Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 658572 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

hocam maçı seyretmedim ama kimse sarı görmemiş galiba sarı kızlardan.sarılık hareketmi yoktu yoksa hakem mi vermedi.
maçı iyi ki seyretmemişsin  :D

Çevrimdışı Tolga

yönetim bunu görerek olimpiyat stadı nı kaldırdı sanırım kulüpler birliği toplantısında
yanlış anlamadıysam biz stat nereyi gösterirsek maçları orada oynayacağız
Başakşehir ya da Konya stadında oynadığımız maçlarda ne kadar iyi ve etkili bir futbol oynadığımız ortada.Bu sorunu halledebilirsek önümüz açılır tabi ilk yarıyı 41 ile bitirebilirsek bunlar daha anlamlı hale gelir.Konya ve G.birliği maçlarından çekinmiyorum ama sonuçta derbilerdeki performansımız son 3-4 yıldır ortada.O yüzden ne olursa olsun çekiniyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

valla ençlerbirliği bile konyaya 5 atmış, gerçekten rezil bir lig oynanıyor. Normal koşullarda altında çok rahat kazanmamız gerek. İnşallah sakatlık, ceza, kaza bela olmadan kazanırız.
Bize gelince hepsi aslan kesilir. Renklilerin maçını izliyorsun, anadolu takımları rezil oynuyor;  bize geliyor, ölümüne mücadele ediyorlar.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bize gelince hepsi aslan kesilir. Renklilerin maçını izliyorsun, anadolu takımları rezil oynuyor;  bize geliyor, ölümüne mücadele ediyorlar.
haklısın, ama ne yapsalar boş, gerçekten çok ciddi kalite farkı var. Beşiktaş oyun durmaz ve hızlanırsa rakiplerini rahatça yener. ama işin içine hakem vs. gibi çeşitli i....ler girerse bilemem

Çevrimiçi Samet Ç

ali dürüst yusuf yusuf olmaya başlamış Beşiktaş lafını duyunca ağzı vibrasyon görevi yapıyor.

Çevrimdışı Çağrı

ali dürüst yusuf yusuf olmaya başlamış Beşiktaş lafını duyunca ağzı vibrasyon görevi yapıyor.

:biggrinking: :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu adamlar türk futboluna geri girdiyse gene işler karışacak bunlara uefa denen zat ceza neden vermiyor komidin altı takım

Çevrimdışı Çağrı

Fenerbahçe'de durumu yılan hikayesine dönen ve genç takımla antrenmanlarını sürdüren Milos Krasic kendi ülkesinde konuştu. Krasic'in ifadeleri ilgi çekiciydi, "Fenerbahçe'de öylece oturuyorum ve maaş alıyorum."
  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fenerbahçe'de durumu yılan hikayesine dönen ve genç takımla antrenmanlarını sürdüren Milos Krasic kendi ülkesinde konuştu. Krasic'in ifadeleri ilgi çekiciydi, "Fenerbahçe'de öylece oturuyorum ve maaş alıyorum."

1.5 yıl daha yatacakmış  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

ne güzel işte dert mi ediyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı Fatih

Su adam biz de olsa medya da yer gok inlerdi... Her yenilgiden sonra gundeme gelirdi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Su adam biz de olsa medya da yer gok inlerdi... Her yenilgiden sonra gundeme gelirdi...
işte satılık medya gerçek yüzü  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Medya gücü böyle birşey işte.

Çevrimdışı Tolga

Karabükspor 0-1 Balıkesirspor Maç Sonucu....

Çevrimdışı Çağrı

Gollü maç olacak. 3-2 fener alır gibi geliyor. Son golü 80 lerde atarlar gibi hissediyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Fener oyundan düşmeye başladı eğer gol yemezse Mersin şu ara maç 1-1 bitebilir
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Fener oyundan düşmeye başladı eğer gol yemezse Mersin şu ara maç 1-1 bitebilir
maçta tempo sıfır, fener tam emekliler takımı

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yine penaltı  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
diego da atmış kendini abi ama mersinin kalecisi salak çıktı bu takıma karşı böyle  hareket yapılır mı diego kaçırdı  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Diego son barutunu attı bir de gol yerlerse atar kendin i köprüden  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Allah'ım bir gol yesin şu fener  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Diego resmen attı kendini + Mersinin penaltı verilmedi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Etiketler: