UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport
UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport Tarih : 28.08.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Jakob Kehlet - Lars Hummelgaard - Martin Markus - Mikkel Redder VAR :

o2bucak, balkan-kartal, Sinan66, mayguntr, puntistis ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport  [Okunma sayısı 2165 defa] UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport

Çevrimiçi Necmi

Ben solskajeri savunan biri olarak şu maça çıkardığı kadro ve oynattığı futboldan son derece rahatsızım bu yaptığı iş iş değil şeytanlık var bu işte o jurasek'i sen aldirdin ulan
omu aldırdı acaba

Çevrimiçi KartalınGücü

tam golü atanın kazanacağı maç oluyordu
 maalesef biz yedik
golü çevirebilecek bir yeteneğimiz yok
benchten  gelip de iş yapar denebilecek az bir muçi var
çok yazık iyi kötü bir konferans keyfimiz olacaktı

İşte güzel şeyler zaman alır diye diye avrupada devam maçına böyle çıkarsın. Şu maçta Toure Cerny en azından  kadroda olmalıydı.

Çevrimiçi gokhans

Pası atan olduğu yerde dikiliyor. Adamlar hayvanat gibi koşuyor. Hiç utanmalarıda yok bizimkilerin. Emirhan bek ne alaka. 2 sağbek le 3lü oynuoz kafa yemelik!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

madem 3 lü oynayacaksın jurasek sol kanata atsana emirhan sol stoperden ne performans bekliyorsun hoca ?

Sağ kanat zaten allaha emanet svenson,taylan bulut.

Bu hocaya ne kadar şans tanısakta boşuna olmayacağı apacık ortada hadi destek verelim diyoruz ama durum ortada.

Oyunda oyuncularda 1gr iyileşme yok olmadığı gibi saçma bir 3lü sistem cıkardı basımıza hiç pozisyona giremez olduk eyüp macında yine iyiydi takım.

Çevrimiçi COB

Rezalet kadro seçimi, rezalet oyun.

Bu maç elenirsek Solskjaer'i hiçbir güç takımda tutamaz.

Beşiktaşın evinde oynadığı bu oyun kabul edilemez.

Çevrimiçi tolga1903

omu aldırdı acaba

Aldirmadiysa adam yerine konmuyor demektir tıpkı arroyo ve elan ricardo da olduğu gibi, konmuyorsa da adam olacak istifayi verip gidecek istemediği oyuncuya mobbing yapmaya kalkıp takım içindeki rezil çöpleri kullanmaya çalışmayacak. Neyse son 45 dakikası istediği gibi oynatsın

Çevrimiçi mayguntr

Pası atan olduğu yerde dikiliyor. Adamlar hayvanat gibi koşuyor. Hiç utanmalarıda yok bizimkilerin. Emirhan bek ne alaka. 2 sağbek le 3lü oynuoz kafa yemelik!!
Rekabet, istek vs yok ki, adamlar zorlasin kendilerini. Rafa diyor ben kosmasam ne olacak, Kartal mi 11 baslayacak yerime, Mario diyor takimda kanat yok ben oynamasam kimi oynatacak zaten.

Direkt Onur veya Svenson cikip Muci girmesi lazim 1 dk geciktirmeden, degisikliksiz baslarsak hocaya yazar bu mac kadro ne kadar kotu olsa da.

Çevrimiçi Zafer55

İlk maç svenson yok diye üçlü oynadık dedi bu maç üçlü oynayıp svensonu stoper yaptı

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaşın evinde oynadığı bu oyun kabul edilemez.

İyide sadece skoru atsan eyvallah diyeceğim de burada ne anlayacağız şimdi ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Jurasek ve Muci girmeli. Jurasek en azindan kanattan tehlikeli orta acabilir.

Gercekten yazik, ama eleniriz demistim bu kadro ile. Hocanin cikardigi 11 bence de yanlis, ama elde hic kanat oyuncusu, ikinci bir forvet hamlesi olmamasi yonetime yazar.

Çevrimiçi tolga1903

Senin arkanda dururuz ama sen yırtınıyosun beni kovun diye belki sıkıldın sen de bunaldin tıpkı biz gibi ama sen luzan diye bi takima karşı eleme maçında 6 tane 3 metre top sürmekten aciz adamla çıkamazsın. Sen eylül ayında hala elinde tek kanat oyuncusu yokken çıkıp güller çiçekler dağıtamazsın her basın toplantısında bak elin morinhosu nasıl atıyor üzerinden pisliği yönetime senden kat kat iyi kadrosu var üstelik. Biraz delikanlı ol hoca delikanlı.

Çevrimiçi Samet Demir

İlk maç svenson yok diye üçlü oynadık dedi bu maç üçlü oynayıp svensonu stoper yaptı
onu göndermeden rahat edemeyeceğiz anlaşılan. Hoca saçma sapan bir dizilimle çıkmış. Emirhanı kanat bek olarak düşünmesi falan..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

İyide sadece skoru atsan eyvallah diyeceğim de burada ne anlayacağız şimdi ?

skoru ve oyunu zaten görüyoruz izliyoruz istatistikleride görelim istedim gol beklentisi filan.

bu 3 lü belası nerden cıktı bizim başımıza ? Valorant ismailin Beşiktaşını izliyor gibiyim sahada.

Eyüp macında 4 lü oynatıyordun nede güzel oynadın 2.yarı. sen elinde ki bütün oyuncuları sahaya sür.

Çevrimiçi Zafer55

Çevrimiçi Samet Demir

skoru ve oyunu zaten görüyoruz izliyoruz istatistikleride görelim istedim gol beklentisi filan.
Oyun ve kadro kötü diyebilirsin, saçmalamaya gerek yok. O istatistiğe bakınca net bir farklılık göremezsin. Kaçan 2 net pozisyon var sonuçta. Yanlış algı çalışması olmuş.

Çevrimiçi Samet Demir

Hocanın svenson aşkı,sonu olacak.
Kesinlikle, yabancılarda da hemşericilik varmış sanırım.

Oyun ve kadro kötü diyebilirsin, saçmalamaya gerek yok. O istatistiğe bakınca net bir farklılık göremezsin. Kaçan 2 net pozisyon var sonuçta. Yanlış algı çalışması olmuş.

halen algı diyon samet hoca ile ilgili kaç haftadır ağzımı acmadım sizde görün gerçekleri diye halen nasıl yapsamda savunsam şu hocayı derdine düşüyorsun gerçek amacın Beşiktaşın başarısı mı yoksa hoca mı ?

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Gonderin sunu ya ne demek boyle bir dalis. Sabote etti

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: