8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş
8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş Tarih : 04.10.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Yasin Kol - Abdullah Bora Özkara - Bahtiyar Birinci - Çağdaş Altay

Samet Demir, levitate, Georgetown, KartalınGücü, tolga1903, underworld, Zafer55, matias_27, 38life, Liquidator, maıden, Ravenman ve 125 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2845 defa] 8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tranafer rezalatinn özeti yana yakıla aradığımız sol açık pozisyonu için aldığımız Jota en önemli maçımızda oyuna giremedi.
Serdal Adalı dan masallar ve kapanış.

Çevrimiçi hasankale

Maalesef Orkun oyuna hiç ağırlık koyamadı. Daha aktif olmasını, takımın sahaya yayiliminda yönlendirmesini falan beklerdim.
gese orta sahayı bu kadar bosaltmisken orada kralligimizi ilan etmeliydik.
Tamamen silik oyunculardan oluşan bir oyuncu grubuna sahibiz.Yenilgiyi hemen kabul eden sahada hırsla mucadele eden 1-2 oyuncu hariç kimse yok

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Orkunun yaptığı yorumları ben ya da maçı izleyen herhangi bir kimse rahatlıkla söyleyebilir. Mesele neden yapamadınız bize onu anlatın.

Çevrimiçi kartalizma190399

şenol olsa sıfır şaka alırdık maçı 10 kişi kaldı fbye 4 attı redmond falan alıp

Senol Gsye 2 kere deplasmanda kaybederek sampiyonluk verdi.

Çevrimiçi Sinan66

Bjk degil de, anadolu takimi olsaydi, 1-0 dan 10 kisi kalmis adamlara karsi böyle oynayan adamalara maçi satmisti deriz

bu nasil oynamak ya? iki pas atamadilar, öne oynamadilar sanki bilerek ypatilar

sinriden yazamiyorum ya

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Samet Demir

Tüm totemleri yaptım ama yetersiz kaldım ne yazık ki.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan66

cerny ilk maçi hariç hayal kirikligi çok top kaybi yapiyor

Çevrimiçi Samet Demir

Resmi x sayfamız uyuyor...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Etiketler: