22. Hafta Başakşehir 2-3 Beşiktaş
22. Hafta Başakşehir 2-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|22. Hafta Başakşehir 2-3 Beşiktaş Tarih : 15.02.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Fatih Terim Stadyumu Hakemler : Mehmet Türkmen - Esat Sancaktar - Mustafa Savranlar - Muhammet Ali

kartalizma190399, Serdar3444, Umutcan Kaya, levitate, emre_1978, hasankale, Monza, Zafer55, murat baltacı, 38life, Sinan66 ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

22. Hafta Başakşehir 2-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1977 defa] 22. Hafta Başakşehir 2-3 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

bu sefer golde ersinin hatası büyük ama söven yok :D

Çevrimiçi tolga1903

Hem de çok net direk bilegin üstüne basıyor. Ayağa basma falan değil ama bizim oyuncular da tam mal

Çünkü maç kazanmak gibi dertleri yok. Maç kazanmak isteyen adam şu pozisyonda ortalığı ayağa kaldırır hakemin üzerine koşar hırsla. Bu allahın enayileri öyle salak gibi bakıyor hakemin yüzüne sen istemezsen bu namussuz türk hakemleri vermez böyle de avrupalı gibi yönetir senin maçını. İtiraz yok baskaldirma yok koyun sürüsü nefret ediyorum ben bu takımdan

Çevrimdışı Savaş

Cerny de topla alakasını bırakmış gibi. Hiç beğenmiyorum birkaç maçtır.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Abi anladın sen, gol atması güzel ama bence aradığımız santrafor değil.
mücadele var iki maç iki gol attı bir penaltı yaptırdı sen cr falanmı arıyorsun yada messi alındığında bende eleştirdim ama oynuyorda atıyorda

Çevrimiçi tolga1903

bu sefer golde ersinin hatası büyük ama söven yok :D

Geçen hafta da çıkmadığı ve tereddütte kaldığı için penaltı yaptırdı vermedi. Bugün zamanında çıkmadığı için aşırtma yedi. Gerçekten artık tiksindiriyor lanet olsun bu sergen'e tamam senin dedigin olacak patron sensin allah cezanı versin

Çevrimiçi Samet Ç

Hyeon-Gyu Oh, Süper Lig'de Ailton'dan (2005/06) bu yana Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk iki maçta da gol atan ilk santrfor oldu. (Opta)

kaderi benzemesin

Çevrimiçi Necmi

Ersinin topu seyredişine bakın ksleyi tutsa gol sıyırdı geçti

Çevrimiçi tolga1903

Neden ısrarla şu zeminde ayağa oynamaya çalışırsınız ki vurduğunuz çogu top pozisyon oluyor zaten gerçekten zeka sorunu var bunların

Çevrimiçi tolga1903

Abi cerny rezil durumda. Cidden şu an kimse kusura bakmasın cengiz bundan iyi

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi Necmi

Abi cerny rezil durumda. Cidden şu an kimse kusura bakmasın cengiz bundan iyi
evet cerny rezil durumda ama bu haliyşe bile cengiz bundan iyi değil

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimdışı Savaş

Cerny çok küfür yedi bugün benden

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Agbadou iki kere kurtardı bir taraflarını bakalım ne kadar sürecek

Çevrimiçi tolga1903

evet cerny rezil durumda ama bu haliyşe bile cengiz bundan iyi değil

Asla katılmıyorum cerny kağnı gibi sağına çekene kadar aylar yıllar geçiyor jota bari girsin adamın asıl mevki sağ kanat

Çevrimiçi Mehmet57

Agbadou tam bir PL stoperi gibi oynuyor. Ama buna ragmen bu kadar pozisyon veriyoruz.

Ciddiyim, su stoper hatti Solskjaer de olsa pozisyon bile vermezdik.

Çevrimiçi tolga1903

Ne pas attı oh lannnnnn helal sana lan

Çevrimiçi Necmi

Asla katılmıyorum cerny kağnı gibi sağına çekene kadar aylar yıllar geçiyor jota bari girsin adamın asıl mevki sağ kanat
jota girsin tamam ama cengiz allah korusun sen onu çıplak gözle izle  cernyi pamuklara sararsın

Çevrimiçi Samet Ç

koreli çocuğu tutmaya başladım şu asistiyle sahada hiçbir planı olmayan bir takım için çok iyi bir başlangıç yaptı

Çevrimiçi levitate

orkun ne adamsın beee sana da helal yugioh
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Vuruşunda aha dedim kaçırdı 😂 gavura vurur gibi vurdu

Çevrimdışı mellfred

işte japon zekası
futbol bu kadar kolay işte

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi Samet Ç

agbadou bu maç iyi oynuyor hatasız geçen maç kötüydü umarım o da bu maçtaki performansını genele yayar murilloyu yanlış kullanıyor ama

Çevrimiçi tolga1903

Agbodou oh ve olaitan'ı tuttum ben

Etiketler: