UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş Tarih : 21.08.2025 Saat : 21:15 Stadyum : Stade de la Tuilière Hakemler : Sigurd Kringstad - Runar Langseth - Ole Andreas Haukåsen - Daniel

Mehmet57, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Monza, kahyaoglueren, Zafer55, KartalınGücü, Özgür Gültekin, mayguntr, Samet Ç, ulumemo, sozkul, mellfred, tolga1903, OnurG, annoca, Necmi, ergin, 38life, blackeagle35 ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1588 defa] UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 21.08.2025
Saat : 21:15
Stadyum : Stade de la Tuilière
Hakemler : Sigurd Kringstad - Runar Langseth - Ole Andreas Haukåsen - Daniel Higraff
VAR : Tom Harald Hagen - Mohammad Usman Aslam
Yayın : S Sport+

Çevrimiçi Ravenman

Gruplara kalırsak kasaya 3.17 milyon euro bonus koyacağız.

İlk maçta bitirmemiz lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

üçlü oynamak oyun pratiği ister umarım hoca bunun üzerinde calışmıştır.

yalnız hocanın rafaya yer acmak için 3'lü denemesini sevdim raşitsa ve jurasek kanat bek olarak iyi iş yaparlar.Tutarsa kanat transferi yerine 2 tane daha stoper gelebilir hoca baktı kanat gelmiyor kendi kanadını kendini yaratmak istemiş. :D
[ Son Düzenleme: Bugün, 20:23:34 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi mellfred

https://x.com/HaberKartali/status/1958575775000457518

Muhtemel 11

Edit : 11 buymuş.3lü çıkıyoruz. Rachica sağ kanat beki.
rachica faydasızını çaktırmadan beke kaydırıyor

Çevrimiçi Samet Demir

üçlü oynamak oyun pratiği ister umarım hoca bunun üzerinde calışmıştır.

yalnız hocanın rafaya yer acmak için 3'lü denemesini sevdim raşitsa ve jurasek kanat bek olarak iyi iş yaparlar.Tutarsa kanat transferi yerine 2 tane daha stoper gelebilir hoca baktı kanat gelmiyor kendi kanadını kendini yaratmak istemiş. :D
Rachicaya yer açmak için mi? takımda kanat yok. Üçlüye dönmek için geç bile kaldı.

Çevrimiçi Samet Demir

rachica faydasızını çaktırmadan beke kaydırıyor
O bölgede çok göze batmaz diye düşünüyorum. Jurasek inşallah toparlar kendini. Sol çizgide dilediği gibi gidip gelsin. Arkasında Emirhanda var. Falsoları da çok göze batmaz.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Rachicaya yer açmak için mi? takımda kanat yok. Üçlüye dönmek için geç bile kaldı.

Raşitsa değil rafa yazdım.Sonunda farklı bir şey deniyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Raşitsa değil rafa yazdım.Sonunda farklı bir şey deniyor.
Geç kaldı bile. Son maçtaki azim olsun sahada alırız maçı.

Çevrimiçi Zafer55

Yeni sağbekimiz Rashica
Yeni kaptanımız Orkun

Çevrimiçi Zafer55

O bölgede çok göze batmaz diye düşünüyorum. Jurasek inşallah toparlar kendini. Sol çizgide dilediği gibi gidip gelsin. Arkasında Emirhanda var. Falsoları da çok göze batmaz.
Jurasek ilk maçında  berbattı ama ikinci maçta gözüme batmamış hatta top kontrolünü falan da beğenmiştim. İnşallah çıkış maçı olur

Çevrimiçi sEuL

Rashica’yi hep kanat beki olarak izlemek istiyordum, umarım umarım iyi performans verir.

Çevrimdışı Savaş

Alacağınız kanata sıçayım 3'lüye donuyorum ben demiş.

Ezberi bozması güzel. Bunu sevdim. Demekki at gözlüğü yok sonunda anladık.

Orkun'un kaptan olması da güzel. Bu gazla gol bekliyorum bu maç.

Ayrıca Jurasek'in asıl pozisyonu bu. Bakalim bu maç ne yapacak?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Jurasek ilk maçında  berbattı ama ikinci maçta gözüme batmamış hatta top kontrolünü falan da beğenmiştim. İnşallah çıkış maçı olur
İlk maç önünde kimse yoktu. Bir sonraki maç ısırması lazımdı onu yapamadı. Benim beklentim ısırması, yani formayı istemesi.

Çevrimiçi KartalınGücü

Yedeklere bakarken kendimden geçmişim. Oyuna alıp fark yaratacak bir kişi bile yok

Çevrimiçi Ravenman

Aman Allahım.

Ersine güvenim %0 fakat Eyüpspora oynadığımız gibi oynarsak kazanırız.

Çevrimiçi mayguntr

Cok ilginc sekilde mecbur oldugundan cikilan 11, aslinda takimda en cok sovulen Jurasek ve Rashica'nin en verimli olacagi dizilis olabilir,  savunurken orta saha nasil yardim edecek kenarlara o merak konusu

Çevrimiçi Samet Demir

Şu maç neden şifreli kanalda anlamıyorum yahu.

Çevrimiçi sEuL

Maci izleyemiyoruz of ya - linki olan varsa alirim bir tane =)

Çevrimiçi Zafer55

Ben de izleyemiyorum delirecem

Çevrimiçi sEuL

Ben de izleyemiyorum delirecem

Bizim burada eskiden Paramount+ veriyordu ona uye oldum ama o da vermiyor.
Gercekten cildirmamak elde degil =/

Çevrimdışı Savaş

İzleyemeyenler için değişik bir durum yok. Yine organize bir tane atağımız yok. Luzern hızlı ve sade oynuyor.

Zemin de üzerine gelince top suremiyor bile bizimkiler. Takımda iyi oynayan yok şu an maalesef

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi ulumemo

gönderdim

Etiketler: