10. Hafta Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş
10. Hafta Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|10. Hafta Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş Tarih : 26.10.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Recep Tayip Erdoğan Stadyumu Hakemler : Adnan Deniz Kayatepe - Esat Sancaktar - Bilal Gölen - Erdem

Zafer55, KartalınGücü, BavyeraKartali, Monza, tolga1903, ulumemo, Kartal Ç ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1837 defa] 10. Hafta Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

şotaya da puan bırakmazsın :D

Çevrimiçi levitate

sergenball akıyor bu akşamda çok şey kaçırdın
he iyi bari
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

sanmıyorum taraftar kaynıyor o tv programı yüzünden felaket kredi yedi
hangi program ne kaçırdım

Çevrimiçi Umutcan Kaya

merak etme kimsenin yemesine gerek yok bu kafayla sergen kendi kendini yer
Takımın tek hücum eden kazanmayı düşünen oyuncusu cernydi çıkarttı kendini hoca sanan müsvette

ne diyorsun sen necmi abi sergene nasıl laf edersin 😡😡😡
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi kahyaoglueren

Beşiktaş böyle oynamaz diye ahkam kesmek kolaydı TV'den

Çevrimiçi levitate

hangi program ne kaçırdım
şu ekol tvde candaşla yaptığı şey
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ne diyorsun sen necmi abi sergene nasıl laf edersin 😡😡😡
yoo sergene karşı çok kibarım içimden geçenleri söylemiyorum

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi Monza

Geçmiş olsun. Gitti 2 puan daha.

Hayır hepsi bir tarafa. Hekimoğlu 3 senedir hangi maçta girip te iş yapmış? Tek bir maç var mı? Beyhude çabalar, bom boş işler...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

yoo sergene karşı çok kibarım içimden geçenleri söylemiyorum

söyleme abi ban yersin 😅😅
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Rafanın performansını eleştiren hoca bugün sahada ne oynattı biri söyleyebilir mi ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

haftaya
tedescoyla dalga geçiyordum ama adam daha ligde yenilmemiş :D toparlamaya başladılar kadroları geniş işimiz zor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Büyük hoca sayesinde kasımpaşa deplasmanından 1 puan almayı başardık

Çevrimiçi Samet Ç

]mükemmel top oynadık rafasız haklıymış hoca dahi kendisi cengizi rıdvanı öyle bir uçurdu ki maç kaybetmiyoruz

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Büyük hoca sayesinde kasımpaşa deplasmanından 1 puan almayı başardık

haftaya derbiyi alır kral hoca olur sonra 5 hafta kaybetmeye devam ederiz şampiyonluk önemli değil derbi kazansın
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvan kağnı arabasına dönmüş bu arada. Eskiden koşabiliyordu şimdi oda yok. Elin gavuru salak değil. Birde bu adamdan zarar etmeden elinden çıkardılar. Yolladığımız emrecan terziden ne farkı var rıdvanın?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

tedescoyla dalga geçiyordum ama adam daha ligde yenilmemiş :D toparlamaya başladılar kadroları geniş işimiz zor
tedesco kötü hoca değil sadece bizim ülkeye uygun değil burada postecoglouna falan bayılırlar ama sene sonu yarışmayı bırak 30 puan fark yerler tedesco ile 3 sene şampiyon olamazsın ama sonrasında mutlaka başarı gelir

Çevrimiçi Necmi

Rıdvan kağnı arabasına dönmüş bu arada. Eskiden koşabiliyordu şimdi oda yok. Elin gavuru salak değil. Birde bu adamdan zarar etmeden elinden çıkardılar. Yolladığımız emrecan terziden ne farkı var rıdvanın?
eskiden kötüydü şimdi daha kötü

Çevrimiçi levitate

tedesco kötü hoca değil sadece bizim ülkeye uygun değil burada postecoglouna falan bayılırlar ama sene sonu yarışmayı bırak 30 puan fark yerler tedesco ile 3 sene şampiyon olamazsın ama sonrasında mutlaka başarı gelir

ondan değilde adamda mekanizma çalışmaya başladı hafiften şov hareketler ilginç 11ler falan anlıyor burayı galiba :D saranda adama destek oldu kovar diye düşünnüştüm
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

eskiden kötüydü şimdi daha kötü
Sağ tarafta gökhan da aynı şekilde, renklilerde yedek bile olamayacak adamları 11 oynatıyoruz. Sonra hocayı eleştirince suçlu oyuncu oluyor. Sergenci arkadaş kızıyor 😁

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu kadar para harcayıp, bu kadar kötü takım kurmak inanılmaz başarı.

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ tarafta gökhan da aynı şekilde, renklilerde yedek bile olamayacak adamları 11 oynatıyoruz. Sonra hocayı eleştirince suçlu oyuncu oluyor. Sergenci arkadaş kızıyor 😁
biz yerli düşmanı oluyoruz sonra ben ole imza atmadan adamı gömmeye başladım adamların hocalarının kocaman bir hiç olduğu ortaya çıktı hala daha savunma peşindeler :D

Çevrimiçi Necmi

ben hiç hoca eleştirmiyorum 🙄
Sergen hoca değil

Etiketler: