence bu işleri ayrı ayrı yüzdelendirmek lazım diye düşünüyorum :alala:

Hocam düşüncelerimi dile getirmişsiniz  :claps: :)

Çevrimdışı Efe

bu arada numaralıyada şap betonu falan atılmaya başlanmış ince işler devam ediyor stad içinde :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hocam düşüncelerimi dile getirmişsiniz  :claps: :)
:)
-
Bu arada başta sarı olan küfekiler bugün beyaz renge bürünmüş :evillol:

Çevrimdışı Efe

gördüğüm kadarıyla çatı kolonları 20 tane olmuş takılan :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK