Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. Maç Beşiktaş 4-1 Rizespor
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. Maç Beşiktaş 4-1 Rizespor

Beşiktaş Forum|Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. Maç Beşiktaş 4-1 Rizespor Tarih : 04.03.2026 Saat : 20:30 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Kadir Sağlam - Kerem Ersoy - Bilal Gören - Gürcan Hasova VAR : Cihan

Gökhan Güvenç, Samet Ç, Umutcan Kaya, Monza, mellfred, maıden, tolga1903, kahyaoglueren, matias_27, hasankale, Mehmet57, sEuL, Fatih_ ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. Maç Beşiktaş 4-1 Rizespor  [Okunma sayısı 1407 defa] Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. Maç Beşiktaş 4-1 Rizespor

Çevrimiçi tolga1903

Oh bravo kardeşime ama boşluğa hareketlenme konusunda çok eksiği var kenar ortalarında yerden havadan hiç topla buluşamıyor hep stoper kucağında kalıyor ne yazik ki geliştirmesi gereken şeyler var.

Çevrimiçi gokhans

Cengizden sonra rashica’mı gözüme iyi geldi? Yok sa gerçekten iyimi oynuyor çözemedim :)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

Cengizden sonra rashica’mı gözüme iyi geldi? Yok sa gerçekten iyimi oynuyor çözemedim :)
iyi iyi sıkıntı yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

tribünlere hak veriyorum gerekeni yap sergen arayı düzeltelim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

haramzedeleri şampiyonluktan etmek
valla kupayı alayımda lig şu saatten sonra umrumda değil fener gibi loser varken kazansak ne olacak gider samsuna yenilirler

Çevrimiçi Necmi

her koşulda cengizden iyi tek kusuru topu rakibe çarptırmak

Çevrimiçi Necmi

50 yılın en yağışlı yılında çimleri kurutmayı nasıl başardınız
bence kısa biçmişler hafta sonuda maç var ya

Çevrimiçi Kartal Ç

Gol müziklerine de bir çare bulmak lazım potporiye döndü iyice. Her sene başka bi nakarat çalıyoruz.
1 tane fix yabancı oyuncular tarafından da bilinecek bi şarkının nakaratını seçersin, gerekiyosa telifini öder sürekli onu çalarsın. Nostaljik mortal kombat bile çalsan o bile bi seçimdir yani.
2-3 tane özel oyuncun vardır onlar için de onlara özel seçilen müzikleri çalarsın bitti gitti. Oh malum takımda olsa sabahtan akşama kadar stadından sosyal medyasına heryerde gangnam stayl la pazarlıyorlardı şimdiye.

Milan dortmund falan yıllardır aynı gol muziğini kullanıyor. Hatta schalkenin şarkısı türkçe uyarlanmıştı kara kartal nakaratıyla çalıyordu bizde de bir zamanlar. Bari ona dönsünler.

Çevrimiçi tolga1903

Agbadou djalo ve emirhan ile oynayınca çok sağa sola savruluyor dağınık oyunuyor udokhai ile bu sorunu yaşamadı mesela garip şekilde

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Gol müziklerine de bir çare bulmak lazım potporiye döndü iyice. Her sene başka bi nakarat çalıyoruz.
1 tane fix yabancı oyuncular tarafından da bilinecek bi şarkının nakaratını seçersin, gerekiyosa telifini öder sürekli onu çalarsın. Nostaljik mortal kombat bile çalsan o bile bi seçimdir yani.
2-3 tane özel oyuncun vardır onlar için de onlara özel seçilen müzikleri çalarsın bitti gitti. Oh malum takımda olsa sabahtan akşama kadar stadından sosyal medyasına heryerde gangnam stayl la pazarlıyorlardı şimdiye.

Milan dortmund falan yıllardır aynı gol muziğini kullanıyor. Hatta schalkenin şarkısı türkçe uyarlanmıştı kara kartal nakaratıyla çalıyordu bizde de bir zamanlar. Bari ona dönsünler.
leverkusen'in gol müziğini yapsınlar iyidir

pandemide çalan şaekıda çok iyiydi mesela
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yasin napiyon olm ya
tmm lafımı geri aldım suçsuzmuş

durduk yere vurduk çocuğu
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Arkadan müdahale ediyor gördüm dediği pozisyona bak😀 abi toprak bile kabul etmicek sizi şu dünya üzerinde en fazla evine haram ekmek götüren kitle bu türk hakemleri

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

agubuguyu da çıkar bir şey olur falan risk almayak
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı levitate

sergen inter izlemiş herhalde oyun kurarken stoperleri ileri atıp orta sahaları stopere çekiyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Kartal Ç

derbide umarım presçi osimhene karşı böyle kaleciye dönmeler en geriye paslar falan yapmayız hatta kaleciyle paslaşarak çıkmak autları paslaşarak  başlatmak sıkıntı olur gibi geliyor

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mellfred

mustafa’nın grokomen stili puan getirdi

Etiketler: