Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688398 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı EagleForce

Sizi bilmem de, ben kendi koltuğumda otururum. Benden önce gidip oturmuş biri varsada kaldırırım.

Dogrusu bu zaten. Yeni stadimizda herkes medeni bir sekilde kendi yerine oturmali kimsenin hakkini gasp etmeden.   

Çevrimdışı ahmet türker

:ok: +1903 yanımızda etrafımızda kim var bilelim :D
benel sohbetten girildiğinde ,vodafon arenada neredesiniz diye bir başlık var .istersen bir bak.

Çevrimiçi murat

benel sohbetten girildiğinde ,vodafon arenada neredesiniz diye bir başlık var .istersen bir bak.
evet ahmet abi var sadece bir grafik ile desteklenirse daha güzel olabilir.

Çevrimdışı bnymnd

Arkadaşlar hepiniz kombine aldınız bizde bilet alacağızda kombinelerden yer kalırsa.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ahmet türker

evet ahmet abi var sadece bir grafik ile desteklenirse daha güzel olabilir.
evet haklısın fazla farkedilmiyor bir şeyler yapılması lazım murat kardeşim. :ok:

Çevrimdışı Oktay

passolig kalkmadan asıl çarşı grubu gelmiyeceğine göre konu anlamsız diyorum ve kapatıyorum konuyu  :biggrinking:
@Tolga bizim jenerasyon çok iyi bilir ozamanlar grup falan esamesi yoktu sadece takımı desteklemek vardı...derbilerde tribünler yarı yarıya olur durmaksızın 4-5 saat tezaruhat yapılırdı tribünde herkes neredeyse kankaydı... ozaman beşiktaş sahada taraftar tribünde efsaneydi demi @ZEKI Hocam :icool:

Çevrimiçi murat

evet haklısın fazla farkedilmiyor bir şeyler yapılması lazım murat kardeşim. :ok:
yeni katılan arkadaşlarımıza yardımcı olur.biraz daha gözönüne çıkarmayı düşünmeliyiz bencede.

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaşlar hepiniz kombine aldınız bizde bilet alacağızda kombinelerden yer kalırsa.
hepsini kombine yapmazlar zaten ama bilet bulmak çok zor olacak bundan emin olabilirsin .

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga bizim jenerasyon çok iyi bilir ozamanlar grup falan esamesi yoktu sadece takımı desteklemek vardı...derbilerde tribünler yarı yarıya olur durmaksızın 4-5 saat tezaruhat yapılırdı tribünde herkes neredeyse kankaydı... ozaman beşiktaş sahada taraftar tribünde efsaneydi demi @ZEKI Hocam :icool:
abi o kadar eskileri bilmiyorum ben  :)
Ama tribünler eski tadında değil malesef
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

Duyuru
Periyodik sunucu bakım iyileştirme çalışması yapılacaktır ara ara kesintiler yaşanabilir.

Çevrimdışı Oktay

abi o kadar eskileri bilmiyorum ben  :)
Ama tribünler eski tadında değil malesef
okadar eski değil 1980 nin sonları 1990 nın başları :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

70 lerde bazı maçlarda o kadar kalabalık oluyordu ki insanlar cebinden sigara çıkarıp içemiyordu ,oktay kardeşim.

Çevrimdışı TØLGA

94 dogumlu biri hatırlamaz o zamanları  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

70 lerde bazı maçlarda o kadar kalabalık oluyordu ki insanlar cebinden sigara çıkarıp içemiyordu ,oktay kardeşim.
ahmet abi sen sanlı sarıalioğlu,, vedat okyar, yusuf tunaoğlu, zekeriya alp li yılları diyosun.. :evillol: :evillol:
o zaman ben ekmeğe mama diyodum :D :D

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi sen sanlı sarıalioğlu,, vedat okyar, yusuf tunaoğlu, zekeriya alp li yılları diyosun.. :evillol: :evillol:
o zaman ben ekmeğe mama diyodum :D :D
necmi ,erkan, fehmi, sami ,süreyya, kaya, yusuf, kuzman, güven, sanlı, faruk kadrosunu hala ezbere biliyorum .bizm çocukluğumuzda kadrolar ezberlenirdi ,evet o zamanları söylüyorum .pele geldiğinde ben de oradaydım ,futbolu sevdirmek için dünyeyı geziyordu .çok net hatırlıyamıyorum tabii.

Çevrimdışı Sedat_BJK

içim doluyor yeminle siz kombine sohbeti yaparken.. ağaçlı yoldan stada yürümek, yanından geçenlerin tezahüratlarına eşlik etmek. hiçbirini tanımamana rağmen hayatındaki en yakın insanmışcasına omuz omuza boğaz patlatmak. Düşün daha stada girmeden ne haldeyim.. :drunkard: yer siyah gök beyaz, tek aşk Beşiktaş.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı karAŞK

artık uye olmanın zamanı gelmıstı herkese selam olsun :) yenı sayfa hayırlı olsun umarım bu sayfada stadımız biter  :super:

Çevrimdışı henry gale

Buradaki arkadaşların önerileriyle tekrardan tasarladığım bazı modeller.

Çevrimdışı Oktay

artık uye olmanın zamanı gelmıstı herkese selam olsun :) yenı sayfa hayırlı olsun umarım bu sayfada stadımız biter  :super:
:hosgeldin

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKİ pazar günü @ahmet türken ile birlikte saat 3 gibi stadın oralardamıydınız.
@ahmet türker evet abi 3 e dogru stadtan carsiya yurumeye baslamistik

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

çarşı için kapalı üst muhabbeti geçtide hatırlatmak isterim kapalı üsttede satılmayan az koltuk kaldı, keza çarşı bence acele etsin yeni açıktada yer kalmayacak  :evillol: :evillol: :evillol:
Almadığını kim söyledi çArşının  :evillol:
Stadın her tribününde de o ruh olacaktır  :bandit:
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 22:46:49 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Türkay

Öncelik başlık 3 ay sürdü bizim stat 3 ayda bitmez  :lol: 5. konuya kadar yolumuz var  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker evet abi 3 e dogru stadtan carsiya yurumeye baslamistik
keşke sokulsaydık ama emin olamadım @ZEKI hocam neyse liverpool maçında görüşürüz artık .