26. Hafta Gençlerbirliği 0-2 Beşiktaş
26. Hafta Gençlerbirliği 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|26. Hafta Gençlerbirliği 0-2 Beşiktaş Tarih : 15.03.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Eryaman Stadyumu Hakemler : Yasin Kol - Murat Tuğberk Curbay - Mehmet Salih Mazlum - Muhammet Ali

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

26. Hafta Gençlerbirliği 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 907 defa] 26. Hafta Gençlerbirliği 0-2 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 15.03.2026
Saat : 20:00
Stadyum : Eryaman Stadyumu
Hakemler : Yasin Kol - Murat Tuğberk Curbay - Mehmet Salih Mazlum - Muhammet Ali Metoğlu
VAR : Erkan Engin - Candaş Elbil
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Samet Demir

Acaip sıkıldım.
Zorla ite kaka yendik. Rakip 10 kişiydi fakat bu eksikliği biz hiç hissetmedik. Bu takıma yazın 15 tane adam alsak Sergenle en fazla 3. oluruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

10 kişi Gençler'e karşı 80 dakikada sıfır organize atak. Rakibin bizden daha net pozisyonları var. Ersin'in çıkardığı toplar olmasa bambaşka bir skor olabilirdi.

Diyecek birşey yok artık, ben çok yoruldum. Elimizde ligin en değerli üçüncü kadrosu var ama teknik ekip ligin en kötüsü. Haliyle oynanan futbol da bu kadar oluyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

10 kişi Gençler'e karşı 80 dakikada sıfır organize atak. Rakibin bizden daha net pozisyonları var. Ersin'in çıkardığı toplar olmasa bambaşka bir skor olabilirdi.

Diyecek birşey yok artık, ben çok yoruldum. Elimizde ligin en değerli üçüncü kadrosu var ama teknik ekip ligin en kötüsü. Haliyle oynanan futbol da bu kadar oluyor.
Takımda hocanın eksikliğini Orkun ile kapatıyoruz. Defansif zaafiyleride Agbdou ile.

Rakip 11 kişi aynı oyunu oynadık 10 kişi kaldı yine aynı değişiklikleri yaptık. Ez kaza gol yemiş olsak en fazla maçı berabere bitirirdik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence hala kadro zaafiyetimiz üst düzey.
Su 11 den belki sadece Orkun gesede 11 oynar geri kalanların tamamı ancak yedek olur. Fark maalesef çok açıldı ve açılmaya devam ediyor.

Çevrimiçi levitate

orkunun golü hariç bir şey yok iyi ki canlı izlemeye gitmemişim :D biletler 2500'den başlıyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

orkunun golü hariç bir şey yok iyi ki canlı izlemeye gitmemişim :D biletler 2500'den başlıyordu
canlı izlediğinde topun olduğu yeri değil sahanın tamamını gördüğün için tv de gördüğünden çok daha kötü takım görüyorsun sahada tam bir kaos görüyorsun

Çevrimiçi Samet Demir

canlı izlediğinde topun olduğu yeri değil sahanın tamamını gördüğün için tv de gördüğünden çok daha kötü takım görüyorsun sahada tam bir kaos görüyorsun
Hala yazın 7-8 iyi adam aldığımızda takımın düzeleceğine inananlar var.

evet oyun tat vermedi ama meyve verdi.

öyle böyle futbol gol oyunudur 2 tane attık maç bizim.

oyun olarak üstün değildik, biz de 2 tane yiyebilirdik ama bizde orkun,olaytan,güo fark oluşturan oyuncular, biraz da agbadu, onların sayesinde aldık takımın gerisi düz.Gençlerbirliğinin hepsi düz o yüzden bişey yapamadılar. :D

takımın gs ile kıyaslanmasına katılmıyorum çok yükseklere koyduğunuz gs nin anadolu takımlarını da bizi de nasıl yendiği ortada.ligin başındaki karagümrük maçında 10 kişi kalan karagümrüğe 60 dakka gol atamadı bu gs.BUhaftaki maçını da yine rakibin 10 kişi kalmaı ile aldılar.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hala yazın 7-8 iyi adam aldığımızda takımın düzeleceğine inananlar var.

Sadece bolca para harcayip yine 3. olmus oluruz.
GS ve FB'yi ya cok cok iyi bir taktisyen building yapan bir hoca+ akilli yatirim ve sabirla geceriz, ya da olaganustu para harcamamiz lazim (onlar yerinde sayarken). Ikinci senaryo olagan degil amalese.f

Etiketler: