Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 658806 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Dün Fb maçından sonra yaptığım yorumun ne kadar haklı olduğu ortaya çıkıyor.

Bu ligte o kadar çok vasat altı takım var ki biraz tempo yapan takımlar ciddi derecede fark yaratıyor.

O yüzden maalesef şampiyonluğu görünen o ki derbiler belirleyecek bir şekilde.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Dünkü maç için aynısını söyleyemem ama bugun Rize yerine oynayan Akhisar-Başarsehır-Bursa fln olsaydı fark yerdi GS . Allah o Holoskoya başka işlerde yükselme nasip etsin 0 yetenekli 1 adam.

Selçuk- Burak haftaya Bursa maçında yok.

Çevrimdışı ALI RIZA

Sözde kaybedecekler hafta kazanıyorlar muhakkak kazanmamız lazım cav cav ölümüne oynatır takımı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 10:20:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ga­la­ta­sa­ray’ın es­ki tek­nik di­rek­tö­rü Ce­sa­re Pran­del­li, ku­lü­bün ba­şı­nı ağ­rıt­ma­ya de­vam edi­yor. İtal­yan ça­lış­tı­rı­cı, ken­di­siy­le gö­rüş­me ta­lep­le­ri­ni red­det­miş, avu­kat­la­rı­nı gön­de­re­ce­ği­ni söy­le­miş ama onu da yap­ma­mış­tı. Ga­la­ta­sa­ray son ola­rak, 5-9 Ocak ta­rih­le­ri ara­sın­da is­te­di­ği bir gün yüz yü­ze ya da te­lekon­fe­rans yön­te­miy­le gö­rü­şüp an­laş­mak is­te­di­ği­ni ilet­miş­ti. An­cak dün iti­ba­riy­le Pran­delli’den yi­ne ya­nıt gel­me­di. Bu­gün de bir ce­vap alın­ma­sı bek­le­nmi­yor.
AMACI FIFA'YA TAŞIMAK
Ku­lüp hu­kuk­çu­la­rı, yö­ne­ti­mi  bil­gi­len­dir­di ve Pran­del­li’nin ama­cı­nın ko­nu­yu FI­FA’ya ta­şı­mak ol­du­ğunu be­lir­tti. Ga­la­ta­sa­ray bir de ka­rar al­dı. Pran­del­li’ye, söz­leş­me­sin­ni fe­sih ta­ri­hi­ne ka­dar olan tak­sit­le­ri öden­di an­cak bun­dan son­ra bir öde­me ya­pıl­ma­ya­cak. İtal­yan ho­ca an­laş­ma­ya da ya­naş­ma­dı­ğın­dan, ge­le­cek ilk öde­me gü­nü geç­ti­ğin­de, ku­lü­be ön­ce ih­tar çe­ki­le­cek ar­dın­dan oto­ma­tik ola­rak ko­nu da­va­lık ola­cak.
GELECEK YIL DA İSTİYOR
Pran­del­li Ga­la­ta­sa­ray’dan yıl­lık 2.3 mil­yon eu­ro alı­yor­du. Bu­nun 1.3 mil­yo­nu­nu al­mış, Ga­la­ta­sa­ray ise ka­la­nı­nı da ve­rip, ge­le­cek yı­lın öde­me­si­ni yap­ma­dan iyi nok­ta­la­mak is­te­miş­ti. Ne var ki Pran­del­li ala­cak­la­rı­nı tü­mü­nü, hat­ta ba­zı ba­şa­rı­la­ra en­deks­len­miş ‘bo­nus­la­rı­nı da’ is­ti­yor. Cim­bom bu­nu red­de­dip “Ha­k et­me­di­ğin pa­ra­yı ver­me­yiz” di­yor. :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Diyarbakır macında şike yapıldı... iddia oranları tavan yapmış resmen o maçta son dk as kadro çıkınca gs galibiyeti inmiş Diyarbakır oranları uçmuş... kim Diyarbakıra para basmıssa kat kat kat para kaldırmış...

Çevrimdışı FARUK

Ga­la­ta­sa­ray’ın es­ki tek­nik di­rek­tö­rü Ce­sa­re Pran­del­li, ku­lü­bün ba­şı­nı ağ­rıt­ma­ya de­vam edi­yor. İtal­yan ça­lış­tı­rı­cı, ken­di­siy­le gö­rüş­me ta­lep­le­ri­ni red­det­miş, avu­kat­la­rı­nı gön­de­re­ce­ği­ni söy­le­miş ama onu da yap­ma­mış­tı. Ga­la­ta­sa­ray son ola­rak, 5-9 Ocak ta­rih­le­ri ara­sın­da is­te­di­ği bir gün yüz yü­ze ya da te­lekon­fe­rans yön­te­miy­le gö­rü­şüp an­laş­mak is­te­di­ği­ni ilet­miş­ti. An­cak dün iti­ba­riy­le Pran­delli’den yi­ne ya­nıt gel­me­di. Bu­gün de bir ce­vap alın­ma­sı bek­le­nmi­yor.
AMACI FIFA'YA TAŞIMAK
Ku­lüp hu­kuk­çu­la­rı, yö­ne­ti­mi  bil­gi­len­dir­di ve Pran­del­li’nin ama­cı­nın ko­nu­yu FI­FA’ya ta­şı­mak ol­du­ğunu be­lir­tti. Ga­la­ta­sa­ray bir de ka­rar al­dı. Pran­del­li’ye, söz­leş­me­sin­ni fe­sih ta­ri­hi­ne ka­dar olan tak­sit­le­ri öden­di an­cak bun­dan son­ra bir öde­me ya­pıl­ma­ya­cak. İtal­yan ho­ca an­laş­ma­ya da ya­naş­ma­dı­ğın­dan, ge­le­cek ilk öde­me gü­nü geç­ti­ğin­de, ku­lü­be ön­ce ih­tar çe­ki­le­cek ar­dın­dan oto­ma­tik ola­rak ko­nu da­va­lık ola­cak.
GELECEK YIL DA İSTİYOR
Pran­del­li Ga­la­ta­sa­ray’dan yıl­lık 2.3 mil­yon eu­ro alı­yor­du. Bu­nun 1.3 mil­yo­nu­nu al­mış, Ga­la­ta­sa­ray ise ka­la­nı­nı da ve­rip, ge­le­cek yı­lın öde­me­si­ni yap­ma­dan iyi nok­ta­la­mak is­te­miş­ti. Ne var ki Pran­del­li ala­cak­la­rı­nı tü­mü­nü, hat­ta ba­zı ba­şa­rı­la­ra en­deks­len­miş ‘bo­nus­la­rı­nı da’ is­ti­yor. Cim­bom bu­nu red­de­dip “Ha­k et­me­di­ğin pa­ra­yı ver­me­yiz” di­yor. :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

fifa da "tabi hak etmediğin parayı alamazsın" der(!) konu kapanır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 20:36:03
  • Beşiktaş / Bodrum
fifa da "tabi hak etmediğin parayı alamazsın" der(.) konu kapanır

Adamlar karşılıklı anlaştılar sandım ben meğer kovmuşlar adamı.

2 yıllık parayı söke söke alır ama primleri bilemiyorum orada biraz abartmış Prandelli  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Akhisar Belediyespor 2-2 Balıkesirspor

Trabzonspor 2-1 Kayseri Erciyesspor
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 21:54:32 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Tolga

Kasımpaşa 0-1 İstanbul Başakşehir

Gaziantepspor 1-3 Sivasspor

Karabükspor 1-2 Fenerbahçe
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 20:54:15 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 13:36:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Kasımpaşa 0-0 İstanbul Başakşehir

Yeni mi başladı din kardeşlerinin maçı?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ilhan mansız

Karabük inşallah kazanır, fener beleş bir golle götürüyor. Karabük iyi mücadele ediyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 19:51:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya eve geldim baktım 0-1 ne bu hiç mi direnmedi madenciler?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 19:55:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenere karşı kaleciler garip hatalar yapmaya devam ediyor o Waterman yaptığı ne öyle bir pozisyonda arka arkaya 2 kez?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben hala aynı kanıdayım lig de vasat takım bile neredeyse yok o yüzden Gs değil ama Fb çoğu maçını kazanır söyledi dersiniz :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 20:06:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Olmayan korneri verdiler gol olursa kopacak kıyamet.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 20:07:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Karabük gidici.

En büyük hücum gücü bizim verdiğimiz Erkan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Tolga

Karabük gidici.

En büyük hücum gücü bizim verdiğimiz Erkan.
:icool: :icool:

Lig de her takımın ciddi düşme ihtimali var bence :)
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 20:11:47 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimiçi Samet Ç

Kumbela'yı neden oynatmıyor hala anlamadım.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kemal

Viola gibi herifler yüzünden Karabük tarzı takımlardan bir halt olmaz , adam pas verse %100 gol bencil kahraman olacak topa vurdu döndü 0 2 oldu , Tolunay cak cak konusacagina bunlara care bulsun

Çevrimdışı Tolga

Mutlaka Kadıköy'den 1 puan çıkartmamız lazım yoksa işimiz çok zor.

Çünkü Fener kolay kolay puan kaybetmez gibi gözüküyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Mutlaka Kadıköy'den 1 puan çıkartmamız lazım yoksa işimiz çok zor.

Çünkü Fener kolay kolay puan kaybetmez gibi gözüküyor.
Bilic'in bu oyun mantığıyla zor ama yine de belli olmaz.

Etiketler: