Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713866 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Melekcik

Sen gel korkma @Melekcik  :money: :money: :money:
Oldu garip garip bak sonra sen gel melek oldu gelde korkma ayıp @ALI RIZA   :kuserim :kuserim :kuserim
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Oldu garip garip bak sonra sen gel melek oldu gelde korkma ayıp @ALI RIZA   :kuserim :kuserim :kuserim
tamam tamam garip değil düzgün bakacagım  :kop: :kop: @Melekcik  :-* :-* :-* :-*

Çevrimdışı Melekcik

Belki @Tolga @bjk_mabet koltuk öncesi benim figürü çizebilir  :kop: :kop: :kop:
Efsane olur ki seni hiç iyi şeyler beklemiyor @ALI RIZA  :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Melekcik

tamam tamam garip değil düzgün bakacagım  :kop: :kop: @Melekcik  :-* :-* :-* :-*
Yok artik gelsemde koruma tutucam kendime  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı sağduyu

Zaten başkan azıcık kurtaracak iş olsa yapar parayı çekiyor adam allah nazardan saklasın
"Başkan parayı çekiyor" güzel tabir olmuş. Aklıma ister istemez eski başkan geldi. O da parayı bi şey yapıyordu. :kop:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Efsane olur ki seni hiç iyi şeyler beklemiyor @ALI RIZA  :kop:
Gidiyorum gidiyorum Fotolar benden olacak En ince detaylısına kadar  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı ahmet türker

ona bakarsak daha ergen sayılırım :D  zaten öyle hissetmediğim için bir garip oldum.içimdeki çocuğu yaşatıyorum hala.teşekkür ederim mabet nice yıllar beraber omuz omuza inşallah :icool:
@MURAT senin ve herkesin yaşı artıyor da @Necmi kardeşimin hiç artmıyor 2 senedir buradayım hep 49.  bu gidişle sen onu geçeceksin galiba . :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimiçi murat

@MURAT senin ve herkesin yaşı artıyor da @Necmi kardeşimin hiç artmıyor 2 senedir buradayım hep 49.  bu gidişle sen onu geçeceksin galiba . :kop:  :kop:  :kop:
sabret ahmet abi 2 ay sonra :tabe: :D 29 şubatta dğmadıysa tabi :D

Çevrimdışı ahmet türker

perşembe konuşuruz abi :) yeniden burada alevlendirmeyelim kapasiteyi:) resmi kapasite 41903
hangi peşembe ? . (çıkmaz ayın deme sakın)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı ahmet türker

sabret ahmet abi 2 ay sonra :tabe: :D 29 şubatta dğmadıysa tabi :D
@MURAT kardeşim, 29 şubatsa sen gelip geçersin fark bile atarsın  :kop:  :kop: 

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

19.03 de abi :)
18.03 te gece gelicem bu sefer 23.00 gibi stadın ordayım bi tur atar eve geçerim 19.03 tede öğlenleyinde havadisler için stadın önünde olacağım  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sbrhrzmn

Arkadaşlar açı çok hoşuma gitti ve kendim görmek için ufak bişey yaptım. Çok aceleci oldu ve uygun açıdan çim zemin  bulamadım dönüştürdüm derken mantık hataları çok ama ilginizi çeker belki. Daha uzun bi zamanımda kapsamlı bikaç tane yapacam inşallah

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Abi turnikeler nerede olacak bir bilgin varmı ?  :iscrewy: @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar açı çok hoşuma gitti ve kendim görmek için ufak bişey yaptım. Çok aceleci oldu ve uygun açıdan çim zemin  bulamadım dönüştürdüm derken mantık hataları çok ama ilginizi çeker belki. Daha uzun bi zamanımda kapsamlı bikaç tane yapacam inşallah

:claps: :claps: güzel olmuş fikir verme açısından stad çimlendimi harika görünecek orası net :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK