Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713838 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

forum haziranda açıldı abi yani 49 olmuştu necmi abi mayısa kadar bu şekilde sonra 50 yi görecek :ok:
yok ben ciddiyim şaka yapmadım. :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Efe

yok ben ciddiyim şaka yapmadım. :kop:  :kop:  :kop:

bende ciddiyim abi  :D mayısta 50 olacak sistem bu şekilde çalışıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

@bjk_mabet  üstadım prekastlar ne zaman olacak diye sorun 154541215. kişiyim biliyorum ama ne zaman bitecek neden bu kadar yavaşlar :(((

Çevrimdışı Necmi

Gerekli açıklamayı @bjk_mabet yapacaktır @Necmi  :kop: :kop: :kop:
hımmm bu lafın elbet bir karşılığı olur :D neyse ben en iyisi yanıma bir büyük alıp gidip @bjk_mabet in evini basayım :bandit: şimdi tek gitsem açmaz ama büyüğe saygıda kusur etmez :D

Çevrimdışı ahmet türker

bende ciddiyim abi  :D mayısta 50 olacak sistem bu şekilde çalışıyor
o bu işlerin uzmanı, sistemi aldatmanın bir yolunu bulmuştur. :kop:  :kop:

Çevrimdışı Necmi

@bjk_mabet  üstadım prekastlar ne zaman olacak diye sorun 154541215. kişiyim biliyorum ama ne zaman bitecek neden bu kadar yavaşlar :(((
emin ol senin kadar yavaş değiller :bandit: ömrümüzü tükettin

Çevrimdışı ahmet türker

hımmm bu lafın elbet bir karşılığı olur :D neyse ben en iyisi yanıma bir büyük alıp gidip @bjk_mabet in evini basayım :bandit: şimdi tek gitsem açmaz ama büyüğe saygıda kusur etmez :D
büyüğümüze masa bile donatır mı. :kop:  :kop:

Çevrimdışı fore_kazık

emin ol senin kadar yavaş değiller :bandit: ömrümüzü tükettin

aman efendim teveccühünüz  :evillol: onurlandırdınız beni  :kop:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

büyüğümüze masa bile donatır mı. :kop:  :kop:
AÇması garantiyse  bende  geleyim  İzmirden.  :)

Çevrimdışı Melekcik

Yok ya sarkma olmazsa iş planı herşeyi ile birlikte çatı ağustosta bitecek zaten halat kadırıldıktan sonra zemin icin calisma baslayacak koltuk loca derken ilk maca stat açılacak.basketbollada ilgili birka gelisme var integral opsiyonu kullanmaz sponsorluğu bırakır ise koç gurubu basketbol aş olduktan sonra sponsor olacak ve bütce fb efes csk seviyelerinde eurolig takımı oluşturulacak salonda ülker arena olduğu gibi koç gurubu yapacak @Necmi oldumu  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Necmi

Yok ya sarkma olmazsa iş planı herşeyi ile birlikte çatı ağustosta bitecek zaten halat kadırıldıktan sonra zemin icin calisma baslayacak koltuk loca derken ilk maca stat açılacak.basketbollada ilgili birka gelisme var integral opsiyonu kullanmaz sponsorluğu bırakır ise koç gurubu basketbol aş olduktan sonra sponsor olacak ve bütce fb efes csk seviyelerinde eurolig takımı oluşturulacak salonda ülker arena olduğu gibi koç gurubu yapacak @Necmi oldumu  :money:
çatıyı biliyoruz zaten ama basket arenayı bilmiyordum şu an ilgi alanıma girmiyor onunla ilgili soru sormuyorum :bandit: bu arada tehdit her zaman işe yarar :kop: :kop: ama sanırım bu kadar değil içime nedense daha fazlası var gibi bir şüphe düştü :bandit: @Melekcik

Çevrimdışı ahmet türker

başka tarafa yönlendiriyorsun gibi geldi bu işin içinde başka şeyler var gibi @Melekcik kardeşim. :super:  :super:

Çevrimdışı Necmi

AÇması garantiyse  bende  geleyim  İzmirden.  :)
şakamı bu şu anda kapıyı açmış bekliyordur :D @Coşkun Mevsim aslında bir dahaki gelişinde daha geniş zaman ayarlada oturup uzun uzun sohbet edebilelim böyle çok ayak üstü oldu

Çevrimdışı Melekcik

çatıyı biliyoruz zaten ama basket arenayı bilmiyordum şu an ilgi alanıma girmiyor onunla ilgili soru sormuyorum :bandit: bu arada tehdit her zaman işe yarar :kop: :kop: ama sanırım bu kadar değil içime nedense daha fazlası var gibi bir şüphe düştü :bandit: @Melekcik
Diyorum ki hibritçiler diyorum gelebilir diyorum bu aralar diyorum ama ne icin bilmiyorum tesisler içinde olabilir diyorum @Necmi  :utan :utan :utan
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Necmi

Diyorum ki hibritçiler diyorum gelebilir diyorum bu aralar diyorum ama ne icin bilmiyorum tesisler içinde olabilir diyorum @Necmi  :utan :utan :utan
hala ikna olmuş değilim :bandit: @Melekcik

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnşallah demişlerdi en son :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

bir bomba patlayacak ama . :alala:  :alala:

Çevrimdışı Melekcik

Ama şu var bu aralar divan toplantısı varsa başka bazılarına iyi giydire bilir statla ilgili artık açıktan engel olmaya başlanmış. Dahası varda mabet açıklasın  @Necmi

Çevrimdışı Efe

bende stad ağustosta açılacak mı zeki mürende bizi görecek mi hibrit kibrit mi olacak @Melekcik  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

bir bomba patlayacak ama . :alala:  :alala:
Patlayıp kalacağım ben. var dedigim gibi de mabet aktarsın  :utan :utan :utan

Çevrimdışı Efe

o aktarmaz sen aktar bizi patlatma şimdi burda :boom:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Valla taraftar dessoyu yeteri kadar dürttü top yönetimde  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

bende stad ağustosta açılacak mı zeki mürende bizi görecek mi hibrit kibrit mi olacak @Melekcik  :evillol:
Planlamada evet teoride sarkma olmaz ise ilkmaç arenada omuz omuza 3lü çekeriz de zekimüren stadı görürse apışıp kalır tıpkı rakipler gibi

Çevrimdışı Eyüp Emir

duyum var dediler uykuyu yarıda kestim saklamayın aktarın bildiklerinizi arkadaşlar