9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği
9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği

Beşiktaş Forum|9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği Tarih : 18.10.2025 Saat : 17:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Oğuzhan Çakır - Samet Çiçek - Suat Güz - Adnan Deniz Kayatepe VAR :

Gökhan Güvenç, matias_27, underworld, Irakleio, Zafer55, Tass, ulumemo, Rasim ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği  [Okunma sayısı 1525 defa] 9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği

Çevrimdışı levitate

abraham'da çıktı uğraş dur şimdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ne saha içinde varız, ne saha dışında varız.
2 seneye iyice anadolu takımına döneriz artık.

Bu takim acilen satılmalı, Besiktasli geçinenlerin ne halt ettiğini yeterince gördük.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergenin açıklamasını merakla bekliyorum. Bakalım mazereti ne olacak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Mustehak. Uzulmuyorum bile cunku boyle olacagini ben ve bir kac kisi burda bastan soyledik. Bu adam hoca moca degil, ve bunun icn OGS’i sabote etti baskan el ele verip.

Mactan sonra gider G kasasini 3-5 eskortla doldurur. yetersiz₁ herif.

Çevrimiçi gokhans

Yönetim tek açıklamaya yaparsan, tek bir eleştiri yaparsan adam değilsin. Susa susa gideceksiniz..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Sergenin açıklamasını merakla bekliyorum. Bakalım mazereti ne olacak.

Ya ne diyecek, ya Ole rakımı çalıştırmamış diyecek yada sorun ne ben bilemiyorum diyecek.

Eskiden hiç olmazsa hakemlerin içinden falan geçerdi onu da pek yapmıyor artık. Gir hakemin annesinden Tff’nin ve Mhk’nin o çocukluğuna kadar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Davitashvili ve Raskin ile ön sözleşme imzalamak uzereymisiz.
Yersen...

Çevrimiçi Samet Demir

Mustehak. Uzulmuyorum bile cunku boyle olacagini ben ve bir kac kisi burda bastan soyledik. Bu adam hoca moca degil, ve bunun icn OGS’i sabote etti baskan el ele verip.

Mactan sonra gider G kasasini 3-5 eskortla doldurur. yetersiz₁ herif.
Neden öyle diyorsun ki %65 topla oynadık, büyük takım oyunu oynuyoruz.

Hem bu takımı Sergende kurmadı. O kursa haklısın. Zamana ihtiyacı var yani.

Yaz kampında takımla beraber değildi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Yersen...
Onları oynatacak teknik ekip lazım.

Çevrimdışı levitate

Yersen...

kim diyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ligin en dandik takımlarından biri diş geçiremedik kadro oyuncu falan demesin kimse svensson var diye kalanları boşa mı çıkıyor

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Maçı ksybedeceğimiz o kadar belliydiki herkes gördü bir sergen göremedi yaptığı rezil değişikliklerle tırmalasın şimdi jotayı kenarda tut hiç sol oynamamış adamdan sol açık yaratmaya çalış takımın bütün rirmini boz cernyi sağa atıp sola jota alacaksın bu kadar basit jotayı almamak için bildiğin yırtındı durdu herkesi denedi
Rıdvan ne ya cerny çıkarıp kurtarıcı diye mustafa raşitsa sokmak nedir ya
Sergen sen hoca falan değilsin

Çevrimiçi tolga1903

Metehan 2 dakika yedi 45 saniye uzattı. Ben kimseye laf etmiyorum bugün bu hakem yendirdi bu takımı kim bu adam ve neden bizimle uğraştı birilerinin çıkıp konuşması lazım 21 tane faul verdi aleyhimize 21

Çevrimdışı levitate

Metehan 2 dakika yedi 45 saniye uzattı. Ben kimseye laf etmiyorum bugün bu hakem yendirdi bu takımı kim bu adam ve neden bizimle uğraştı birilerinin çıkıp konuşması lazım 21 tane faul verdi aleyhimize 21

başkan dert etmiyormuş o düşünsün
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Toplanın gençler Şenolu getircem size.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Ben uzulmeyecegim artık ya. Bunlar futbolcu adı altında maaşlı çalışan insanlar. Maç sonu yüzlerinde gram üzülme yoktu.

Banane abi. Ne haliniz varsa görün (Küfür Yasak)₆.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

jurasek,abraham müthiş transferler yönetimin eline sağlık  :claps:

Svensonn takımda tutup sağ bek gökhan sazdağ kayseriden getirip yerine kadroya bile giremeyen 19 yaşında 6 milyon € taylanı almak daha büyük iş  :claps:

Sol kanat lazımken 3 tane sağ kanat almak en büyük iş  :claps:

Beşiktaş katlederken hakemler ses çıkarmamak daha büyük iş.  :claps:

[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2025, 19:07:14 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Necmi

Yersen...
ön sözleşme neymiş ya 😂
Sözleşme sözleşmedir önü arkası olmaz

Çevrimiçi Samet Demir

Maçı ksybedeceğimiz o kadar belliydiki herkes gördü bir sergen göremedi yaptığı rezil değişikliklerle tırmalasın şimdi jotayı kenarda tut hiç sol oynamamış adamdan sol açık yaratmaya çalış takımın bütün rirmini boz cernyi sağa atıp sola jota alacaksın bu kadar basit jotayı almamak için bildiğin yırtındı durdu herkesi denedi
Rıdvan ne ya cerny çıkarıp kurtarıcı diye mustafa raşitsa sokmak nedir ya
Sergen sen hoca falan değilsin
Maç sonu açıklamasını bekliyorum. Komedi orada başlayacak.

Çevrimdışı sEuL

kim diyor

Ya kim diyecek Allah aşkına?

Gio ve Ole’yi eleştirmeye fırsat arayan kopekler, basın toplantılarında Türk hocalara soramadıkları soruları soran (Hakaret Yasak)₅, 90 dakika boyunca iki pas yapamayan takimdan bahsetmek yerine transfer haberi giriyor ki sahada ki rezillikler konuşulmasın.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Necmi

jurasek,abraham müthiş transferler yönetimin eline sağlık  :claps:

Svensonn takımda tutup sağ bek gökhan sazdağ kayseriden getirip yerine kadroya bile giremeyen 19 yaşında taylanı almak daha büyük iş  :claps:

Sol kanat lazımken 3 tane sağ kanat almak en büyük iş  :claps:

Beşiktaş katlederken hakemler ses çıkarmamak daha büyük iş.  :claps:
sergeneneden daha önce jurasek abraham eleştirmeyip hocaya gömdün o zaman. Neden sergene tek laf yok saçma sapan oyuncu ile çıktığı yetmedi birde dizilimi bozdu

Etiketler: