2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu
2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2026/27 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 7082 defa] 2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sinan66

transfer haberleri ile milleti avutacaklar ve büyük ihtimal ise yarayacak

Çevrimdışı Samet Ç

bizim sağ tarafa Bernardo Silva çekmemiz lazım mesela ama yaşlı deniyor adam juventus yapacak büyük ihtimal bu kadar kaybetmeye alışmış kulübü ancak bu tip oyuncularla ayağa kaldırırsın bellegarde henrique gibi dümdüz kontra oyuncularıyla falan değil zaten başında hoca yok adam hücum seti bile çalıştırmıyor tamamen bireyselliğe bırakmış hücum tarafını ama gidip sürekli oyun aklı ve yeteneği belli bir seviyede olan dümdüz oyuncularla ilgileniyorsun

Çevrimdışı Samet Ç

Serdal Adalı: “Satamayacağımız bir futbolcu almayacağız. 1-2 sene oynayacak bir futbolcu alacaksak, bu top seviye bir futbolcu olur.”

Hadi yazın Agbadou'yu satsana aldığın fiyata göreyim boş sözler bunlar büyük enkaz kalacak

Çevrimdışı Samet Demir

bizim sağ tarafa Bernardo Silva çekmemiz lazım mesela ama yaşlı deniyor adam juventus yapacak büyük ihtimal bu kadar kaybetmeye alışmış kulübü ancak bu tip oyuncularla ayağa kaldırırsın bellegarde henrique gibi dümdüz kontra oyuncularıyla falan değil zaten başında hoca yok adam hücum seti bile çalıştırmıyor tamamen bireyselliğe bırakmış hücum tarafını ama gidip sürekli oyun aklı ve yeteneği belli bir seviyede olan dümdüz oyuncularla ilgileniyorsun
Bizde juve deki elemanı çekeriz sağ tarafa. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Samet Demir

Başkan adidastan yıllık 850bin alıyorduk diyorda, sözleşmede 5 yıl için kdv hariç 24 milyon 250bin dolara anlaşma yapılmış.

Taraftardan tepki geldiğinde direk tvye çıkıp açıklama yapıp, durumu dahada karmaşık hale getirmek gerçekten maharet ister. Bizim başkan bu konuda çok hünerli tebrik ederim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Koa_lAA

Bu kulüp satılır... Bunun altyapısı yapılıyor bence....daha once de söyledim... Tasinmazlarindan proje çıkacakları bir kısım insanlarla ya da kurumlarla degerlendirip, herkes kazanacağını kazanıp... Kulübü de devasa bir borç ve cüzi bir rakama satarlar... Yoksa üst üste bukadar art niyetli insan gelmez...

Çevrimdışı sefaköykartali

Palhinha Grimaldo falan kovalıyoruz çok güzel isimler ama avrupaya gidemezsek hiçbiri gelmez. Sonumuz hayrolsun inşallah kupayı alırız.

Çevrimdışı Samet Ç

Palhinha Grimaldo falan kovalıyoruz çok güzel isimler ama avrupaya gidemezsek hiçbiri gelmez. Sonumuz hayrolsun inşallah kupayı alırız.
konferansa gitsen de gelmez gelseler bile maaşları x2 olur herkes yine yüksekten uçuyor son yine aynı son

Çevrimiçi levitate

Bu kulüp satılır... Bunun altyapısı yapılıyor bence....daha once de söyledim... Tasinmazlarindan proje çıkacakları bir kısım insanlarla ya da kurumlarla degerlendirip, herkes kazanacağını kazanıp... Kulübü de devasa bir borç ve cüzi bir rakama satarlar... Yoksa üst üste bukadar art niyetli insan gelmez...

satılması daha hayırlı bir iş olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

gelmeleri için en ufak bir neden yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı AEmre

Ben Serkan Reçber’in farklı bir listesi olduğunu düşünüyorum. Oh gibi birkaç adamın daha gelmesi lazım. Solskjaer aslında takımdaki kimleri görmek istersiniz sorusuna gattuso ve Roy keane diyerek gerekli cevabı vermişti. Takımda hırslı adam bulmak çok zor. Asslani, cerny hatta ndidi temaslı oyundan ve tempodan çok hazzeden adamlar değil. Atiba ve Josef’ gibi takımı sahiplenen tipler de değil maalesef.

Özellikle 6-8’e yapılacak transferler çok önemli. As kim olur bilmiyorum ama yedek Silas Andersen gayet iyi olur. Wolfsburg düşecek gibi. Ben Vini Souza da listededir diye tahmin ediyorum.Kanatlara da  quaresma- babel gibi şut orta dengesini sağlayabilecek adamların gelmesi lazım.

Çevrimdışı Necmi

kim satacak nasıl satacak bu kulüp dediğin dernek öyle kimse ben satıyorum deyip satamaz onun zemininide yaratamaz bunun için yasal değişiklik yapılması lazım buda pekde mümkün değil

Çevrimdışı Samet Ç

Grimaldo ve trossard yazmışlar ikisini de kullanamaz sergen ilk önce hoca alın

Çevrimdışı Samet Ç

Bir de dörtlü oynatan adam sağ beki kanat bek aldı sol beke kanat bek istiyor bunlarla dörtlü oynayacaksan stoperlerin hayvan gibi iyi olacak
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2026, 14:19:19 Samet Ç ]

Çevrimdışı Samet Demir

Grimaldo ve trossard yazmışlar ikisini de kullanamaz sergen ilk önce hoca alın
Leverkusen 20 milyon istiyormuş.

Çevrimiçi levitate

verdiği katkıya göre çerez parası ama niye salsınlar ki
bipbipbupbup

Çevrimdışı Samet Ç

Matt O'Riley, Ugarte, Palhinha ve Noa Lang

Çevrimdışı Samet Ç

o yaştaki beke o parayı vermem hocan verim alamazsa direkt zarar yazar

Çevrimiçi levitate

bu arada grimaldo ile işin varsa bunu nisan ayında medyaya yaymak acemiliktir kulüpte toplam 5 kişinin falan bilmesi gerekir bunu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

leicester küme düşmüş sulanmak lazım

west ham veya nottingham düşerse oralarada sulanmak lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Samet Demir

bu arada grimaldo ile işin varsa bunu nisan ayında medyaya yaymak acemiliktir kulüpte toplam 5 kişinin falan bilmesi gerekir bunu
İnşallah adam bir an önce biriyle imzalar yoksa haftalarca bu adamı bekleriz.

Çevrimiçi levitate

Sacha Tavolieri:

"Bazı medya kuruluşlarının yalanlamalarına rağmen, Serkan Reçber'in Alejandro Grimaldo ve ekibiyle Almanya'da bir restoranda bir araya geldiğini ve tarafların ön anlaşmaya vardığını teyit edebilirim.

Henüz hiçbir şey resmiyet kazanmış değil ve detayların yazılı hale getirilmesi gerekiyor; ancak bunlar Beşiktaş içindeki en güncel gelişmeler."

iddialara göre bir iki yerden haber bekliyorum olmazsa size gelirim ok tarzı bir muhabbet dönüyormuş
bipbipbupbup

Etiketler: