Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 660399 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

ona faul calan hakem hakem değildir...

Çevrimdışı ALI RIZA

ballı takımlar yeminle... rakip te eşşek takip olunca eşşek balı getirdi oluyor  :kop:

Çevrimdışı ZEKI

bedava dan 3 puan gecen hafta bedavadan 1 puan ayip yeminle ayip

Çevrimdışı ALI RIZA

hele umut attıpı gole bak serdar eşşeğinin kaçırdıgına bak aynı yerde aynı top...

Çevrimdışı Tolga

19.Hafta Toplu Sonuçlar

İstanbul Başakşehir 2-2 Karabükspor

Sivasspor 2-0 Akhisar Belediyespor

Kayseri Erciyesspor 0-1 Gaziantepspor

Fenerbahçe 0-0 Trabzonspor

Balıkesirspor 0-1 Torku Konyaspor

Mersin İdmanyurdu 6-2 Kasımpaşa

Bursaspor 3-1 Gençlerbirliği

Çaykur Rizespor 1-2 Beşiktaş

Eskişehirspor 1-2 Galatasaray
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hicks

Bizden alınan 1 puan bunlardan alınan 1 puan değil mi? Bu eses kume dussun de gorsun arkadas, nereye gidiyosun ya? Al 1 puani otur! İnşallah bu 1 puanla küme düşersiniz!
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı sallapati

boşver belki de hayırlı  oldu... gs-fb maçı kıran kırana geçsin.. bol kırmızı kartlı berabere bitsin

ysariusta

• Ziyaretçi

Hadi diyelim Türk futbolcusu kötü. Ya arkadaş 50 tane TD sayarım Skibbeden daha iyi olan. İlla bu adamı neden alıp gelirsin. Es es belki kümede kalır. 20 gol atamazlar ikinci yarı

Çevrimdışı ZEKI

Hadi diyelim Türk futbolcusu kötü. Ya arkadaş 50 tane TD sayarım Skibbeden daha iyi olan. İlla bu adamı neden alıp gelirsin. Es es belki kümede kalır. 20 gol atamazlar ikinci yarı
Ertugrulu niye gonderdiler ki zaten.. Skibbe kim illaki Turkiyede teknik direktorluk yapmis olma sartimi gerekiyor.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Sivasta patlar gs, Sergen onları oraya gömer bence, hak hukuk adalet olsa aramızda en az 4-6 puan olması lazımdı, kabullenemediğim lider gs veya fb olsaydı çoktan 6-8 puan arası takmıştı, biz iyi gittikmi nasıl bir hikmetse biri 1 puan diğer 2 puan arkamızdan gelir, yok böyle bir lig  :s20:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Galatasaray yener dedik bin tane laf ettiniz ;D

Ama eskişehir beklediğimden çok iyi oynadı..

Ligin şampiyonluk favorisi sıralama durumunda kafamda değişiklik yaptım

Fener
Besiktas
Galatasaray

Benim bu görüşlerim bazen ters gelebilir ama realiteden kacamiyorum yapım bu.

Beşiktaş ve Galatasaray bu savunmaları ile şampiyon olma ihtimalleri malesef düşük
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bide her takım her hafta patlıyor Foruma göre

Arkadaş ona bakarsan bizde rezil futbol oynuyoruz. Mersin maçı olsun rize.maçı olsun kupadaki rize maçı olsun, kötü kelemesi az kalir. Hatta gençler maci da öyle idi...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Her hafta aynı şeyi söylüyorum eğer biz arayı açamadıysak bu ligin kötü olmasındandır.

Gerçi biz de son dönemde kötü oynayarak kazanıyoruz ama Fb ve Gs ile karşılaştırdığımızda bu sayı biz de daha azdır.

