UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport
UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport Tarih : 28.08.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Jakob Kehlet - Lars Hummelgaard - Martin Markus - Mikkel Redder VAR :

murat baltacı, matias_27, mayguntr, puntistis ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport  [Okunma sayısı 1950 defa] UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 28.08.2025
Saat : 20:00
Stadyum : Tüpraş Stadyumu
Hakemler : Jakob Kehlet - Lars Hummelgaard - Martin Markus - Mikkel Redder
VAR : Jonas Hansen - Jens Maae
Yayın : Show TV

Çevrimiçi Ravenman

Avrupa istatikleri:

Oynanan maç sayısı: 257

Galibiyet: 97

Beraberlik: 50

Mağlubiyet: 110

Atılan gol: 348

Yeyilen gol: 394

İnşallah bu sezon 100.üncü galibiyetimize ulaşırız Avrupada.

Çevrimiçi Ravenman

Yarın tur atlarsak € 3.170.000 UEFA bonus primi direk kasaya girecek gruplara kaldığımız için.

Ön elemelerden daha önce € 2.000.000 aldığımız için toplam ödül € 5.170.000 olacak.

Çok güzel para. Finansal olarak biraz rahatlanırız.

Üstelik 6 Avrupa maçı garanti, bunlardan 3 tanesi kendi evimizde. İnşallah full çekeriz stad gelirleri tavan yapar.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Muhtemel kadro böyleymiş.

Mert
Taylan   Paulista   Emirhan   Jurasek

Ndidi        Orkun

Muci            Rafa                 Joa Mario

Abraham

Çevrimiçi Samet Demir

Muhtemel kadro böyleymiş.

Mert
Taylan   Paulista   Emirhan   Jurasek

Ndidi        Orkun

Muci            Rafa                 Joa Mario

Abraham
Rahat yeneriz
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi KartalınGücü

Çok ilginç 3 stoper, 2 sağ bek ile çıkıyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Çok ilginç 3 stoper, 2 sağ bek ile çıkıyoruz.
Takım sağa çekecek desene. 2 gündür hocayı övüyoruz, hemen sıvıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Bu ne iğrenç bi kadro napiyosun abi sen kimden neyden korkuyosun taylan'ı açık mı oynatıcan kim veriyor bu herife bu akılları essek yüküyle para ödeniyor bunun yardımcılarına  ekibine napican yarın kanat alınca ona da arroyo muamelesi mi yapican emirhan niye sol bek mesela herif bariz şekilde korkak davranıyo şirazesi kaydı iyice gönderilecek haberlerinden sonra sonu hayrolsun

Çevrimiçi KartalınGücü

Takım sağa çekecek desene. 2 gündür hocayı övüyoruz, hemen sıvıyor.

Hocanın övülmesi de bir üst akıl ürünü mü diye düşünmeye başladım.  taraftar hoca konusunda bölünmüşken bir kaç kalemin hocaya hadsizce ve amansızca saldırması sonrası taraftar  bir anda kenetlendi.

Rashica ve Arroyonun olmamasını anlıyorum ama Muci neden yok mesela? İlla bir bek kanat oynayacak idiyse neden Jurasek yok?

Çevrimiçi Samet Demir

Hocanın övülmesi de bir üst akıl ürünü mü diye düşünmeye başladım.  taraftar hoca konusunda bölünmüşken bir kaç kalemin hocaya hadsizce ve amansızca saldırması sonrası taraftar  bir anda kenetlendi.

Rashica ve Arroyonun olmamasını anlıyorum ama Muci neden yok mesela? İlla bir bek kanat oynayacak idiyse neden Jurasek yok?
Juraseki sorgulamaman gerekiyor bence, muci de sakatlık dönüşü hazır değil diye düşünüyorum. Şuan hoca gönderip daha iyisini alamazsın, kenetlenme bu yüzden. Sergen de bu takıma çare olacak birisi değil. Şahsi fikrim.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arroya yedeklere bile giremiyorsa anında yollasınlar. Neresinden dönersek kardır. İleride pişman olsak dahi söylüyorum bunu.

Takım daha transfer lazım diye bağırıyor orjin 1 tane kanat yok 2 tane kanat lazım takıma.

Bu takıma suan 1 santrafor 1 stoper dahil olacak ofansif olarak halen çok güçsüz kadro.

Çevrimiçi KartalınGücü

Juraseki sorgulamaman gerekiyor bence, muci de sakatlık dönüşü hazır değil diye düşünüyorum. Şuan hoca gönderip daha iyisini alamazsın, kenetlenme bu yüzden. Sergen de bu takıma çare olacak birisi değil. Şahsi fikrim.

Juraseki sol bekte sorgulamam tam bir bomba ama arkasında Emirhan varken sol kanatta Taylanın Svenssonun önünde oynayacağından daha faydalı olur herhalde.

Şu macı kaza bela olmadan atlatabilirsek ne ala.

Çevrimiçi mayguntr

ilk 11'i gorunce hoca sacmalamis dedim de, yedeklerde degisebilecek tek oyuncu Muci o da heral sakatliktan dondu diye yok 11de.

jurasekten faydalanmayacaksak rıdvan emirhan oynayacaksak gerek yok boş yere yabancı işgali yapmasın gönderilsin.

Çevrimiçi sEuL

Hoca resmen sizin alacaginiz sol bekin ..... demis - bravo.

Yedeklere bakinca cikan kadro normal bence, Muci'yi de ilk 11'e atsa bir tane hamle sansi kalmiyor yedeklerden.

Su yeni oyuncular bir an once takima katilsada rahatlasak - iki kanat diyoruz ama bence bir gurbetci kanat ta almak lazim.

Ole Gunnar Solskjaer: "Keny'nin kadroda olmaması disiplin açısından alınmış bir karardır."

Çevrimiçi Samet Demir

Ole Gunnar Solskjaer: "Keny'nin kadroda olmaması disiplin açısından alınmış bir karardır."
emre morun ekvator şubesi.

Çevrimiçi kartalizma190399

3 lu oynuyoruz, svensson sag stoper, taylan ve emirhan kanatlarda.

Çevrimiçi Zafer55

Spikerin kafa güzel herhalde rafaya Orkun dedi ısrarla..şimdide ısrarla taylana umut diyor

Etiketler: