Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694574 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BlackEagle1989

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Merhaba arkadaşlar;

Meraklandığım birşey var....

Acaba stadımızda toplam kaç prekast olacak...

Ne kadarı takıldı...
TURSAN

Çevrimdışı ahmetx

prekastleri isini gorurce ben... :ebebe:

Bence çatıda gecikme var onun için prekastçılar ağırdan alıyor....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

bence para sorunu var herhalde fransizlar nakit para istiyor cati mazemesi icin  ondan bi hakaret yok herhalde..

Çevrimdışı ahmetx

bence para sorunu var herhalde fransizlar nakit para istiyor cati mazemesi icin  ondan bi hakaret yok herhalde..
nakit halloldu ama geç verildiği için üretim gecikti zannedersem.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ahmet abi hep aynı kısır döngü içindeyiz inan sıkıldım. Aynısını kaba inşaat tarafında yaşadık.
Korku akıl katilidir.

nakit halloldu ama geç verildiği için üretim gecikti zannedersem.

bana kalsa hic membran isine girmezdim.. suan catinin 50% bitmisti..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çatıda hiç bir hareket olmaması normal mi? Neyi bekliyorlar? Prekastları beklemedikleri bir gerçek.
Korku akıl katilidir.

ilerki zamanda bizim arenayi allianz arena gibi kaplasalar guzel olmaz mi sizce?  photoshopla arasi iyi olan arkadaslar bi denese ya

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Fotoğraflar gerçekten harika emeği geçen herkesin eline sağlık hakkıınız ödenmez sağolun. Prekastlar bittiğine görüntü muhteşem olacak ha gayret bitsin şunlar artık  :steamed: :steamed:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet abi hep aynı kısır döngü içindeyiz inan sıkıldım. Aynısını kaba inşaat tarafında yaşadık.
29 ekim tarihi boşuna ortalıkta dolaşmıyor,boş ver geç olsun ama güzel olsun.

Çevrimdışı martin40

@mhmtyltp10

"kolay gelsin abi nezaman dökersiniz otopark son kısma betonu"

@GkhnTRKMN7

"gece inşallah"

Çevrimdışı ahmetx

ilerki zamanda bizim arenayi allianz arena gibi kaplasalar guzel olmaz mi sizce?  photoshopla arasi iyi olan arkadaslar bi denese ya
küfekiler boşuna mı takılıyor dostum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

29 ekim tarihi boşuna ortalıkta dolaşmıyor,boş ver geç olsun ama güzel olsun.
Aynen abi tüm eksiklikler giderilsin. Dış çevre düzenlemesi yapılsın o sırada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi hasankale

Mabet ağustosa yetişecek demişti üstüne basa basa o sözü hala geçerli mi acaba ?

Çevrimdışı ahmetx

bursa stadında koltuk facialarına devam,düz tribünde bile koltuklar yana açı vermiş,bakalım bizim ki nasıl olacak? :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Mabet ağustosa yetişecek demişti üstüne basa basa o sözü hala geçerli mi acaba ?
başkanın kendisi dedi,29 ekimden önce açacağız diye ...

Çevrimiçi hasankale

başkanın kendisi dedi,29 ekimden önce açacağız diye ...
Başkanın sözlerine pek itimadım yok benim.

Çevrimdışı Efe

@ALI RIZA baya dolasmis mimari gormusmu acaba kapilarda ne buyuk degistirelim demismi acaba  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çatıda hiç bir hareket olmaması normal mi? Neyi bekliyorlar? Prekastları beklemedikleri bir gerçek.
rampanin acilmasinu vinc iceriye girip calisacak ama vinc giremiyor iskeleler kalksin kolonlarda kirislerde hizlica yerine konur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@ALI RIZA baya dolasmis mimari gormusmu acaba kapilarda ne buyuk degistirelim demismi acaba  :lol:
Kaçak bişiler yapmış olabilir  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

bursa stadında koltuk facialarına devam,düz tribünde bile koltuklar yana açı vermiş,bakalım bizim ki nasıl olacak? :alala:

koltuklar abaküs olsaydı
bizde facia aşanma ihtimali kalmazdı kanımca

hem kapasitede maç endeksli +3000 kişi yapabilirdik

mesela kale arkalarında koltuk arası 0,5cm  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

koltuklar abaküs olsaydı
bizde facia aşanma ihtimali kalmazdı kanımca

hem kapasitede maç endeksli +3000 kişi yapabilirdik

mesela kale arkalarında koltuk arası 0,5cm  :biggrinking:
Katılıyorum abi abaküs olmasını çok isterdim.. Türkiyede böyle bi sistem yok galiba
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."