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaş her hafta o patlar bu patlar bıkmadınız mı ? Şampiyonluk bizim elimizde. Hiç bir zaman fark açılmaz. Bunu Bilic'de yönetimde oyuncularda bilmeli bence. Biz çıkalım oynayalım en az hata ile bitirelim sezonu zaten şampiyon olmuş oluruz. Puan hesaplamalar falan işin tehlikeli kısmıdır. Maç maç bakalım yeter. Bir de şu Bilic'in derbi sendromunu artık atlasmasını bekliyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bide her takım her hafta patlıyor Foruma göre

Arkadaş ona bakarsan bizde rezil futbol oynuyoruz. Mersin maçı olsun rize.maçı olsun kupadaki rize maçı olsun, kötü kelemesi az kalir. Hatta gençler maci da öyle idi...
Volkan Liverpool maçına kadar böyle olacak bizim takım. Arada Bursa maçı var. Sıkıntılı ama korkmuyorum ondan da. Volkan'ın yokluğu onları daha fazla etkileyecek. Ayrıca twitterda GS 3 atar geçer yazdın sen. Es es kötü oynadı. İçeriye atılan 2 tane top var o kadar. Kalelerindeki 3 poziyondan da 2 si gol. 5 hafta arkadaşım sora GS demeyecez. Çoook uzaklarda kalırlar..

Eskişehir dedim ya bekledigimden çok iyi çıktı

Bi laval seyrettik veliyle atibayi birlestirsen bu kadar olmaz..

Galatasaray i hiç beğenmedim ancak 5 hafta sonra felan kopacklarina inanmıyorum

Bursa
Trabzon
Fener
Galatasaray

Maçlarında en az 7 puan cikmasi lazim bizim mutlu son icin
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ysariusta

• Ziyaretçi

Fenerbahçeye gelecek hafta için bir beraberlik daha yazın o sahadan galip çıkmak zor. Antepte zemin felakaet

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 23:28:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rize maçında takılma ihtimali yüksek dedik  Beşiktaş'ın aslında hakettiğimiz takılmaktı.

Galatasaray da bugün takılmalıydı.

Normal şartlarda oynanan oyuna da bakarsak hakkı galibiyet filan değil. 2 takım da tamamen şansıyla aldı yürüdü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Rize maçında takılma ihtimali yüksek dedik  Beşiktaş'ın aslında hakettiğimiz takılmaktı.

Galatasaray da bugün takılmalıydı.

Normal şartlarda oynanan oyuna da bakarsak hakkı galibiyet filan değil. 2 takım da tamamen şansıyla aldı yürüdü.
Rize zor deplasman zaten. Ona şüphe yok. İlk yarıyı izlemedim ama ikinci yarı oynanan oyundan da büyük takımın galibiyeti çıkar. Sonuçta kırmızı kartlar oyunda var ve ikisi de doğru kart. Futbol dışı bir durum yok. Düzeliriz. Bugün içinde es es adam olacaktı atacaktı golleri. Atamayana atarlar. Bu kadar. Bu oyun böyle

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 23:38:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rize zor deplasman zaten. Ona şüphe yok. İlk yarıyı izlemedim ama ikinci yarı oynanan oyundan da büyük takımın galibiyeti çıkar. Sonuçta kırmızı kartlar oyunda var ve ikisi de doğru kart. Futbol dışı bir durum yok. Düzeliriz. Bugün içinde es es adam olacaktı atacaktı golleri. Atamayana atarlar. Bu kadar. Bu oyun böyle

Abi biz çıkarız.

Haftaya Bursa'yı yenecek bu takım. Liverpool'u da eleyebilir ama gerçek var favori biz değiliz.

Fener önde. Ekstra iş lazım. Ya fenere yenilmeyeceğiz ya Galatasaray ve Trabzondan 1 galibiyet 1 beraberlikle çıkacağız.

Biri olmazsa uçar bazı şeyler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Rize eskisehir fb ve gs
.maçlarındaki puan kayıpları kahrediyor beni

Salak salak puan kayıpları

Derbilerde kırmızı gormeseydik ben iki maçında sonucunda yenilecegimizi düşünmüyordum. Özellikle gs maçında gümbür gümbür geliyorduk
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Derbilerden yine söylüyorum en kötü 1 er puan çıkarmazsak şampiyon olamayız.

Çevrimdışı Tolga

SON DAKİKA

PFDK Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na 180 gün hak mahrumiyeti ve 210 Bin Tl cezası verdi.

Çevrimdışı ALI RIZA

SON DAKİKA

PFDK Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na 180 gün hak mahrumiyeti ve 210 Bin Tl cezası verdi.

sezonu kapattı hacı abi  :kop: :kop:

Fazlası ile hak etti..

Hatta bence savlılık şike soruşturması kapsamında olaya el atması lazım..

Ne bekleniyor anlamıyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Etiketler: