Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 660158 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı ZORBEY

Yarın ki maç için iddiada kırmızı kart çıkar die bir seçenek var mı?
biz kesin bir tane görürüz gibi gelio bana

bu iyiydi:))  :kop: :kop: :kop:
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ALI RIZA

Trabzonda bir cacık yok resmen kendi kendileri mahvettiler cardozo top gelmedi... defans yaptılar Hakan helal olsun diyelim resmen izin vermedi

Çevrimdışı ZORBEY

Trabzonda bir cacık yok resmen kendi kendileri mahvettiler cardozo top gelmedi... defans yaptılar Hakan helal olsun diyelim resmen izin vermedi

bizim deplasmandaki mactada böyle iyi cıkıs yaparsa işimiz zor, ligde gs berabere fb yener bursa ts engellerinide aşarsak %100 şampiyon beşiktaş olacaktır. offf süleyman seba sezonunda şampiyonluk tadından yenilmez:)

Çevrimdışı ilhan mansız

Geçen hafta olduğu gibi bu hafta hem hakemi hem de Rize'yi yenip lider olacağız.

Zor olacak ama olacak inanıyorum. :)
sen inanıyorsan bu iş bitmiştir. Hadi hayırlısı inşallah şampiyon beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

sen inanıyorsan bu iş bitmiştir. Hadi hayırlısı inşallah şampiyon beşiktaş
Neden özellikle benim inanmama vurgu yaptın :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

konya maçı milat oldu bence inş. yarın alıcaz maçı

Çevrimdışı Tolga

konya maçı milat oldu bence inş. yarın alıcaz maçı
Liderlik baskısını kaldırabilecek bir seviyeye geldik takım olarak o yüzden ben de kazanacağımızı düşünüyorum :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

bizim deplasmandaki mactada böyle iyi cıkıs yaparsa işimiz zor, ligde gs berabere fb yener bursa ts engellerinide aşarsak %100 şampiyon beşiktaş olacaktır. offf süleyman seba sezonunda şampiyonluk tadından yenilmez:)
TS den korkmuyorum daha doğrusu hiç bir takımdan korkmuyorum hakemlerden korkuyorum türkiye liginde hakemler şike yapıyor... Maçı keyflerine göre yönetiyor...! tek taraflı yönetiyorlar...
Yoksa Haftaya bursa ğs maçındaki gibi bize oynasalar fark yerler...! ts fener macındaki gibi bize oynasalar 3 yerler gene... fener ve ğs macları kendi kendimize stres yapmasak futbolcuları galeyana getirmesek kazanırız...!

Çevrimdışı ilhan mansız

:halay:
Gerçekten bilmiyorum neden :icool:
sürekli bu iş olmaz, önümüzü keserler, lobimiz zayıf vs. Yazıyordun. Haksız da sayılamazsın üstelik stad yok, para yok. Ama bu işin en değerli olacağı sezon bu sezon. Bir hayalin peşindeyiz. Allah yardımcımız olsun

Çevrimdışı Tolga

:halay:sürekli bu iş olmaz, önümüzü keserler, lobimiz zayıf vs. Yazıyordun. Haksız da sayılamazsın üstelik stad yok, para yok. Ama bu işin en değerli olacağı sezon bu sezon. Bir hayalin peşindeyiz. Allah yardımcımız olsun
Yok ben hala şampiyonluk konusunda kesin konuşamıyorum ama yarın yenip lider olacağımızı düşünüyorum neyse hayırlısı diyelim bakalım :)
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 23:26:19 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Yok ben hala şampiyonluk konusunda kesin konuşamıyorum ama yarın yenip lider olacağımızı düşünüyorum neyse hayırlı diyelim bakalım :)
bende kesin konuşmuyorum ama bu hayal beni heyecanlandırıyor ve bu klüp bence bu sezon bunu hak etti. İnşallah hak yerini bulur

Çevrimdışı Tolga

bende kesin konuşmuyorum ama bu hayal beni heyecanlandırıyor ve bu klüp bence bu sezon bunu hak etti. İnşallah hak yerini bulur
Futbolun biraz adaleti varsa bu sezon bizim şampiyon olmamız gerekiyor da bakalım işte.

Çevrimdışı ZORBEY

Futbolun biraz adaleti varsa bu sezon bizim şampiyon olmamız gerekiyor da bakalım işte.

futbol cift taraflı riskli bir rulettir, topta yuvarlak birde hakem faktörü var, işte o daha yuvarlak:))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 00:59:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Çünkü çok negatifsin ulan  :evillol: Sınırları zorluyorsun kardeşim  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 00:59:29
  • Beşiktaş / Bodrum
futbol cift taraflı riskli bir rulettir, topta yuvarlak birde hakem faktörü var, işte o daha yuvarlak:))

Hakem yuvarlak olmasın  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çünkü çok negatifsin ulan  :evillol: Sınırları zorluyorsun kardeşim  :D
Aslında negatif değilim ama geçen hafta gördük işte hakem 2 tane penaltımızı vermedi birgün önce de Fb'nin aleyhine olan bir penaltıyı vermedi.

Böyle olunca ister istemez insanın birşeylere olan inancı azalıyor.

Hep mi bize olur kardeşim böyle şeyler.

:icool: :icool:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Biz Fenmerle maç yapsak kesin gol yerdik bu maçta

Nedense bizim bunlarla maçımızda bütün şanssızlıklar bizi buluyor..

Biz trabzondan daha iyi takımız..

Bu kez neden olmasın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 01:05:42
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu kez neden olmasın

Aynen öyle ben de aynısını düşündüm.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bir tane derbi kazanabilsek oyuncuların da Bilic'in de sonra ki derbilerde kendine olan güveni artacak ama bir türlü kazanamıyoruz maalesef.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu kez neden olmasın
Olur olur yeterki oyuncularımız medyadan taraftaradan etkilenmesin gaza gelmesin... Genç takımız hemen hoplayıp zıplıyoruz... Sakin ayaga düzgün oynasak tamamdır... hakem etkisi de unutmayalım...

Çevrimdışı Tolga

Balıkesirspor 0-1 Torku Konyaspor

Mersin İdmanyurdu 6-2 Kasımpaşa

Bursaspor 3-1 Gençlerbirliği

[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 18:54:59 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 15:02:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şota istifa eder artık..
Bu ağır yenilgiden sonra istifa etmezse daha da istifa etmez  :D

Etiketler: