Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700310 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Alpay vodafone arenayi cok yakindan takip ediyomus, seneye de zor diyor... Le havle yaa.. nerenle takip ediyon acaba.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ZEKI

son testerelerin betonlanışı ölümsüzleştirelim :D
daha cok tarihi an olacak bu birincisiydi
bileziklerin bitisi, prekastlarin bitisi, otoparkin bitisi bitis de bitis surekli..

Çevrimdışı Efe

daha cok tarihi an olacak bu birincisiydi
bileziklerin bitisi, prekastlarin bitisi, otoparkin bitisi bitis de bitis surekli..

en tarihi an çatının havaya kalkışının başladığı gün olacak @ZEKI abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

bir tane koyulacak muhtemelen gökhan türkmenin fotolarda yerlestirilmiş hali vardı bir adet

Butun merdivenler ayni bu genislikte ve tek olursa  :halay:

Çevrimdışı Türkay

@Efe abi bu betonlanan kalıpların sökülmesi zaman alıyor mu?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Esas numaralidaki sari vincten kurtulalim, kurtulalim ki numaralida prekastlar hızlansin.

Çevrimdışı TØLGA

Esas numaralidaki sari vincten kurtulalim, kurtulalim ki numaralida prekastlar hızlansin.

abi o vinç işin bahanesi yaa bence sağ tarafında vinç yokta ne oluyo
önce yeni açığı bir bitirsinlerde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

abi o vinç işin bahanesi yaa bence sağ tarafında vinç yokta ne oluyo
önce yeni açığı bir bitirsinlerde
Vinc varken o buyuk vinc oraya giremez ki. Allah muhafaza takarsa vinci asagiya indirir. Cok tehlikeli

Çevrimdışı serti67

Artik bileezik ve cati kolonlarinin hizlanmasi lazim cati kolonlariinin takilmasi sanrim zamn almicak ama saha icine kilon gelmesi ozaman aliyor maleseff tabi gumruk falan ne tur bi isleyis yavaslatiyo bilemeyizz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZORBEY

en tarihi an çatının havaya kalkışının başladığı gün olacak @ZEKI abi

yaw kardeşim sen hiç sıkılmazmısın 7/24 stad a giren araçları saymakla orda calışan ustaları takip etmekle hangi rampada hangi araç mahsur kalmıs hangi kişirler bitti sıra hangisinde başka işin gücün yokmuydu senin helal olsun valla:)) bu arada forum da mevzu var sen oralı bile olmadan devam ediyorsun takibine:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı TØLGA

Vinc varken o buyuk vinc oraya giremez ki. Allah muhafaza takarsa vinci asagiya indirir. Cok tehlikeli
en azından alt katlar başlayamazmıydı abi  @Küçük Beyaz Vinç ile?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi bu betonlanan kalıpların sökülmesi zaman alıyor mu?

hayır yan kalıplar yarın sökülebilir alt iskeleler kalıyor 10 günden önce sökmüyorlar diye biliyorum zaten gerekte yok kalsın 1 ay :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yaw kardeşim sen hiç sıkılmazmısın 7/24 stad a giren araçları saymakla orda calışan ustaları takip etmekle hangi rampada hangi araç mahsur kalmıs hangi kişirler bitti sıra hangisinde başka işin gücün yokmuydu senin helal olsun valla:)) bu arada forum da mevzu var sen oralı bile olmadan devam ediyorsun takibine:)

bu forumun amacı bilgi vermek kavga gürültü etmek değil bu stad bitene kadar bu şekilde devam edecek ben stadın küçüklüğümden beri yapılmasını isterdim şimdiye nasip oldu ve tek saniyesini kaçırmam binlerce insan gelişmeleri takip ediyor bilgi edinsinler diye uğraşıyorum uğraşıyoruz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Küçük Beyaz Vinç

en azından alt katlar başlayamazmıydı abi  @Küçük Beyaz Vinç ile?
bencede kapalı gibi olmalıydı şimdiye kadar alt yarısı biterdi

Çevrimdışı tunceryawuz

@bjk_mabet abi ben forumun sessiz takipçilerindenim.Ve verdiğiniz bilgiler ile sizleri artık arkadaşım gibi görüyorum. Bugün öğrendim babanızı kaybetmişsiniz. Allah sabır versin. Babanınızın toprağı bol,mekanı cennet olsun.

Çevrimdışı serti67

@Efe hocanin siber gozleri suan pompanin doktugu betona kitlendigi icin forumda Yangin ciksa bi kova su dokmez yani :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Kartal Ç

bu forumun amacı bilgi vermek kavga gürültü etmek değil bu stad bitene kadar bu şekilde devam edecek ben stadın küçüklüğümden beri yapılmasını isterdim şimdiye nasip oldu ve tek saniyesini kaçırmam binlerce insan gelişmeleri takip ediyor bilgi edinsinler diye uğraşıyorum uğraşıyoruz  :)

+1903

Bu arada kara haberi yeni öğrendim. Başın sağolsun @bjk_mabet .
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sabırlar diliyorum.

Çevrimdışı serti67

Yarin guzel resimler gelsede ortam degisse hem acimiz var hem tatsizlik var bi nebze olsa stada odaklanirsak guzel bigun olurr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

@Efe hocanin siber gozleri suan pompanin doktugu betona kitlendigi icin forumda Yangin ciksa bi kova su dokmez yani :)
yoo burdayım biraz sonra herkesin mesajlarını sileceğim verdiğim bilgiler arada kaynıyor hepsini sileceğim :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

@Efe hocam yarin icin yerde yatan sanirim 6adet cati kolonu var bunlar takilirmi bi fikrin varmi
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Mobil versiyonu deniyorum süper olmuş, @anilt söylemiş zaten üye adı biraz daha belirgin olsa iyi olur.
@Yunus daha test ediyoruz tema değişecek iyileştirilecek yapılacak işleri var

Çevrimdışı onurt

@Yunus daha test ediyoruz tema değişecek iyileştirilecek yapılacak işleri var
necmi abi ben ipadden takip ediyorum, eski görünüm daha iyiydi. Belki tel için yenisi iyidir.
Normal görünüme dön gibi bir seçenek var mı ben mi göremedim?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...