2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu
2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2026/27 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 7077 defa] 2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Samet Ç

Fb ye gelmeden önceki cengizin hali ne eksik ne fazla.

Az akıllı olsalar ne adamlar varda işte bunlar 20 milyon sıkınca aldıkları oyuncu A+ olduğunu zannediyor.
cengiz iyi topçu bundan şakasız

Çevrimdışı Necmi

bu kadar aptalca bir mantık olabilir mi? Bu herifler güya beşiktaşlı olacak, verim alamayacağın hatta kadrona zarar veren adamın alınmasına nasıl sıcak bakabiliyorlar? Tayfun ya da can keleş kalsaydı madem yada hasic, onlarında bonservisi yoktu, biz neden gönderdik bu adamları? Çünkü verimsizler, beşiktaş standartlarında oyuncu olmadıkları için yollandı. Cengiz şu an hangi süper lig takımında oynayabilir? Şunun yüzünden cerny’i kaybettin, abraham bile löbüyle güldü her oyuncu değişikliğinde. Alınmasın kardeşim, beşiktaş’ın parası sokağa atılmasın..
sergen haber yaptırıyordur buna ramen net şekilde cengiz kalsın diyemiyorlar kıvırıyorlar

Çevrimdışı Samet Demir

Beşiktaş'ın son 5 sezondaki bonservis harcaması:

🔸2021 - 2025 (4 Sezon Toplam): 98.66 M€

🔸2025 - 2026 (Sadece Bu Sezon): 99.40 M

Bu rakamlar doğru mu? Doğruysa bize neden 2 transfer dönemi daha lazım? 150 milyon daha harcamak için mi?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Beşiktaş'ın son 5 sezondaki bonservis harcaması:

🔸2021 - 2025 (4 Sezon Toplam): 98.66 M€

🔸2025 - 2026 (Sadece Bu Sezon): 99.40 M

Bu rakamlar doğru mu? Doğruysa bize neden 2 transfer dönemi daha lazım? 150 milyon daha harcamak için mi?

Önceki sezonları bilmiyorum. Bu sezonun rakamı yanlış, doğrusu 130 milyon civarı.

Muhtemelen Transfermarkt'tan alınmış 99.4 milyon (orada da 99.76m görünüyor), ama bu rakama Orkun'un bonservisi dahil değil çünkü kiralık göstermişler. 26/27 sezonu seçildiğinde Orkun'un 30 milyonluk ücreti gözüküyor.

Bu adama neden bu kadar kredi verdiğimizi anlamış değilim. Takım umut mu veriyor? Kendisinin muhteşem hocalık bir kariyeri mi var? Herhangi bir takımı çalıştırıp hedeflerin üzerinde bitirdiği mi olmuş?

Bu kadar harcamayla bu rezalet futbolu herhangi bir hoca oynatsa şimdiye kadar üç kez kovulmuştu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Samet Demir

Önceki sezonları bilmiyorum. Bu sezonun rakamı yanlış, doğrusu 130 milyon civarı.

Muhtemelen Transfermarkt'tan alınmış 99.4 milyon (orada da 99.76m görünüyor), ama bu rakama Orkun'un bonservisi dahil değil çünkü kiralık göstermişler. 26/27 sezonu seçildiğinde Orkun'un 30 milyonluk ücreti gözüküyor.

Bu adama neden bu kadar kredi verdiğimizi anlamış değilim. Takım umut mu veriyor? Kendisinin muhteşem hocalık bir kariyeri mi var? Herhangi bir takımı çalıştırıp hedeflerin üzerinde bitirdiği mi olmuş?

Bu kadar harcamayla bu rezalet futbolu herhangi bir hoca oynatsa şimdiye kadar üç kez kovulmuştu.
Cevap vermek için postunu açtım, yazıp yazıp sildim. O kadar kötü durumdayız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sinan66

serdal yaptigi tek iyi bir sey vardi, o da graf ve scout ekibiydi. ama sergen bir sekilde, tek iyi olan seyi de sabote etti :claps:

Çevrimdışı Necmi

serdal yaptigi tek iyi bir sey vardi, o da graf ve scout ekibiydi. ama sergen bir sekilde, tek iyi olan seyi de sabote etti :claps:
iyi yapılan şey bilinçli yapılan şeydir sergen sabote ediyorsa demekki bilinçli yapılmamış kolay feda edilmiş
bilinçli yapılmayan birşeyde ne kadar doğru olursa olsun eninde sonunda patlar

Çevrimiçi levitate

bu forumdaki abilerimi hariç tutarak söylüyorum 60-85 arası doğan nesil sergen'i peygamber gibi görüyor kredinin tek sebebi bu, bir de yabancı hoca gelir korkusu sarmış herkesi :D

mesela 13 kişiyle şampiyon etti deniyor ama o dönem gs'nin kadrosunun en az bizim kadar berbat olması, fb'nin sakatlar ordusu ve dandik hocalarla devam etmesi gibi faktörleri unutuyorlar mesela, adamlar o senelerden ders aldı her sene üstüne koyarak kadrolarını geliştirdi biz yine mucize yaşarız diye aynı transferleri yapıp duruyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

bu forumdaki abilerimi hariç tutarak söylüyorum 60-85 arası doğan nesil sergen'i peygamber gibi görüyor kredinin tek sebebi bu, bir de yabancı hoca gelir korkusu sarmış herkesi :D

mesela 13 kişiyle şampiyon etti deniyor ama o dönem gs'nin kadrosunun en az bizim kadar berbat olması, fb'nin sakatlar ordusu ve dandik hocalarla devam etmesi gibi faktörleri unutuyorlar mesela, adamlar o senelerden ders aldı her sene üstüne koyarak kadrolarını geliştirdi biz yine mucize yaşarız diye aynı transferleri yapıp duruyoruz
yoo tam tersi genç nesil sergene öyle bakıyor eskiler ne olduğunu gayette iyi biliyor sergencilik yapan koyun gibi birilerinin peşinden giden genç tayfa
Sergen hoca değil sergen futbolcu bile değildi sadece yetenekdi ama gram spor ahlakı yoktu o söylediğin taraftarın sergene güvendiği tek bir maç yoktur ve beşiktaşta hiç bir zaman beşiktaşın bir numarası olmadı beşiktaşta oynarkende basın tarafından abartılmadı onun yağlanması renklilerde oynayınca oldu ha renklilere gitmese milli takımın yüzünü göremezdi
Çok abartılan oyuncu oldu hep müthiş yetenek ama ahlak olmayınca o yetenek şov yapmaktan öteye gitmiyor beşiktaşa tek katkı verdiği zaman yüzüncü yıl olmuştur oda emeklilik dönemi işde

Çevrimdışı Necmi

ha bu arada bizi sergenle değil sergene ramen şampiyon olduk insanlar unutuyor kaç haftada o kadar puanı yedik gs bir gol daha atsa şampiyon olamıyorduk
Ben şampiyon olduğumuz gün bunları söylemişdim

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

yoo tam tersi genç nesil sergene öyle bakıyor eskiler ne olduğunu gayette iyi biliyor sergencilik yapan koyun gibi birilerinin peşinden giden genç tayfa
Sergen hoca değil sergen futbolcu bile değildi sadece yetenekdi ama gram spor ahlakı yoktu o söylediğin taraftarın sergene güvendiği tek bir maç yoktur ve beşiktaşta hiç bir zaman beşiktaşın bir numarası olmadı beşiktaşta oynarkende basın tarafından abartılmadı onun yağlanması renklilerde oynayınca oldu ha renklilere gitmese milli takımın yüzünü göremezdi
Çok abartılan oyuncu oldu hep müthiş yetenek ama ahlak olmayınca o yetenek şov yapmaktan öteye gitmiyor beşiktaşa tek katkı verdiği zaman yüzüncü yıl olmuştur oda emeklilik dönemi işde

100. yıldaki katkısını da ben Lucescu'ya yazarım. Teknik direktörlük sadece tahtaya 11 kişi yazıp sahaya sürmek değil, kaliteli hoca olunca en sorunlu oyuncudan bile verim alabiliyor işte, Pascal da benzer örnek.

Kimisi de Rafa Silva gibi dünyanın en sorunsuz, sadece işine bakan adamını bile 3 ayda hayata küstürüyor.

Tekniği taktiği antremanı geçtim, sezon başından beri performansını yükselten Orkun dışında bir tane oyuncu yok, o da çocuğun Beşiktaş sevgisiden kendini parçalamasıyla alakalı. Ama küstürdüğü oyuncuları say say bitmez. Rafa, Cerny, Tammy, Taylan, Djalo, Demir Ege, Jota... Bak şu saydıklarımın yanına kadroyu dolduracak birkaç kişi daha yaz, Sergen'in Beşiktaş'ını eze eze yenerler.

Futbolun en basit kurallarından biri; bir takımda birkaç oyuncunun formu düşükse sorun oyunculardadır, bütün kadronun formu düşükse sorun hocadadır.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2026, 03:03:19 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Samet Ç

Yabancı hocayı doğru seçersen olur bizimkiler hep en yanlışını seçip getiriyor sonra yabancı hoca olmuyor bizim ligde diye hikaye anlatıyor

Çevrimdışı sefaköykartali

Gedson geri gelmek istiyor haberleri doğru mu ya? Sangare - Gedson yapıp orkunu daha önde oynatıp hem yaratıcılığını ortaya çıkarırız hem bu ligin temposunun üzerinde bi orta saha yapmış oluruz, Orkun dün sol bek gibiydi sürekli çizgiye inmek zorunda kaldı.  Olaitan yedekten girer, Muçi kalırsa o da Orkunu yedekler, giderse farklı bi 10 çözeriz.

Çevrimdışı Akil Emre

Orkun,ndidi,cerny,agbaudu,murillo belki oh dışında ilk 11 oynayacak oyuncu yok yani ilk 11 için 6 adam şart. Sen 6 net adam alıp kalanları yedeğe çekenilirsen seneye bi şansımız olabilir, artık teknik adama bişey demiyorum zaten gönderilmeyeceği için bari net kadro kuralım. Yedek içinde ilave 2 adam şart. Kısacası seneyede çok beklentiye girmeye gerek yok bu başkan ve hoca bu işi beceremez en iyisi şu borç sarmalından kurtulmak.

Çevrimdışı Serdar3444

Sergen gidene kadar yazmayacaktım ama bu gidişle gitmeyecek. Sergen ve Adalı 'dan kurtulamazsak bize mutlu günler haram. 3 yarım sezon daha neden katlanalim ki Sergen'e,ne vaad ediyor ki?! Sergen bu kadroyu Samsunspor a karşı bile oynatamiyorsa, işine gücüne baksın. Orkun vitesi 3 ileri atmasaydı zaten kurtulmuştuk ama Orkun büyük karakter koyunca bu Sergen'e yaradı....kaybettiğimiz maçlardaki kurgusu diyeceğim ama kurgu zeka içerir o nedenle diyemiyorum, her hamlesi baştan aşağı saçmalık.... Gönderirse taraftar gönderir...birşey yapmak lazım, böyle beklememeliyiz....

Çevrimdışı Samet Demir

Yağız Sabuncuoğlu:”Beşiktaş Bellegarde,Luis Henrique ve David Møller Wolfe üçlüsünü transfer etmek istiyor. İlk resmi teklif yakında Bellegarde’ye yapılacak Sergen Yalçın oyuncuyu çok beğeniyor ve istiyor.”

Çevrimiçi levitate

Yağız Sabuncuoğlu:”Beşiktaş Bellegarde,Luis Henrique ve David Møller Wolfe üçlüsünü transfer etmek istiyor. İlk resmi teklif yakında Bellegarde’ye yapılacak Sergen Yalçın oyuncuyu çok beğeniyor ve istiyor.”

tamam mendes hoca ya zarar etmeyeceksin bu yaz anladık

wolfe jurasek havası verdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

valla ben yaşı küçük olup sergen savunan görmedim neler diyorlardı adama :D o zaman 80-90 nesli diyelim anlaşalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

graf kovulacak diyorlardı başkan çıkıp genç oyuncu bakıyor diyor ne yaşanıyor içeride merak ediyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Samet Ç

graf kovulacak diyorlardı başkan çıkıp genç oyuncu bakıyor diyor ne yaşanıyor içeride merak ediyorum
burada neler döndüğünü hiç merak etme hiçbir şey olmaz buradan bitti futbol işi kombine almayı düşünen falan varsa almasın seneye de dördüncü olacağız 500 milyon harcasınlar şampiyonluğu geçtim üçüncü bile olamazlar
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2026, 02:02:43 Samet Ç ]

Çevrimdışı Samet Ç

hala daha kontra topçusu kovalıyor allah akıl fikir versin Wolfe iyi oyuncu ama Sergen'in oynatabileceği adam değil beş maç sonra rıdvana geri döner bellegarde ve henrique gibi oyuncularla hücum planı yapmaya kalkarsan üçüncülük başarı olur

Çevrimdışı Samet Ç

tutturmuşlar tempolu orta saha diye ne kadar düz adam var peşinde koşuyorlar cl'de lider çıkarken takımın orta sahası çok mu uçup kaçıyordu atlet oyunculardan mı kuruluydu hoca o takımın oynayabileceğini doğru oyunu oynatıyordu başımızdaki de pjanic, ghezzal ile falan tam saha baskı yapmaya çalışıp 0 çekti işte hoca olacak ilk önce takımın başında

Çevrimdışı Samet Ç

bir daha ki sene sonu bu sene harcanan ile birlikte minimum 300 milyon harcayacağız ve yine herkes takım eksik diyecek transfer lazım diyecek milyon eurolar dümdüz oyunculara gidiyor Orkun dışında bir tane şu takımda tahtaya direkt yazılacak oyuncu yok seneye de olmayacak

Çevrimdışı Samet Ç

Sergen gidene kadar yazmayacaktım ama bu gidişle gitmeyecek. Sergen ve Adalı 'dan kurtulamazsak bize mutlu günler haram. 3 yarım sezon daha neden katlanalim ki Sergen'e,ne vaad ediyor ki?! Sergen bu kadroyu Samsunspor a karşı bile oynatamiyorsa, işine gücüne baksın. Orkun vitesi 3 ileri atmasaydı zaten kurtulmuştuk ama Orkun büyük karakter koyunca bu Sergen'e yaradı....kaybettiğimiz maçlardaki kurgusu diyeceğim ama kurgu zeka içerir o nedenle diyemiyorum, her hamlesi baştan aşağı saçmalık.... Gönderirse taraftar gönderir...birşey yapmak lazım, böyle beklememeliyiz....
taraftara kalırsa bir 10 sene daha kalır takımın başında

Etiketler: