Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 662114 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sivas'a yenilecek ayrıyetten.

Yani yarın kazanırsak 4 puan kaybetme şansımız var sadece.

Geçen hafta gs maçında tuttu bu hafta fener.Bence hangi maçta puan kaybedeceği hiç belli olmaz.Sivas olmasa bile en az 1 maçta daha kayıp yaşarlar.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bence ipler şuanda bizden çok GS'nin eline geçti.Şimdi dikkatli baktım fikstürleri fenerden bile kolay 2 zor deplasmanları var Akhisar ve Mersin..Akhisar yazmamın sebebi zeminlerinin rezalet olması bizim içinde zor o maç..GS geçen hafta Allah'tan yenilmiş mazallah yense lig kopma sinyalleri verebilirdi

Çevrimdışı murat

Ben çok ümitsizim bizi şampiyon yapmazlar, rakipler hep kazanıyor bizim takımda winner yok.sağ bek yok solbek yok stoper yok kaleci yok golcümüz kötü sol açık beceriksiz sağ açık bencil ortasaha berbat.yok bu takım şampiyon olmaz hatta küme düşmezsek iyidir.

Çevrimiçi Necmi

Bence ipler şuanda bizden çok GS'nin eline geçti.Şimdi dikkatli baktım fikstürleri fenerden bile kolay 2 zor deplasmanları var Akhisar ve Mersin..Akhisar yazmamın sebebi zeminlerinin rezalet olması bizim içinde zor o maç..GS geçen hafta Allah'tan yenilmiş mazallah yense lig kopma sinyalleri verebilirdi
iyide biz gs ile aynı maçları oynuyoruz onları takip ediyoruz onların kolaysa bizimki nasıl zor oluyor kaldıki onlar deplasmanda oynuyor bizde deplasmanda aynı takımla oynuyoruz kaldıki onların deplasman performansı kötüyken bizimki çok iyi sadece biz ligin son haftası kendi sahamızda gençlerle oynarken onlar rize deplasmanına gidecek rizenin kolay deplasmanmı olduğunu sanıyorsun 3 deplasmanları var 3 üde zor kendi sahalarında bizimle gençlerle ve konyayla oynayacak belki konyayla kendi sahasında 3 puan yazabiliriz onun dışında 3 puanı garanti olan bir maçı varmı  bizim şu iki haftayı geçmemiz durumunda özellikle ts maçından 3 puanla dönersek bayrakları hazırlayalım derim ben

Çevrimiçi Necmi

Ben çok ümitsizim bizi şampiyon yapmazlar, rakipler hep kazanıyor bizim takımda winner yok.sağ bek yok solbek yok stoper yok kaleci yok golcümüz kötü sol açık beceriksiz sağ açık bencil ortasaha berbat.yok bu takım şampiyon olmaz hatta küme düşmezsek iyidir.
:D pazartesi gitmesekmi Ankaraya şimdi karabük bizi parçalar :bandit:

Çevrimdışı GÖRKEM

Kuracağız kurmak zorundayız.

O yüzden elimizdeki adamı yemek yerine üzerine koymak gerekiyor.

Ba'dan Fernandao tipi forvete geçmek demek küçülmek demek anlayış olarak.

Biz aksine büyümemiz lazım her sene ilk ikide yer almak ve 2 yılda bir şampiyon olmak için.

artik dünya futbolunda en yüksek seviyede oyuna katkisi Sifir olan forvet ile oynayan Takim sayisi gittikce azaldi. artik hem golcü olan hem Takim oyununa katkisi olan Forvet bulmaya bakiyor kulüpler.

biz Ba gibi oyuna katkisi cok az olan bir Santrforla bir yerlere varmak icin cok güclü bir Takim kurmamiz gerekir. ancak bunun icin bir dünya para lazim olur. su an bizde olmayan para.

ancak Sampiyon olursak Takimi belki o derecede güclendirebiliriz ki o bile süpheli olur.

o yüzden kolayi varken isleri bu kadar karistirmaya gerek yok. kademe kademe giderek ilerde o durumlara da geliriz insallah. gözümüzü fazla yukarlara dikip duygusal kararlar vermekle ne oldugunu YD döneminde gördük.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 22:40:57 GÖRKEM ]

Çevrimdışı murat

:D pazartesi gitmesekmi Ankaraya şimdi karabük bizi parçalar :bandit:
işin garibi hakemler çelme atıyor federasyon çelme atıyor teknik direktör işe yaramaz,her maçımız deplasman rakipler kollanıyor ama saydığım gibi takımımız da berbat ama eşit puandayız ilginç?
şimdi değilde ne zaman destek vereceğiz?

Çevrimiçi Necmi

Sivas'a yenilecek ayrıyetten.

Yani yarın kazanırsak 4 puan kaybetme şansımız var sadece.
zaten sivasa yenilirse aha buraya yazıyorum kuyudan uçar aşağı ondan sonra maç kazanamaz ben fenerin deplasmanda 3 puan alacağı kesin bir maç göremiyorum kendi sahasında Aziz korkusuyla aldırıyorlar maçları sivasa yenilirlerse artık Aziz etkiside kalmaz :D gelen vurur giden vurur
ya bu feneri gelecek sene kim kurtaracak oyuncularının yarısı bastonla oynar yenisini alacak paraları yok
bu sene şampiyonluk ümidim yüksek ama gelecek sene kırmızı noktalı maçlar çokcana olacaktır fırtına gibi esebiliriz yeterki stad bitsin

Çevrimdışı murat

artik dünya futbolunda en yüksek seviyede oyuna katkisi Sifir olan forvet ile oynayan Takim sayisi gittikce azaldi. artik hem golcü olan hem Takim oyununa katkisi olan Forvet bulmaya bakiyor kulüpler.

biz Ba gibi oyuna katkisi cok az olan bir Santrforla bir yerlere varmak icin cok güclü bir Takim kurmamiz gerekir. ancak bunun icin bir dünya para lazim olur. su an bizde olmayan para.

ancak Sampiyon olursak Takimi belki o derecede güclendirebiliriz ki o bile süpheli olur.

o yüzden kolayi varken isleri bu kadar karistirmaya gerek yok. kademe kademe giderek ilerde o durumlara da geliriz insallah. gözümüzü fazla yukarlara dikip duygusal kararlar vermekle ne oldugunu YD döneminde gördük.

beğendiğin bir golcü söylermisin fernandao hariç

Çevrimdışı Tolga

Günün Maçları

Bursaspor 4-1 İstanbul Başakşehir

Çaykur Rizespor 1-3 Kasımpaşa

Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

beğendiğin bir golcü söylermisin fernandao hariç

bircok oyuncu var ama su an aklima gelen ilk isim Papis Demba Cisse.

Transfer etmek imkansiz degil ama su anda zor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Görkem bu sayfanın Yunus Emre'si olma yolunda gidiyorsun. Hala Fernandao diyor adam ya. Ba'dan iyi forvet arayacağına bu kadar gol atmış adama biraz saygı duy. Ligin başında şarkı yapılmasını nasıl abartı bulduysam şu an Fernandao'nun dibine sokulmasını da aynı derecede abartı buluyorum. Ba için söylenecek en kötü söz egosu bana kalırsa. Golcü dediğin adam da öyle bi şey zaten. Ba'ya bu kadar salladın da merak ettim; ya Almeida ? Ona nasıl katlandın.

ysariusta

• Ziyaretçi

Hasan Şaş'ı dinleyen var mı? Ne dedi. Birde Sinan'ı çok merak ettim.  :kop:

Çevrimdışı GÖRKEM

Görkem bu sayfanın Yunus Emre'si olma yolunda gidiyorsun. Hala Fernandao diyor adam ya. Ba'dan iyi forvet arayacağına bu kadar gol atmış adama biraz saygı duy. Ligin başında şarkı yapılmasını nasıl abartı bulduysam şu an Fernandao'nun dibine sokulmasını da aynı derecede abartı buluyorum. Ba için söylenecek en kötü söz egosu bana kalırsa. Golcü dediğin adam da öyle bi şey zaten. Ba'ya bu kadar salladın da merak ettim; ya Almeida ? Ona nasıl katlandın.

yazdiklarimla ne alakasi var bunun simdi?

ysariusta

• Ziyaretçi

yazdiklarimla ne alakasi var bunun simdi?
Vah bana alaka da kuramamışım.....

Çevrimiçi Necmi

bu güne kadar Beşiktaşla ilgili tek bir olumlu kelimen olmadı bir gole sevindiğini görmedim ya burda Hasan Şaşı övdün daha ötesi yok anlamıyorum seni bu gezegende gs li olmayıpda Hasan şaşı övecek tek bir insan bulamazsın bunu bakış açısıyla falan yorumlamak bile imkansız geriye dönük mesajlarına baktım kimle oynasak mağlup oluruz diyorsun 5 gol atıyoruz rakip değildi diyorsun seni Beşiktaşın hiç bir galibiyeti mutlu etmemiş sizin kadar fanatik değilim diyorsun ama bunun için fanatikte olmaya gerek yok renkliler bile bu kadar mesaj içinde arada bir iyi şeyler söyler sende o bile yok ben senin yazılarda art niyet hissediyorum bir Beşiktaşlı heleki bir Beşiktaş forumunda Beşiktaşı bu kadar kötülemez eğer niyeti trollük yapmak değilse @GÖRKEM

Çevrimdışı GÖRKEM

bu güne kadar Beşiktaşla ilgili tek bir olumlu kelimen olmadı bir gole sevindiğini görmedim ya burda Hasan Şaşı övdün daha ötesi yok anlamıyorum seni bu gezegende gs li olmayıpda Hasan şaşı övecek tek bir insan bulamazsın bunu bakış açısıyla falan yorumlamak bile imkansız geriye dönük mesajlarına baktım kimle oynasak mağlup oluruz diyorsun 5 gol atıyoruz rakip değildi diyorsun seni Beşiktaşın hiç bir galibiyeti mutlu etmemiş sizin kadar fanatik değilim diyorsun ama bunun için fanatikte olmaya gerek yok renkliler bile bu kadar mesaj içinde arada bir iyi şeyler söyler sende o bile yok ben senin yazılarda art niyet hissediyorum bir Beşiktaşlı heleki bir Beşiktaş forumunda Beşiktaşı bu kadar kötülemez eğer niyeti trollük yapmak değilse @GÖRKEM

1. bu yazida simdi Besiktas'i nasil ve hangi anlamda kötülemis oluyorum?

2. hangi maci cok yanlis yorumlamisim?

3. niye her yazimi kötü yerlere cekiyorsun?

belki Almanyada yetismemden dolayi türkceyi sizin anlayacaginiz sekilde kullanamiyorum veya farkli kullaniyorum. yine de yazilarimi dogru okursaniz ve her cümleyi kötü yerlere cekerek art niyet aramazsaniz belki beni anlamaniz kolaylasir diye düsünüyorum.

senin burda sistem yöneticisi olarak bu sekilde iftira atman cok düsündürücü.

ysariusta

• Ziyaretçi

belki Almanyada yetismemden dolayi türkceyi sizin anlayacaginiz sekilde kullanamiyorum veya farkli kullaniyorum. yine de yazilarimi dogru okursaniz ve her cümleyi kötü yerlere cekerek art niyet aramazsaniz belki beni anlamaniz kolaylasir diye düsünüyorum.

Türkçeyi bizim kadar iyi kullanamadığını söylüyorsun sonrada bize doğru okumamızı söylüyorsun. Sonrada bu başlığın Yunus Emre'si diyorum itiraz ediyorsun.  :alala: İyi gecelr kafası karışık arkadaşım

Çevrimdışı GÖRKEM

Türkçeyi bizim kadar iyi kullanamadığını söylüyorsun sonrada bize doğru okumamızı söylüyorsun. Sonrada bu başlığın Yunus Emre'si diyorum itiraz ediyorsun.  :alala: İyi gecelr kafası karışık arkadaşım

yine dogru okunmadi yazim. yanlis kullanmadigimi biliyorum. farkli kullandigimi söylüyorum.

görünen su ki bunun en önemli sebebi türkcem degil senin ve baskalarinin yazilarimi art niyetli sekilde okumasi.

Çevrimdışı Deniz

fenerin puan kaybetmesi iyi oldu.Her deplasmanda bu sıkıntıyı yaşayacaktır.gs de deplasmanda sıkıntılı.Her şeye rağmen bitime 1 hafta kala gs-Beşiktaş derbisinin şampiyonu belirleyeceğini düşünüyorum.Şöyle ki:

Beşiktaş yenerse şampiyon olur.
gs yenerse şampiyon olur.
beraberlikte fb şampiyon olur.

gibi bir durumun oluşması çok muhtemel..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 01:41:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bircok oyuncu var ama su an aklima gelen ilk isim Papis Demba Cisse.

Transfer etmek imkansiz degil ama su anda zor.

Atladığın kısım bu takımda o düşündüğün forvet tipi iş yapsa da skor yapacak adam olmaması.

Sadece düz forvet üzerindne gidiyorsun golü kim atacak? Sosa mı Töre mi Tolgay mı? 3'ünün attığı hatta + Cisse olsun mesela 4'ünün attığı Ba kadar olmaz.

Birçok dinamiği atlıyorsun sistemdeki.

Kaldı ki Ba'ya servis için çok da büyük yatırıma gerek yok.

Bedava Danny, 5 milyon euro Rahman Baba bedava Maxi Pereira. Al imza paralarıyla 10 milyon euroya Demba'ya seneye 30 gol attırırım bu kadroyla.

Bir de şampiyon olursak verirsin 7-8 milyon alırsın Leroy Fer'i Tolgay ve Sosa ile üçlü oynatırsın parmak ısırtır Ba o zaman ofansif bi sistemle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Atladığın kısım bu takımda o düşündüğün forvet tipi iş yapsa da skor yapacak adam olmaması.

Sadece düz forvet üzerindne gidiyorsun golü kim atacak? Sosa mı Töre mi Tolgay mı? 3'ünün attığı hatta + Cisse olsun mesela 4'ünün attığı Ba kadar olmaz.

Bedava Danny, 5 milyon euro Rahman Baba bedava Maxi Pereira. Al imza paralarıyla 10 milyon euroya Demba'ya seneye 30 gol attırırım bu kadroyla.

Bir de şampiyon olursak verirsin 7-8 milyon alırsın Leroy Fer'i Tolgay ve Sosa ile üçlü oynatırsın parmak ısırtır Ba o zaman ofansif bi sistemle.

neyi atladigimi anlayamadim tam olarak. Cisse her türlü bizi güclendirir. en az Ba kadar golcü ve ayni zamanda oyuna katkisi cok daha fazla.

Rahman Baba, Maxi, Danny ve Fer'i alabiliyorsak aliriz ama bence zor görünüyor bu.

böyle iddiali konustuguna göre bir bildigin mi var?

Çevrimiçi Necmi

Bence Türkçen gayet güzel yazılarında gayet anlaşılır bir problem yok bu konuda 400 küsur mesajına baktım bende edindiğin izlenim bu senin söylediklerinin iyiye çekilecek bir yanı yokki hani değişik konularda farklı düşüncelere sahip olursun burda bu tarz bir sürü arkadaş var hepsinide hoş görüyle takip ediyoruz ben iftira atmıyorumki senin bende yarattığın izlenimi söylüyorum sana neden iftira atayım sadece fikrim bu ve bir eleştiri sana renkli demedim trollüyorsun burayı ama isteyerek yapıyorsun ama farkında değilsin ama tarzın kesinlikle renkli tarzı burda herkese itici geliyor bu bir iftira atma değil eleştiri Türkiyede yaşamıyorsun belki Beşiktaş taraftar kültürünü pek bilmiyorsun ama söyleyeyim yazdığın hiç bir şey hoş karşılanmıyor eleştir bir şey demiyorum ama her maç bu maçı kaybedeceğiz demek eleştirmek değildir övdüğün fernandeo Beşiktaşa karşı oynarken karate yapmak dışında ne yaptı neymiş daha fazla gol atmışmış bir şeyi biliyormusun hiç bir rakip Bursaya karşı Beşiktaşa fenere gs ye karşı oynadığı gibi oynamaz anadolu takımlarında gol kralı olan bir oyuncu istanbula geldiğinde gol atamaz  al sana Emenike örneği karabükte fırtına gibiydi görüyormusun fenerde sadece olaylarıyla hatırlanıyor bir kere değerlendirmelerini yanlış yapıyorsun insanlar sana ayrı ayrı söylüyor tvde izlemekle çıplak gözle izlemek arasında dağlar kadar fark var bir arkadaş bana maçta şu olcayı deplasman maçlarında tv de izlerken her dakika sövüyorum ama sahada çıplak gözle izlerken en beğendiğim oyuncu oluyor bir türlü anlamadım bu işi diyordu şimdi burda herkes yanlış sen doğrusun öylemi
benim yönetici kimliğime takma o şekilde davransaydım seninle yanlışlarını göstermek için günlerdir konuşmaya uğraşmazdım burda insanların omuzlarında rütbe yok kimsede sırf kendisine ters geliyor diye birilerini bu forumda banlayamaz yönetici olması insanları ayrıcalıklı yapmıyor rahat ol hepimiz eleştiriye açığız sende açık olacaksın Beşiktaşlıyım diyorsan burda bir ailenin parçasısın demektir kimse sana art niyetlide olmaz dışlamayada çalışmaz saygılı olduğun sürece (saygısız olduğun hiç bir durum görmedim) hoş görüyle yaklaşılır hatalı olduğunu düşündükleri şeyleri söylerler forumda daha yeni sayılırsın zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın şu kadarını söyleyeyim Beşiktaş taraftarının olduğu yerde sadece abi kardeş ilişkisi vardır ve aile ortamı hüküm sürer gerektiğinde eleştirilir gerektiğinde kulak çekilir biz tribünde böyle öğrendik küçükken yanlış bir şey yaptığımızda gelir hiç tanımadığımız biri kulağımıza asılırdı sırtımızdaki formayı gösterir ona göre davran derdi ve asla büyüğüylede küçüğüylede akranı gibi konuşmaz Beşiktaş forumlarını diğer forumlar gibi düşünme sakın @GÖRKEM

Çevrimdışı murat

kalbimden vurdun beni @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 11:23:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
neyi atladigimi anlayamadim tam olarak. Cisse her türlü bizi güclendirir. en az Ba kadar golcü ve ayni zamanda oyuna katkisi cok daha fazla.

Rahman Baba, Maxi, Danny ve Fer'i alabiliyorsak aliriz ama bence zor görünüyor bu.

böyle iddiali konustuguna göre bir bildigin mi var?

Bunda iddialı olmayı gerektirecek ne var ki? 10 milyon euroluk harcama için neden iddalı olmalıyım?

Geçen sene harcadığımızın yarısından bahsediyorum. Asıl mesele senin Ba'nın etrafını donatmayı çok zor bir şeymiş gibi görmen.

Atladığın konu ise şu.

Cisse burada senin istediklerini yaparsa bu kadar gole ulaşamaz. Ba kadar. Sen mücadeleci forvet aldığında birisi onun koştuğu kadar gol atması lazım.

Bizde o rolü üstlenecek birisi yok. Takım kısır. Şut otan oyuncu yok sen düşün gerisini.

Cisse hem koşup hem mücadele edip hem 30 tane atacak olsa zaten burada işi ne?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: