31. Hafta Beşiktaş 0-0 Karagümrük
31. Hafta Beşiktaş 0-0 Karagümrük

Beşiktaş Forum|31. Hafta Beşiktaş 0-0 Karagümrük Tarih : 27.04.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Batuhan Kolak - Bilal Gölen - Mehmet Salih Mazlum - Ayberk Demirbaş VAR :

Özgür Gültekin, Monza, kartalizma190399, Sinan66, Zafer55, Savaş, murat baltacı, tolga1903, Samet Ç, underworld ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

31. Hafta Beşiktaş 0-0 Karagümrük  [Okunma sayısı 1650 defa] 31. Hafta Beşiktaş 0-0 Karagümrük

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Maç sonu hocam ne diyecek acaba
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

Sergenin hoca olmadığını ne zaman anlayacaklar acaba?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

Maç sonu hocam ne diyecek acaba

direkten döndü çok kaçırdık bunları atmalılar ben napayım, planlama yapıyoruz geleceği kuruyoruz taraftar rahat olsun zart zurt
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

33 maç + 4-5 kupa maçı oynamışsın maç öncesi çıkıp işin %30'unu yaptık kalanı yazın yapacağız diyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su maçta beni en çok üzen Hekimoglu nda zerre gelişme yok. Olacak gibi de gözükmüyor. Bizim futbolcu tayfası fiziği vücut geliştirme sandığı için yazın hayvan gibi ama saçma bir vücut yapar iyice futbol konusu kapanır gibi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su an neredeyse tüm kanallarda tesenin maç yorumları var. Bu ayıp da bize yeter.

Çevrimiçi gokhans

Biride çıkıp desin artık, dün renklilerin maçında 2 penaltı oldu, ceza sahasında rakiplere dokunulması penaltı olması için yeterliyken bizde neden çift ayakla dalınmasına rağmen penaltı verilmiyor mesela!! Başkanmı, hocamı, basın danışmanımı, serkanmı birileri çıkıp söylesin başlarım böyle karar standardına.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Biride çıkıp desin artık, dün renklilerin maçında 2 penaltı oldu, ceza sahasında rakiplere dokunulması penaltı olması için yeterliyken bizde neden çift ayakla dalınmasına rağmen penaltı verilmiyor mesela!! Başkanmı, hocamı, basın danışmanımı, serkanmı birileri çıkıp söylesin başlarım böyle karar standardına.
Hakemde gerizekalı. Kafası çalışsa o pozisyona korner verirdi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 22:24:07
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
şu taylanın nesini beğenmiyorsun mesela
sen nesini beğendin sahanın en kötüsüydü staddaydım adam önümde oynuyordu aldığı her topu geri oynadı tribünlerden sürekli küfür yedi sonra dalga geçmeye başladılar geri oyna diye

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 22:26:10
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Sergenin hoca olmadığını ne zaman anlayacaklar acaba?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu ana kadar anlamadılarsa bundan sonra nasıl anlayacaklar lig bitti zaten

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sen nesini beğendin sahanın en kötüsüydü staddaydım adam önümde oynuyordu aldığı her topu geri oynadı tribünlerden sürekli küfür yedi sonra dalga geçmeye başladılar geri oyna diye

Ileride kime oynayacak mesela kara delik Rashica ya mi?
Abi geçin bu işleri adam aylar sonra zar zor forma bulmuş ne yapacaktı?
Küfretmeye hazır bir güruhun önünde o baskıda oldukça iyi iş çıkarmış size rağmen.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 23:04:31
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Ileride kime oynayacak mesela kara delik Rashica ya mi?
Abi geçin bu işleri adam aylar sonra zar zor forma bulmuş ne yapacaktı?
Küfretmeye hazır bir güruhun önünde o baskıda oldukça iyi iş çıkarmış size rağmen.
beşiktaşın oyuncusu değil bunu anlamanız için 10 yıl maaşmı ödememiz lazım şu oyunculara mazeret bulmayı bir kenara bırakın artık burası beşiktaş kötü olanın burda işi yok ersinin kötü kaleci olduğunuz anlamak için 6 yıl maaş ödedik anladığımızda şüpheli mesela ersin kalede olssydı yenilmişdik uzaktan şutu yerdi çok bilmişlerde o topu her kaleci yer derdi 
Taylandan birşey olmaz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

beşiktaşın oyuncusu değil bunu anlamanız için 10 yıl maaşmı ödememiz lazım şu oyunculara mazeret bulmayı bir kenara bırakın artık burası beşiktaş kötü olanın burda işi yok ersinin kötü kaleci olduğunuz anlamak için 6 yıl maaş ödedik anladığımızda şüpheli mesela ersin kalede olssydı yenilmişdik uzaktan şutu yerdi çok bilmişlerde o topu her kaleci yer derdi 
Taylandan birşey olmaz

Taylana gelene kadar takımın yarıdan fazlası Beşiktaş oyuncusu değil farkındasın değil mi? Taylan gayet iyi bir yedek olur ama mesela Ridvandan yedek bile olmaz. Çocuk size rağmen iyi performans göstermiş helal olsun.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 23:19:03
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Taylana gelene kadar takımın yarıdan fazlası Beşiktaş oyuncusu değil farkındasın değil mi? Taylan gayet iyi bir yedek olur ama mesela Ridvandan yedek bile olmaz. Çocuk size rağmen iyi performans göstermiş helal olsun.
orkunda dahil bence tamamı beşiktaşın oyuncusu değil ona bakarsan ben rıdvanı futbolcu olarak bile konuşmuyorum  ben söyleyeceğimi daha ilk döneminde söylemişdim birinin onu geri alması içinde takımda oynatması içinde geri zekalı olması lazım yani bir konuda haklısın oyuncudan önce yönetimin ve teknik kadronun gitmesi lazım sergen varken oyuncu performansı kon6şmakta çok yersiz oluyor

Etiketler: