Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 660245 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Celestine Babayaro

O kadar da değil arkadaşlar fener burda puan kaybetmez,kaybetmesin bir zahmet umutlanmak istemiyorum :)

Çevrimdışı Tolga

O kadar da değil arkadaşlar fener burda puan kaybetmez,kaybetmesin bir zahmet umutlanmak istemiyorum :)
Ben de takılacaklarını sanmıyorum ama karşılıklı daha çok gol olur diye düşünüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamlarda caner olmasa maç kazanamıycaklar haftalardır dikkat edin caner sayesinde atıyolar golleri resmen :)

Ve bu adam sol bek :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALDENYX

biz bu takıma takıldık yaw.... 1 puan ... :alala:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Tolga

Adamlarda caner olmasa maç kazanamıycaklar haftalardır dikkat edin caner sayesinde atıyolar golleri resmen :)

Ve bu adam sol bek :bandit:
İşte iyi bir sol beke sahip olmak ne büyük bir avantaj görüyoruz :)

Balıkesir defansı çok zayıf.
Bence hücum hatları düşecek kadar kötü değil

Çevrimdışı ALDENYX

bundan sonra ne fb atsın nede balkes 2.2 yeterli :evillol: :evillol:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Türkay

Fener'in hanesine 3 puan yazalım bırakmaz bu maçı artık
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Balıkesir'in bu savunmayla puan alabilmesi için 3. golü atmalı demiştim yanılmışım 4. golü de atmalılar bence :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşte iyi bir sol beke sahip olmak ne büyük bir avantaj görüyoruz :)
Aslında iyi sol bekten ziyade özel bir oyuncuya sahip olmanın avantajı :)

Hiçbir sol bek görmedim takım üzerinde bu kadar etkiye sahip. Caner enteresan oyuncu :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Aslında iyi sol bekten ziyade özel bir oyuncuya sahip olmanın avantajı :)

Hiçbir sol bek görmedim takım üzerinde bu kadar etkiye sahip. Caner enteresan oyuncu :bandit:
Caner Fb'de baya fark yaratıyor çünkü takımdaki en dinamik 2-3 oyuncudan biri ligin kalitesi de belli olunca baya fark yaratıyor biraz aklı olsaydı şuan Fener'de oynuyor olmazdı :)

Çevrimiçi Samet Ç

ulan Ayzek'in ikidir kaçırdıklarına bak  :s20:

2 tane %100'lük kaçırdı isaac

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Diego'nun oyun yapısı fenere hiç uymuyor onu farkettim..

Bizde olsa Sosa'dan bile faydalı olabilirdi bence :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

alves haftaya yok güzel sıra egemende

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Caner Fb'de baya fark yaratıyor çünkü takımdaki en dinamik 2-3 oyuncudan biri ligin kalitesi de belli olunca baya fark yaratıyor biraz aklı olsaydı şuan Fener'de oynuyor olmazdı :)
Koca takımda oyunu kuran adam sol bek :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

golllllllllllllll mükemmel gollllllllllllllllll  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Yusuf

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Yalnız adam ne gol attı öyle :kop: :kop:

Etiketler: