11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe
11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe

Beşiktaş Forum|11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe Tarih : 02.11.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ali Yılmaz - İbrahim Çağlar Uyarcan - Hakan Yemişken - Direnç

gokhans, Yusuf Berberoğlu, Zafer55, mayguntr, kahyaoglueren, BavyeraKartali, matias_27, Savaş, fatihsahin, 38life, KartalınGücü, Serdar3444 ve 112 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe  [Okunma sayısı 3831 defa] 11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe

Çevrimiçi levitate

Malesef

transferleri yapanların kulakları çınlatmak lazım tekrardan yedek yok :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

Çünkü bu takımın yıllardır en büyük problemi mental zayıflık ve aşırı özgüven eksikliği.2-0 ondesin kendi evindesin sadece biraz sakin kalarak 2-3 ayaga doğru pas yaparak çok rahat eritirsin süreyi.Ama dan dün her topu sisirirsen rakip te böyle cesaretle üstüne gelir.

takim asiri panik
ama salih hamlesi nedir ya hayalet adam kendisi

Çevrimiçi levitate

Çünkü bu takımın yıllardır en büyük problemi mental zayıflık ve aşırı özgüven eksikliği.2-0 ondesin kendi evindesin sadece biraz sakin kalarak 2-3 ayaga doğru pas yaparak çok rahat eritirsin süreyi.Ama dan dün her topu sisirirsen rakip te böyle cesaretle üstüne gelir.

+41903 bu arada 11 kişiyken de topu şişirip durduk ama bir şekilde gol geldi 2. gol olmasa ciddi problem olabilirdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

Çok üzüldüğüm maçlardan biri olacak maalesef. Gidişat hakikaten farktı. Çok yazık oldu çok.

5 atacağımız maçta 5 yiyeceğiz göz göre göre. Vay anasını ya

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Bu takım 11'e 11 bile gömülüp yiyecekti 10 kişi kaldı eller ayaklar titriyor rezil çünkü anadolu topçusu çoğu. Ama bu orkun'u asla affetmiyorum ulan sen bunun için mi yirtindin bu takıma gelmeye ndidi atılacak paulista atılacak sen sahada kalacaksın ulan yapılır mı şu

Çevrimiçi Necmi

Ben katılmıyorum gerçekten yıllardır beşiktaş kalecisisin birini bacak arasından yedi birini izledi. Ortalama her gün antrenman yapıyorsun bu golleri zaten her kaleci yer senin farkın olmalı. Bütün büyükler kalesini güçlendirdi biz 6 yıldır ersini izliyoruz

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vasat bir kaleci bile olsa iki golüde yemezdi ilkinde bacak arasından geçiyor top o kendini k7ç üstü yere bırakmakla meşgul ben diyorum bu adam kendini çuval gibi atıyor her golde şansı varsa top çarpacak gol olmayacak yoksa tutmak için en ufak hamlesi yok ikinci golü konuşmaya gerek yok zahmet edip kendini çuval gibi bile bırakmadı
Pazarda karpuz tezgahının başına koymatacağın adam beşiktaşın kalesini koruyor
Yemin ediyorım pazarda karpuz tezgahı açsın sergen bu ersini tezgaha yanaştırmaz

Çevrimiçi Zafer55

Yazacak bişey bulamadım. Şaka gibi bişey ama şaka değil

Çevrimiçi Samet Ç

şimdi sergene laf gelmesin diye kazma kürekle orkuna yüklenirler sergen yine arada kaynar :D

Çevrimiçi levitate

https://x.com/KadikoyZone/status/1985042083363643402

paulistaya bak emirhan görüyor zaten niye koşuyosun herife geride kalsan asensio'nun önünü kapatıcaksın belki, ndidi'de ayrı eşek
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada rafanın adını bile duymadım bir oyuncunun önce üstüne oynayıp sonra by maçta sahaya sürmek tam bir karakter örneği

Abi Allah aşkına eleştirmiş olmak için eleştirmeyin.
Oynarsa dert oynatmaya dert. Rafa da biraz kıçını kaldırıp oynasın bir zahmet.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

şimdi sergene laf gelmesin diye kazma kürekle orkuna yüklenirler sergen yine arada kaynar :D

orkun o hareketi yapmasa mac neye gidiyordu bu kadar gözü kör olamazsın @Samet Ç .

Hatta 2-0 olunca ortadan kayboldun bi an.

Çevrimiçi Sinan66

aynen öyle olacak

Çevrimiçi tolga1903

vasat bir kaleci bile olsa iki golüde yemezdi ilkinde bacak arasından geçiyor top o kendini k7ç üstü yere bırakmakla meşgul ben diyorum bu adam kendini çuval gibi atıyor her golde şansı varsa top çarpacak gol olmayacak yoksa tutmak için en ufak hamlesi yok ikinci golü konuşmaya gerek yok zahmet edip kendini çuval gibi bile bırakmadı
Pazarda karpuz tezgahının başına koymatacağın adam beşiktaşın kalesini koruyor
Yemin ediyorım pazarda karpuz tezgahı açsın sergen bu ersini tezgaha yanaştırmaz

Ya allah aşkına herif penaltı atar gibi tüm gücüyle vuruyor onu orda 1v1 geçiren ndidi salagini görmek yerine hala ersin ersin demek artniyet artık. 30 milyonluk eşşeğimiz gitsin durduk yerde atılsın 15 milyonluk orta sahamız amatör gibi geçilsin tamam ersin'i seven yok da artık ersin değil bu maçın ve gollerin sorumlusu lütfen ama hakkaniyet biraz

Çevrimiçi levitate

şimdi aman 1 puan alalım diye iyice geri çekilip 3'ü yedirecek eyvah
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Paulista tercihi gerçekten çok enterasan bu arada.

Çevrimiçi tolga1903

Valla samet kusura bakma da şu durumun tek sorumlusu orkun

Çevrimiçi Samet Ç

orkun o hareketi yapmasa mac neye gidiyordu bu kadar gözü kör olamazsın @Samet Ç .

Hatta 2-0 olunca ortadan kayboldun bi an.
yok buradaydım senin işine gelmemiştir görmemişsindir ben sen değilim orkun kırmızı görmemeliydi gördü yapacak bir şey yok hatalı sir sergen niye kendini attırdı veya niye gömüldü veya çıkartması gereken oyuncuyu çıkartıp yerine asla sokmaması gereken oyuncuyu niye soktu ben orkunu gömerim sorun yok benim bu takımda kesin kalsın diyeceğim bir adam bile yok ama bir o kadar hatalı sergeni de gömerim birinin hatalarını diğerinin hatasıyla kapatmaya çalışmam önce gese maçı şimdi fener maçı sahaya bıraktı sergen

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Halen Salih'ten medet uman birisi hoca falan değildir. Gelir gelmez ilk Alanya maçında oynattı, ezilerek yenildik.

Zaten sahada eksik kalmış takıma bir tane daha fiziken zayıf oyuncu eklemenin mantığı nedir? Top bizde kalmıyor ki Salih'in tekniğinin bir faydasını görelim.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

bak hala daha otobüs çekiyor normal top oynasan yenersin şunları

Çevrimiçi Sinan66

Halen Salih'ten medet uman birisi hoca falan değildir. Gelir gelmez ilk Alanya maçında oynattı, ezilerek yenildik.

Zaten sahada eksik kalmış takıma bir tane daha fiziken zayıf oyuncu eklemenin mantığı nedir? Top bizde kalmıyor ki Salih'in tekniğinin bir faydasını görelim.

sergen td falan degil gitsin yorumculuk yapsin amatör

Çevrimiçi levitate

azıcık cesur olsan belki bi penaltı bi onun bunun kıçına çarpma derken gol atıcan ne bu çekilme huyu ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yaw bomboş orası niye oraya top atıyorsun avel herif
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Abi Allah aşkına eleştirmiş olmak için eleştirmeyin.
Oynarsa dert oynatmaya dert. Rafa da biraz kıçını kaldırıp oynasın bir zahmet.
işde o tavrı koyuyorsan bu maçta sahaya sürmeyeceksin oyuncuyumu kötü gösteriyorsun yoksa beşiktaşımı satıyorsun
O kadar para alıyor oynayacak tabi ama derdin ne oyuncunu hedef yapıyorsun gene oynatma ama çenenide tut mertide ipe dixdi en kötü mert en iyi ersinden on gömlek iyidir adam gşbi bir hoca böyle ayağına sıkmaz sırf cengizi oynatmak için cernyi mevkisi dışına yolluyor elde sol açık oynayabilecek tek adamda forma yüzü görmüyor
Eleştirmek içinmi eleştiriyorum sence

Etiketler: