9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği
9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği

Beşiktaş Forum|9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği Tarih : 18.10.2025 Saat : 17:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Oğuzhan Çakır - Samet Çiçek - Suat Güz - Adnan Deniz Kayatepe VAR :

murat baltacı, matias_27, underworld, Irakleio, Zafer55, Tass, ulumemo, Rasim ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği  [Okunma sayısı 1599 defa] 9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği

Çevrimiçi Mehmet57

Sergen Ole’nin tirnagi olamaz. Bile bile lades dedirttiler el ele verip. Baskani, hocasi, hepsi gitmeli₁.

Sirf “cengizi yildiz yaparim” sozunu tutmak icin Cerny’i sag tarafa atti. Gokhan Sazdag gibi herkesin gelsin dedigi bek var elinde, genc atletik cocuk var elinde Almanya genc milli takiminda oynayan, sen git Svensson’u oynat.

“Ama pas yapiyor pas oyunu” diyerek bu taktik bilgisi 0 olan ganyanciyi takim basina getirdikleri gun zaten beklentim 0 oldu. Tek tesellim “sergen gelsin” diyen herkesin trajikomik bahaneler arayisinda olmalari. Gelsin dediginiz adam sansa sampiyon olmus bir yorumcu, hoca moca degil.

Çevrimdışı levitate

Ya kim diyecek Allah aşkına?

Gio ve Ole’yi eleştirmeye fırsat arayan kopekler, basın toplantılarında Türk hocalara soramadıkları soruları soran (Hakaret Yasak)₅, 90 dakika boyunca iki pas yapamayan takimdan bahsetmek yerine transfer haberi giriyor ki sahada ki rezillikler konuşulmasın.

en son tvde gezinirken aspor'da hoca transferler için bunları kim aldı ya demiş diye konuşuyorlardı :D jurasek, rıdvan, taylan, cerny, ndidi, tüm stoper hattı falan hepsinden şikayetçiymiş :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

jurasek,abraham müthiş transferler yönetimin eline sağlık  :claps:

Svensonn takımda tutup sağ bek gökhan sazdağ kayseriden getirip yerine kadroya bile giremeyen 19 yaşında 6 milyon € taylanı almak daha büyük iş  :claps:

Sol kanat lazımken 3 tane sağ kanat almak en büyük iş  :claps:

Beşiktaş katlederken hakemler ses çıkarmamak daha büyük iş.  :claps:
Adamcılık da böyle açıklamaları gerektirir. Bunca doğru şeyi yazıp tv yorumcusuna ses etmezsen, ne söylediklerinin ne de fikirlerinin bir ederi olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

en son tvde gezinirken aspor'da hoca transferler için bunları kim aldı ya demiş diye konuşuyorlardı :D jurasek, rıdvan, taylan, cerny, ndidi, tüm stoper hattı falan hepsinden şikayetçiymiş :D
Yav sorsan 30 tane oyuncu sayamaz, bu alınan oyuncuları beğenmiyormuymuş 😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Yav sorsan 30 tane oyuncu sayamaz, bu alınan oyuncuları beğenmiyormuymuş 😁😁😁

yaw abi graf'ı istemiyor ama en beğendiği toure'yi aldıran graf, başkan adamın videosunda graf'a dönüp dalga geçiyor dedin dedin aldırttın gözün aydın diye :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Transferlerden, hoca seçimine, teknik ekipten yönetime, basın ilişkilerine, sosyal medya gücüne, her şeyde başarısızlık nasıl olur dersi verdik resmen. Başarılı yaptığımız tek bir şey yok. Hani ben renklilere başkan olsam, isteyerek falan bu kadar başarısız yapamazdım yani aykptır bari şunu doğru yapayım, anlaşılmasın göze batmayım falan derdim!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

sergeneneden daha önce jurasek abraham eleştirmeyip hocaya gömdün o zaman. Neden sergene tek laf yok saçma sapan oyuncu ile çıktığı yetmedi birde dizilimi bozdu

bu alınan oyuncuları sergen aldırmadığı için olabilir mi ? ole yokmuydu bu oyuncular gelirken sergen mi aldırdı jurasek,rıdvanı sence aldırır mıydı ?

Sergenin aldırdığı gökhan sazdağ,cengiz ünder iş yapıyor.

Niye şimdi hocaya gömeyim var mı mantıklı acıklaması!

[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2025, 19:17:41 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Mehmet57

Cerny’i 8 zanneden adam sol kanata da atar, normaldir.

Etebolu, taylanli, berkanli, emre kilincli gs’nin 1 gol onunde bitirdi diye hoca yaptilar. Hocalik kariyerini fatih terim’e borclu.

Çevrimiçi Necmi

rıdvanı krndi istemişdi tvye çıkıp söylemedimi

Çevrimiçi Samet Demir

yaw abi graf'ı istemiyor ama en beğendiği toure'yi aldıran graf, başkan adamın videosunda graf'a dönüp dalga geçiyor dedin dedin aldırttın gözün aydın diye :D
Kulübü futbolu bilmeyen adamlara emanet ederse olacağı bu. Grafta olmayıp serkan rençberde olan ne çok merak ediyorum. Ayrıca hocanın grafı istemiyorum demek gibi bir şeyi olamaz. Graf onu değil yönetimi bağlar. Ama kulüp dingonun ahırı olduğu için hocaya ses edemiyorlar. Amatörler tarafından yönetilmeye devam ediyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

bu alınan oyuncuları sergen aldırmadığı için olabilir mi ? ole yokmuydu bu oyuncular gelirken sergen mi aldırdı jurasek,rıdvanı sence aldırır mıydı ?

Mantık şart. Çok haklısın dostum.

Çevrimiçi Necmi

Rezil bir kadro kurdular yine 3 tane sağ kanat aldılar takıma.
sorun oyunculardamı mevkisinde oynatmayan hocadamı rıdvanıda istedi cengşz gol attı diye yazma sahada birşey yaptığı yok cetny oynasa orda etkili oynuyor ama sırf onu oynatmak için sola cerny attı elimizde tek sol açık oynayabilen sağ açık jota onuda ısrarla kulübede tutuyor

sorun oyunculardamı mevkisinde oynatmayan hocadamı rıdvanıda istedi cengşz gol attı diye yazma sahada birşey yaptığı yok cetny oynasa orda etkili oynuyor ama sırf onu oynatmak için sola cerny attı elimizde tek sol açık oynayabilen sağ açık jota onuda ısrarla kulübede tutuyor

Oyuncuların hepsi mevkilerinde oynuyor hoca jurasek beğenmiyor beğenmemekte neden haklı olduğunu göstyeriyor jurasek kendi kalesine gol hücumlarda topla dısarı cıkma rıdvan kötü değil juraseke bakınca eskisi gibi değil ama en azından elenden geleni yapıyor.El bilal varken sağ kanatta cerny oynatıyordu zaten mecburiyetten el bilal olmadığı için bir tane sol kanada biri gecicek alınan oyuncuların hiçbirisi sol kanat değil jotada değil hepsi sağ kanat.

Çevrimdışı levitate

Kulübü futbolu bilmeyen adamlara emanet ederse olacağı bu. Grafta olmayıp serkan rençberde olan ne çok merak ediyorum. Ayrıca hocanın grafı istemiyorum demek gibi bir şeyi olamaz. Graf onu değil yönetimi bağlar. Ama kulüp dingonun ahırı olduğu için hocaya ses edemiyorlar. Amatörler tarafından yönetilmeye devam ediyoruz.

grafı takmayan serkan'ı da takmaz, önder özen teklif geldi hayır dedim diyor niye dediği belli
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Cengiz transferinin açıklandığı gün forumda yazdığım mesaj;

Alıntı
Koskoca Beşiktaş'a Fener'in çöplerini layık gören başkanı da hocası da gitsin. Bir kulüp bu kadar küçük düşürülemezdi.

Sergen destekçileri de sakın "transferi yönetim yapıyor" diye bu rezilliğin içinden sıyrılmaya çalışmasın. Yarın öbür gün kendi egosunu tatmin etmek için Cengiz'i sağ açığa koyup Cerny'yi mevkisi dışında oynattığında daha ağır konuşacağım.

Böyle olacağını hepimiz biliyorduk. Sergencilerin kötü sonuçlardan sonra Sergen dışında herkesi suçlayacağını da biliyorduk. Hiç şaşırtmadılar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Mehmet57

Yenilgide yokluktan Emirhan’i sol kanat bek oynatan, sag beki olmayan, yedek stoperi olmayan, 6’si olmayan (yedegi olmayan), kanatlari olmayan, yedek santroforu olmayan Solskjaer sorumluydu ve kadro degil. Kadro fark etmiyordu. Ama tarihin en pahali kadrosunu oynatamayan Sergen sorumlu degil, kadro kotu?

Yersen. Gidin plaj voleybolu falan izleyin, yeter ki artik su kulubun yakasindan dusun senolunuzla, sergeninizle.

Çevrimiçi Samet Demir

grafı takmayan serkan'ı da takmaz, önder özen teklif geldi hayır dedim diyor niye dediği belli
Kardeşim demek istediğim hocanın Graf konusunda bir tasarrufu falan olamaz. Burada devreye yönetimin girmesi lazım. Tabi bu profesyonel yönetilen kulüpler için geçerli olur. Yönetim direk duruş sergilemeli, sonuçta Grafın işi başka Sergenin başka.

Bu işlerde öyle tv karşısında sallamayla, tahta karşısına geçip ben oyuncuların ismini yazarken orta saha çizgisinden başlarım demekle olmuyor. Futbol artık bilim oldu. Tembel insanlara ekmek yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Yenilgide yokluktan Emirhan’i sol kanat bek oynatan, sag beki olmayan, yedek stoperi olmayan, 6’si olmayan (yedegi olmayan), kanatlari olmayan, yedek santroforu olmayan Solskjaer sorumluydu ve kadro degil. Kadro fark etmiyordu. Ama tarihin en pahali kadrosunu oynatamayan Sergen sorumlu degil, kadro kotu?

Yersen. Gidin plaj voleybolu falan izleyin, yeter ki artik su kulubun yakasindan dusun senolunuzla, sergeninizle.
Daha dur işler daha kötüye gidince şenol sesleri yükselecek. Baba bizi kurtar diyecekler.

Çevrimiçi Tass

sergeni kesinlikle istemiyordum ve td oldugunu falan da dusunmuyorum. elestirecek bir ton sey soylerim... ama kime ne faydası var. bir suru insan illa gelsin diye yanıp tutusuyordu. gorsunler onlar da gercekleri. yazmayı bıraktım zaten sergenden sonra. olacakları bilmek zor degildi benim gibi dusunenlerin. yine de sergenci tayfa sonuna kadar takip etsinler. sadece objectif olmalarını istiyorum. buradan eger ders cıkaramazsak cıkamayız. ben yine yazmicam. maksadım sergerni tutanlarla inatlasmak onları yermek falan da degil.

bu arada bu kadrodaki futbolcular benim gorusum iyi topcular genel olarak. bazı mevkileri tamamlayamadılar ama yine de kimse "kadro bu napsın" diyecek durumda degil kanımca. sampiyonlar liginde mucadele etmiyoruz. kendi sahanda ligin en zayıf takımlarından birini bile ustunlugunu kabul etttiremiyorsan kadroya bakmaz bu is. sergeri de kurtarmaz. elinde ligin kesinlike en iyi ucuncu kadro var. rakiplerimizde rafa, cerni, orkuni  vs yok. o yuzden ne diyecek bilmiyorum ama bahane edemez hicbirseyi.

son olarak bana surekli kızdınız burada mert yuzunden. adam kaleci falan degil. ne kadar kaleye top tutat ve ustune basına carpmazsa yuzde 90 gol oluyor. takımın demorilize olmasının yegane sebeplerin bası mert yıllardır. bunu artık gorun!

Çevrimiçi Sinan66

+1903

sergenin ara transfer dönemini görmemesi lazim
kalirsa çöplerle dolduracak. bosuna scout ekibini yemege calismiyor

Çevrimiçi Samet Demir

Cengiz transferinin açıklandığı gün forumda yazdığım mesaj;

Böyle olacağını hepimiz biliyorduk. Sergencilerin kötü sonuçlardan sonra Sergen dışında herkesi suçlayacağını da biliyorduk. Hiç şaşırtmadılar.
Cerny senin sözleşmeli oyuncun, cengiz kiralık. Aklı yerinde olan hoca kazanmak istiyorsa Cerny'i kazanır. Bu maç sonuna kadar hocaya sonra yönetime yazar. Pısurık gibi kaç hafta oldu hakemlere ses çıkarmıyorlar

Çevrimiçi Mehmet57

52 yasina gelmis olmasina ragmen daha kendi hayatini duzene sokamayip gece bar cikisinda arabasina doldurdugu genc kadinlarla yakalanan adama yuzlerce milyon euroluk kadroyu emanet edip duzene sokmasini bekleyenler oldu.

Trajikomik gercekten. Kime ne anlatiyorsun.

Çevrimiçi Samet Demir

+1903

sergenin ara transfer dönemini görmemesi lazim
kalirsa çöplerle dolduracak. bosuna scout ekibini yemege calismiyor
Önce yönetim.

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan avrupayı kendiniz için ligi takım için oynayın diyordun sırıtarak, nasıl keyifler yerinde mi ?

9 kisi kalan konyaya yenemediği dönemlerden  biliyoruz oleyi.

Beden hoca sevginizi alın götürün yanınızda klübü vasat anadolu seviyesine çektiniz zaten.

Beklerde adriano,caner,gökhan,beck'lerden svenson,rıdvan,jurasek seviyesine geldi nereden nereye geldik.

Alman panzeri gomezden mustafa pektemeği aratan 40 milyon € verilen abrahama.

Beğenmeyip eleştirilen Quaresma,babelden raşitsa,jota,cengize alın gelinen seviyeye bakın.

Bu transferlere onay veren de ole hocanızdı.

Etiketler: