2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu
2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2026/27 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Ottoman, Gökhan Güvenç, Sinan66, mayguntr, Sedat.Y, NioHH, AEmre, maıden, golazokartal, Serdar3444, Samet Ç, yaço58 ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4665 defa] 2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

ingiliz medyası altay'ı bize yazmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

ingiliz medyası altay'ı bize yazmış
aldık bunu ilk bunu açıklarlar

Çevrimiçi levitate

sporting'deki sol bek araujo inanılmaz bir şeymiş

aynı şekilde yazın bize yazılan fresneda'da bayağı iyimiş almak lazımdı
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2026, 02:07:58 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

theate dizinden sakatmış yazın fırsat varken atlamak lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

theate dizinden sakatmış yazın fırsat varken atlamak lazım
Milli takım maçlarında tabiri caizse herife aşık olmuştum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/i/status/2034275018075418958

Sercan Dikme: “Bayer Leverkusen’deki Martin Terrier nasıl futbolcu?”
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2026, 20:55:19 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/i/status/2034275018075418958

Sercan Dikme: “Bayer Leverkusen’deki Martin Terrier nasıl futbolcu?”

Bu mal da aklınca teaser yapacak. Anlayacağı dilden cevap vereyim 2 ayaklı bir futbolcu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bunlar gider dünyanın parasını bitik Salah a gömerler. Uber yıldız getirdik demek için.

Çevrimiçi Samet Demir

Bunlar gider dünyanın parasını bitik Salah a gömerler. Uber yıldız getirdik demek için.
Arap ülkeleri bile almaz Salahı. O kadar bitmiş durumda.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arap ülkeleri bile almaz Salahı. O kadar bitmiş durumda.

Araplar bizden akıllı onlar bile almaz biz alırız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hahaha bu golü atsa da istemem 😀

Çevrimiçi yaço58

Şu rezil performansına rağmen 6 milyon verip cengiz’in bonservisini alacaklar diye ödüm kopuyor. Onana gibi bi leşe o parayı verip kulübede oturtsam bukadar zoruma gitmez. Bildiğin göz göre göre fener tarafından dolandırılıyoruz!!
cengizi bu performansı ile alırlarsa yazık olur

Çevrimiçi Samet Ç

tutar mı ne diyorsun asllani'yi çok övmüşler

stoper arkadaş sol ayaklıymış yazın emirhan-felix gidiyor o zaman
ikisinide beğenmiyorum ben almam

Çevrimiçi AEmre

Aslani ndidi ikilisi nasıl değişecek? Yeni sezonda bence birinci derecede nerede olduğumuzu bu belirleyecek. Hızlı tempolu ve agresif bir ikili olduğu zaman ben takımın rahatlıkla 1-2 için mücadele edebileceğini düşünüyorum. Bu oyuncular artık çok talep görüyor ve dünkü maçtaki gravenberchin yaptıklarını görünce bu gayet normal.

Fransa liginde bu sene parlayan bu tipte iki oyuncu vardı. Patrick zabi 25 milyon Euro’ya Paris fc’ye transfer oldu. Küme düşmeme mücadelesi veren auxerre’den Kevin danois için 30 istiyorlar.

Serkan Reçber konusunda kötümser değilim. Bence ara transferde iyi bir sınav verdi. 6-8 dışında sol açık için de Osasuna’dan Victor Munoz var çok beğendiğim. Premier league u23’de izlenebilir 23 yaş altı oyuncular için. Mheuka, Heskey gibi adamları aldığın fiyata rahatlıkla satarsın.

Çevrimiçi levitate

bize orkunun sol kanat hali lazım ya da asensio tarzı birisi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Davitasvili keşke alabilsek

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Nasil dripling yapılır diye tez yazan, uygulamalı gösteren Mitoma

Etiketler: