7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor
7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor

Beşiktaş Forum|7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor Tarih : 29.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Esat Sancaktar - Deniz Caner Özaral - İlker Yasin Avcı

matias_27, mayguntr, Serdar3444, Samet Ç, KartalınGücü, yaço58, maıden, İsmail Özyurt, Zafer55, Tass, tolga1903, murat baltacı, underworld, Ravenman, Rasim, Georgetown, golazokartal ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor  [Okunma sayısı 2456 defa] 7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Kardeş sen neden bu kadar keskin ve gerginsin?
Besiktas burada hepimizin derdi ve herkesin heybesinde hayatta en öne koyduğu ve tercih ettiği anlar fazlasiyla vardır.
Bence şunu anlarsan doğru noktaya geliriz
Bu forumda kimse kimseden daha az Besiktasli değil
Herkes takımın daha iyi olması için yorum yapıyor, sabote etmek için değil.
Ben bu kadar temassız oyunu beğenmedim ki tribünde uzun bir süre islkkladi. Umarım presle top kazanmaya başlarız. Su maçta bile 3 kişi pres yapıp topa da müdahale etmemize rağmen saçmaladığımiz ve Kocaelili oyuncunun rahatca ciktigi pozisyonlar var. Bu kadar pres özürlü amatorluk olmaz olmamalı.

Ben kendimi kandırmayı tercih etmiyorum.
Rakibin senin sahanda 23 defa ceza sahana giriyorsa başka bir şey var demektir.

Şöyle yorum yapan bir insana nasıl bir cevap bekliyorsunuz anlam veremiyorum.

Ayrıca hakaret küfür argo yok yorumunuza karşılık verdim karşılık verme cevap veremiyorum diyorsunuz herhalde.

dediğimin arkasındayım hoca bugün 3.maçında 3 farklı stoper tandemi ile çıktı birbirine uyumlu stoperimi arıyorum diyor halen.

İstiktikrar sağlayana kadar oyun anlamında dalgalanmalar olabilir ama puan kaybı olmasın önemli olan bu.

Hoca bile bu görüşte.

Sergen Yalçın: "Oyunumuz oturacak. Takım ve bireysel performansımız gelişecek. Ama biraz zaman lazım. Bakın başlanabilecek en zor süreçte göreve başladım. Eksiklerimiz nedeniyle farklı kadrolarla oynadık. Dolayısıyla buraları en az hasarla atlatmaya çalışıyoruz. Şu anda oyundan önce kazanmak daha önemli. Oyunumuz ve ideal kadromuz oturacak. Biraz zaman. Biz özellikle bu süreçte kazanarak ilerlemek zorundayız." (beIN Sports)

Çevrimdışı mellfred

tayfurun  bize attığı gol tam olarak
 “beşiktaş’ın yediği goller” sınıfına girmelik
can keleşten neden yemedik şaşkınım

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Yalçın: "Oyunumuz oturacak. Takım ve bireysel performansımız gelişecek. Ama biraz zaman lazım. Bakın başlanabilecek en zor süreçte göreve başladım. Eksiklerimiz nedeniyle farklı kadrolarla oynadık. Dolayısıyla buraları en az hasarla atlatmaya çalışıyoruz. Şu anda oyundan önce kazanmak daha önemli. Oyunumuz ve ideal kadromuz oturacak. Biraz zaman. Biz özellikle bu süreçte kazanarak ilerlemek zorundayız." (beIN Sports)
Başlanabilecek en zor süreç mi, geçen sen neredeymiş ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

5 6 atmamız gerekirken kazandık diye seviniyoruz bu takım küme düşme adayı bile değil düşmüş farkında değil
bu sene bunlar gençler bir de kayseri gider gibi fatih  de olabilir

Çevrimiçi Samet Demir

bu sene bunlar gençler bir de kayseri gider gibi fatih  de olabilir
İstanbul takımlarında azalabildiği kadar azalması lazım. Ne stadları var ne taraftarı.  O maçlar Tadsız tuzsuz maç oluyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şöyle yorum yapan bir insana nasıl bir cevap bekliyorsunuz anlam veremiyorum.

Ayrıca hakaret küfür argo yok yorumunuza karşılık verdim karşılık verme cevap veremiyorum diyorsunuz herhalde.

Tamam sen haklısın hatta o kadar haklısın ki evet cevap veremiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Tamam sen haklısın hatta o kadar haklısın ki evet cevap veremiyorum.
😁😁😁😁😁

Çevrimiçi Samet Demir

Deplasman ve hakem faktörünü yenmesi zor bütün ihtimalleri değerlendirip haftaya gs yi yenersek çok çok çok mükemmel olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Yalçın: “Abraham’ın omzu çıktı galiba, tekrar yerine takmışlar. Doktorlarla konuşacağız.”

Etiketler: