8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş
8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş Tarih : 04.10.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Yasin Kol - Abdullah Bora Özkara - Bahtiyar Birinci - Çağdaş Altay

KartalınGücü, kartalizma190399, Samet Demir, levitate, Georgetown, tolga1903, underworld, Zafer55, matias_27, 38life, Liquidator, maıden, Ravenman ve 125 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2927 defa] 8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

yine olmayan faulleri vermeye başladı hayırlısı

Çevrimiçi sEuL

10 kişi rakibe cok rahat top yaptırıyoruz.

Çevrimiçi levitate

biraz ayağa oynamamız lazım şartlar daha iyi şu an
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bitirdiği yere bak abraham çevirse rafanın önü boş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

60'a kadar sergen dayanabilirse atılmadan orta sahayı boşaltmaya başlayacak okan farka gideriz

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

toreira ndidinin hayalarına vurdu bizim oyuncular kendilerini atmadığı için çok rahat kırmızılık pozisyondu orkunun  geçen haftalarda gördüğü gibi!

Çevrimiçi levitate

herifler her şeye faul bekliyorlar ayar oldum

sığırpress okanball dedikleri taktikte rakip topçulara 200 tane faul yapıp topu kapalım hakem vermiyor zaten taktiği
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

60'a kadar sergen dayanabilirse atılmadan orta sahayı boşaltmaya başlayacak okan farka gideriz
çok konuşuyor el kol yaparsa kesin atarlar
bipbipbupbup

sığırpress okanball dedikleri taktikte rakip topçulara 200 tane faul yapıp topu kapalım hakem vermiyor zaten taktiği

her top kaybında kendilerini yere atmalarını es geçme.

Çevrimiçi levitate

her top kaybında kendilerini yere atmalarını es geçme.
her şeye faul derken onu da dahil ettim :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

10 kişi kaldıktan sonra daha sakin olup, biraz top yapmamız lazım.

Az sakin olup topu yönlendirsek direkt pozisyon

Çevrimiçi kartalizma190399

Emirhan'in ustune oynayacaklar hakem de hazir zaten insallah kirmizi olmaz.
Kirmizi'dan sonra gereksiz cekildi, bu sekilde devam edersenve karambol'den yersek yazik olur. Su saatten sonra galibiyet disi her skor kotu olur.

Çevrimiçi Samet Ç

uzun vurup sekenleri alıyorlar orta sahan güçlüyse her türlü koyar geçersin oyunları bu tamamen ikinci yarı daha çok göreceğiz bunu orta saha çıkarıp icardi atacak daha içeri 60-65 gibi
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2025, 20:57:14 Samet Ç ]

bu mac böyle bitmez ama emirhanı çıkarması lazım sergenin mutlaka.

her şeye faul derken onu da dahil ettim :D

anladım :) alıştık artık onların çirkefliklerine.

Çevrimiçi Samet Ç

karşılamak daha mantıklı geçişleri bizim gibi iyi oynuyorlar gerek yok gelsinler üstümüze

top yaparsak onlar kontra kovalar bu sefer topa sahip olunca savunma arkasına koşa atan iyi sptrintirleri var barış,yunus filan inşallah saneyi alırda 9 kişiye düşerler. :D

Çevrimiçi kahyaoglueren

karşılamak daha mantıklı geçişleri bizim gibi iyi oynuyorlar gerek yok gelsinler üstümüze
Karşılamak iyi ama arada nefes almamiz lazım.
Geçişlerde çok panik atak kontraya çıkıyoruz.

Çevrimiçi levitate

uzun vurup sekenleri alıyorlar orta sahan güçlüyse her türlü koyar geçersin oyunları bu tamamen ikinci yarı daha çok göreceğiz bunu orta saha çıkarıp icardi atacak daha içer 60-65 gibi
davinson gidince onu da yapamamaya başladılar, ah anç şuna 8-9 vermeyi çok gördün ya

dediğin değişiklikler olursa rafa atar 2 tane, ki mutlaka olacak bizim yememmiz lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

böyle de çok baskı yiyoruz zaten bizimkiker panik bir de bunlar gaza gelince daha da çok oynuyor tempo bunların ilacı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Çevrimiçi sEuL

Derinde savunmamız çok iyi değil, üstüne gereksiz çok faul yapıp duran top veriyoruz. Gs’de duran top dışında gol atamayacağını bildiği için her pozisyonda yere yatiyor faul almak için.

Ben ilk yariyi pek izleyemedim ve topu kazandığımız da geçişlerde nasıldık bilemiyorum (iyi heralde kirmizi aldırdığımıza göre). Ama yine de bizim savunmaya pek güvenemiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Karşılamak iyi ama arada nefes almamiz lazım.
Geçişlerde çok panik atak kontraya çıkıyoruz.
geçişlerde oyuncular birbirine çok uzak o yüzden saçmalıyoruz o da rakibin 10 kişi kalmasından dolayı mecburen oyunu daha geniş alana yaydık

yine yazıyorum emirhan çıkmalı mutlaka ona oynayacaklar en ufak müdahalede sarı kart göstertmeye calısacaklar.

Etiketler: