Dostum kusura bakma ama bana göre büyük yanlış var. Bu camianın, bu takımın emeğini, hakkını çalan, puanını gasp eden, kandıran adam bende yok(sergen tabiri ile). Mesela Arda Güler aynı şekilde bir penaltı almıştı bizden, kandırarak şimdi real madrid de bacağı kırılsa gram acımam, nefret ediyorum, bu tip kul hakkı yiyen, emek hırsızlarının bende yeri yok. Yani bu adamın dönebildiği Beşiktaş'a, 17 yaşında menajer gazı ile gitmekde ısrar edip 4,5milyon kazandırarak italya ligine giden ve bu bataklık ortamından kendini kurtaran çocuk hayli hayli döner. Bize ikiside gol attı emirhan gole sevinmezken burak tribünlere sus işareti yapıyordu... Benim için: Emirhan > Burak
fikrine saygı duyarım ben sadece neden olmayacağını söyledim kendi fikrimi söylemedim bu kulüp kendine yanlışı kolay affetmiyor fikret orman gibi biri gelip sameti getirdiği gibi bunuda getirirse bilemem de onun dışında zor kiralık geldiğinde kapıda yattı alalım diye kulüp resmi açıklama yaptı ilgilenmiyoruz diye sonra başakspora gitti ben olaya ortalama bir taraftar gibi bakmam beşiktaşa faydası olacaksa burakta gelir ardada gelir ama beşiktaşın kapısından kovulmuş olan gelmemeli
Ama işde çebi gibi birinin başkan olduğu yerde herşeyde olabiliyor