UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Stozice Stadyumu Hakemler : Juan Martínez Munuera - Diego Barbero - Miguel Martínez - Francisco José

kahyaoglueren, Umutcan Kaya ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1338 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 31.07.2025
Saat : 21:00
Stadyum : Stozice Stadyumu
Hakemler : Juan Martínez Munuera - Diego Barbero - Miguel Martínez - Francisco José Hernandez Maeso
VAR : Valentín Gómez - Juan Luis Pulido Santana
Yayın : HT Spor

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi gokhans

1-2 farklı mağlubiyetle elenirsek sevinirim. Malesef adamların kanatlar aklıma geldikçe darlanıyorum!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

Mert

Svensson    Paulista   Udokai   Emirhan

Rashica        Amir        Mario      Jurasek

Rafa   Abraham

Çevrimiçi gokhans

Mert

Svensson    Paulista   Udokai   Emirhan

Rashica        Amir        Mario      Jurasek

Rafa   Abraham
Dostum Emirhan o hayvanat kanatların yanında biraz ağır kalmaz mı? Bence jurasek bek'de olup, önüne Muci koyalım ve defansa kadar destek vermesini tembih edelim. Mario'da çok statik, bence emirhan'ı ön libero 6 numara gibi oynatabiliriz hem agresif hem ayağı temiz.

Çevrimiçi mayguntr

Dostum Emirhan o hayvanat kanatların yanında biraz ağır kalmaz mı? Bence jurasek bek'de olup, önüne Muci koyalım ve defansa kadar destek vermesini tembih edelim. Mario'da çok statik, bence emirhan'ı ön libero 6 numara gibi oynatabiliriz hem agresif hem ayağı temiz.
Hocalar nasil dusunemedi acaba simdiye kadar Muci'ye tembih etmeyi  :alala: :alala:

Çevrimiçi Zafer55

Emirhan sertliği ve hırsıyla daha zorlu bir bek olur jurasek göre shaktarlılara. İlk maçta adamlar jurasekin yanından geçerken bi yanağından makas almadıkları kaldı😁
Fizik anlamında çok kötüydük ilk maçta,jurasekin performansında bu eksiklik de etkiliydi...
İlk maçta fiziksel anlamda diri gördüğüm 3 adam vardı.. abraham gedson ve mario.. Marioyu bu sebeple yazdım oraya.
Emirhanı dediğin gibi de düşündüm ama bekte juraseke güvenemiyorum şuan.

Çevrimiçi Samet Demir

Emirhan sertliği ve hırsıyla daha zorlu bir bek olur jurasek göre shaktarlılara. İlk maçta adamlar jurasekin yanından geçerken bi yanağından makas almadıkları kaldı😁
Fizik anlamında çok kötüydük ilk maçta,jurasekin performansında bu eksiklik de etkiliydi...
İlk maçta fiziksel anlamda diri gördüğüm 3 adam vardı.. abraham gedson ve mario.. Marioyu bu sebeple yazdım oraya.
Emirhanı dediğin gibi de düşündüm ama bekte juraseke güvenemiyorum şuan.
Abi herkes yerinde oynasın gözünüzü seveyim :) ilk maç gedson juraseke hiç yardım etmedi. Takımda sürekli kaymalar vardı. bu nedenle maç içinde sürekli pozisyonunu kaybeden oyuncular gördük, bu boşluklardan da gol yedik. Bizim ilk etapta orta üçlüyü sağlam kurmamız lazım. Aslında jurasek Semih yapsak hiç fena olmaz. Orkun yerine de mario olabilir. Shktar büyük ihtimalle topu bize bırakır
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Abi herkes yerinde oynasın gözünüzü seveyim :) ilk maç gedson juraseke hiç yardım etmedi. Takımda sürekli kaymalar vardı. bu nedenle maç içinde sürekli pozisyonunu kaybeden oyuncular gördük, bu boşluklardan da gol yedik. Bizim ilk etapta orta üçlüyü sağlam kurmamız lazım. Aslında jurasek Semih yapsak hiç fena olmaz. Orkun yerine de mario olabilir. Shktar büyük ihtimalle topu bize bırakır
Bu maçta jurasekin önünde oynayacak muhtemel adamın juraseke yardım edeceğinin garantisi yok. Onun için jurasekin önü olmamalı😊
Ayağı düzgün oldukça iyi ortalar açıyor ceza sahasına doğru, bu özelliğinden faydalanmak lazım.
İlk  maçtaki 11 den gedson yok, muhtemelen orkunda olmayacak(risk almazlar umarım)
Gedson yerine semih(muci) , orkun yerine mario(kartal) yaparsak sadece ilk maçın hemen hemen aynısı olacak. Kaymalar olmasın , pozisyonlarını kaybetmesinler diye dua edecez.
Hocanın ilk maçtan farklı bişeyler denemesi lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu maçta jurasekin önünde oynayacak muhtemel adamın juraseke yardım edeceğinin garantisi yok. Onun için jurasekin önü olmamalı😊
Ayağı düzgün oldukça iyi ortalar açıyor ceza sahasına doğru, bu özelliğinden faydalanmak lazım.
İlk  maçtaki 11 den gedson yok, muhtemelen orkunda olmayacak(risk almazlar umarım)
Gedson yerine semih(muci) , orkun yerine mario(kartal) yaparsak sadece ilk maçın hemen hemen aynısı olacak. Kaymalar olmasın , pozisyonlarını kaybetmesinler diye dua edecez.
Mario semih örneğini senin dizilim için yazdım abi ben. Hoca üçlü de çıkabilir, jurasek o zaman sol da tek olur. Yani hocanın bu maç özellikle şapkadan tavşan çıkarması lazım.

Çevrimiçi gokhans

İyiki beşiktaşlıyız.. olmayan mevkilere adam önerip, kadro olasılıklarını falan tartışıyoruz. Kafalar zehir, beyin hep aktif, her duyguyu doyasıya yaşamaya alışmışız. E heralde en yaratıcı en zeki takım taraftarı Beşiktaş olur..  :) :)

Çevrimiçi Zafer55

Mario semih örneğini senin dizilim için yazdım abi ben. Hoca üçlü de çıkabilir, jurasek o zaman sol da tek olur. Yani hocanın bu maç özellikle şapkadan tavşan çıkarması lazım.
Aynen👍 Hocanın bişey yapması lazım.
Benim dizilim de farklı bişeye bir örnekti sadece.
Shaktar bizden iyi bir takım değil sadece bizden daha hazır bir takım.ilk maçta bi 5-10 dakika tempo yapabildik defansları ve kalecileri saçma sapan işler yaptı.Bizde temposu bi tık fazla olan abraham 70de eror verdi. Gedson 82 de falan kenara adalesini gösteriyordu. Kadro kalitesinden değil fiziksel eksiklikten kaynaklandığını düşünüyorum ilk maçtaki skorun.(kadromuz yeterliidemiyorum)
90 dakkayı iki farkla önde bitirmenin hayalini kurabiliyorum ama uzatmalarda  3 gol yiyorum 😁

Çevrimiçi Samet Demir

Aynen👍 Hocanın bişey yapması lazım.
Benim dizilim de farklı bişeye bir örnekti sadece.
Shaktar bizden iyi bir takım değil sadece bizden daha hazır bir takım.ilk maçta bi 5-10 dakika tempo yapabildik defansları ve kalecileri saçma sapan işler yaptı.Bizde temposu bi tık fazla olan abraham 70de eror verdi. Gedson 82 de falan kenara adalesini gösteriyordu. Kadro kalitesinden değil fiziksel eksiklikten kaynaklandığını düşünüyorum ilk maçtaki skorun.(kadromuz yeterliidemiyorum)
90 dakkayı iki farkla önde bitirmenin hayalini kurabiliyorum ama uzatmalarda  3 gol yiyorum 😁
Gedsonu hiç beğenmedim ben ilk maçta. Bakalım onsuz takım nasıl tepki verecek çok merak ediyorum. İlk golü atarsak hayal kurarız.

jurasek kesmiş sol stoper koymuş sol beke.Hücum filan beklemeyin sol kanattan sadece savunsunlar yeter demiş!

Çevrimiçi Samet Demir

Seninkine yakın kadro kurmuş hoca :)

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

jurasek kesmiş sol stoper koymuş sol beke.Hücum filan beklemeyin sol kanattan sadece savunsunlar yeter demiş!

Şu kadroya baktıkça içim daralıyor. (maç özelinde değil, sezonun geri kalanı için)

İlk 11'deki 7-8 oyuncunun kulübede, kulübedekilerin birçoğunun alt lig takımlarında olması gerekirdi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

kazanacağız bence ama turu geçer miyiz bilemem kazanırsakda bizim için en kötüsü olacak o konuda eminim

Çevrimiçi Zafer55

Seninkine yakın kadro kurmuş hoca :)
Hem de juraseksizini! Şaşırttı beni😁
İnşallah takım da şaşırtır😊

Şu kadroya baktıkça içim daralıyor. (maç özelinde değil, sezonun geri kalanı için)

İlk 11'deki 7-8 oyuncunun kulübede, kulübedekilerin birçoğunun alt lig takımlarında olması gerekirdi.

Kadro kalitesi çok kötü ilk 11'e en az 6 tane daha adam lazım bu ilk 11'de ki oyuncularda yedeğe geçmeli.

8 gün sonra ilk lig macına çıkacaz yine aynı kadroyu görücez başkan çok geç kaldı!

Çevrimiçi Zafer55

4-3-3 mü deneyecek acaba marioyu ortaya alıp

Çevrimiçi mellfred

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Kartal demirege orta sahası burda bunu hayal eden çok insan vardı doya doya izlesinler

Etiketler: