UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's
UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's Tarih : 14.08.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : António Nobre - Pedro Ribeiro - Nelson Pereira - David Rafael Oliveira Da

balkan-kartal, Savaş, ulumemo, Darkeagle, fatihsahin, kartalizma190399, Serdar3444, mellfred, Kartal Ç, yaço58, Gökhan Kurt, Liquidator, sozkul, o2bucak ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's  [Okunma sayısı 1561 defa] UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 14.08.2025
Saat : 21:00
Stadyum : Tüpraş Stadyumu
Hakemler : António Nobre - Pedro Ribeiro - Nelson Pereira - David Rafael Oliveira Da Silva
VAR : André Narciso - Catarina Campos
Yayın : HT Spor

Çevrimiçi o2bucak

Muhtemel kadro bu diyorlar:

Ersin - Tayfur, Paulista, Uduokhai, Emrecan - Demir Ege, Orkun, Joao - Muci, Arroyo - Abraham.

Çevrimiçi Zafer55

Rashica soldan girip sağına çekip çakacak.Gümbür gümbür soldan yardıracak. Kafaları karıştıracak 😁

Çevrimiçi gokhans

Bu svenson geçen sene hızlıydı, bu sene koşamıyorda!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Svensona bak !! Paulista amator gibi elini kaldırmış.

Çevrimiçi levitate

mert'in penaltıda köşe bildiğini bile hatırlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Umarım yeniliriz de bu rezilleri isliklamaya başlarlar. Svenson, Paulista falan filan Besiktasin oyuncuları OLAMAZ.

Çevrimiçi KartalınGücü

Ulan maçı açtım karşılaştığım şey gol. Savunmayı komple çöpe atalım altyapı oynasın yeter be!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu kadar aptallık olmaz diyeceğim ama ortalama hepsi bu seviye olunca ağırlıklı ortalamaya takım ancak aptal seviyesinde.

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi ulumemo

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adamlar sağdan attık birde solu deneyelim dedi, Emirhan gerisinden koşuya başlayıp basıp geçti. Defans çöp değil çöp oğlu çöp.
İlerisi 3-4 zenci olan her anadolu takımı bu defansin içinden geçer

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su takima bile kendi sahamızda üstünlüğü 1 dk bile hissettiremedik   Neyse Sanchoyu alacaz herkes 3 level upgrade olacak.

Çevrimiçi sEuL

Bu Arroyo’nun kaleyi bulan sutunu göremedik. Herif 11 rakip oyuncuyu calima dizse boş kaleye attigi şut stat dışına çıkabilir, o derece maalesef.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi mellfred

son maçtan muçi’den ümidimiz olduğu için yedeğe çekip rachica eşşeğini koymuş 11’e

Çevrimiçi KartalınGücü

Su takima bile kendi sahamızda üstünlüğü 1 dk bile hissettiremedik   Neyse Sanchoyu alacaz herkes 3 level upgrade olacak.

Vallahi takımın sağ sol kanadında 4 adam var bir tanesi bile rakibi geçme yeteneğine sahip değil.  Beklerin ikisi de savunmada vasat, ağır adamlar. Hücumda zaten yok hükmünde. Sancho değil şu haliyle Gökhan Töre, hatta Aydın Karabulut gelse oyunu etkiler.

Ona şaklaban buna beyinsiz diye diye pozisyon yaratabilen 3-5 oyuncuyu kaybedip kısır bir takım olduk.

Şu maçta Masuaku olsa bile fark yaratırdı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

son maçtan muçi’den ümidimiz olduğu için yedeğe çekip rachica eşşeğini koymuş 11’e

Bence hoca akıl oyunları oynuyor ama haksız da bulmuyorum.

Arroyo dediniz alin size sağda Arroyo, Rashica olmaz dedim ama siz anlamadınız alın onu da sol kanatta izleyin diyor bence.

Çevrimiçi sEuL

A. Brown ile Semedo’nun tek maçta gösterdiği hücum tehdidini Jurasek ve Svenson bütün sezon boyunca gösteremez. Bu oyuncularla bırak sarisinlara karşı yarışmacı olmayı Samsun ve Göztepe ile bile çekişemeyiz.

Çevrimiçi mayguntr

Bence hoca akıl oyunları oynuyor ama haksız da bulmuyorum.

Arroyo dediniz alin size sağda Arroyo, Rashica olmaz dedim ama siz anlamadınız alın onu da sol kanatta izleyin diyor bence.
Muciyi lige sakliyodur, mucize olmazsa geceriz turu zaten

Çevrimiçi mellfred

şu leş derneğin toplaşmasında zemin kötü görünüyordu ama iyi toparlamış
dün fenerin zemin çok daha kötüydü

Çevrimiçi KartalınGücü

Etiketler: