7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor
7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor

Beşiktaş Forum|7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor Tarih : 29.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Esat Sancaktar - Deniz Caner Özaral - İlker Yasin Avcı

Samet Ç, KartalınGücü, yaço58, maıden, İsmail Özyurt, mayguntr, Zafer55, Tass, tolga1903, murat baltacı, Serdar3444, underworld, Ravenman, Rasim, Georgetown, matias_27, golazokartal ve 89 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor  [Okunma sayısı 2396 defa] 7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı sEuL

Kornerden gol attık, inanabiliyor musunuz?

Bu kadar kolay, ligde başarı istiyorsak her maç bu şekilde duran toplardan gol atmalıyız.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Umarim Ndidi sağlıklıdır

Çevrimiçi Necmi

Neyse artık gol atan kanatlarımız var

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bakalım bu müthiş galibiyetimizin üçlüsünü kim çektirecek?

Çevrimiçi KartalınGücü

Rezalet bir maç oynadık. Biri boş kale, biri rakibin hatasi, biri de kendi kalesine.

Şu macı farkli bir x antrenor oynatsaydi yapılan yangını tahmin edemiyorum

Farklı x antrenörler şu maçı oynattı diye gömülmediler, şu maçı oynatıp üstüne yenildiler diye gömüldüler. Yenilince Sergen de gömülecek ki gömüldü Göztepe maçında.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Butun bloklar ceza alacak.

Tribünü azicik akıllı insanlarin yönetmesi lazim

Çevrimiçi Necmi

5 6 atmamız gerekirken kazandık diye seviniyoruz bu takım küme düşme adayı bile değil düşmüş farkında değil

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Söylediklerimin arkasındayım, bu kadar temassiz oyunda gese sahasında hakemin de büyük desteğiyle bizi sahada resmen döver
O kadar temassız bir oyun var ki Kocaeli senin sahanda 5 dakika topa dokunmana bile izin vermiyor

Çevrimdışı sEuL

Selçuk sende yallah koçum, git Cimbom’undan puan al kodumunun mali.

Çevrimiçi tolga1903

5 6 atmamız gerekirken kazandık diye seviniyoruz bu takım küme düşme adayı bile değil düşmüş farkında değil

Şunlar bile topu vermedi. Maçın kötülüğü bir yana abraham ve ndidi'nin sakatlığı daha fena oldu bilal toure kadar solda oynayabilecek topcumuz yok abraham ondan kötü oldu ndidi ise yerine kartal falan oynuyor yani kabus gibi

Çevrimiçi kahyaoglueren

Farklı x antrenörler şu maçı oynattı diye gömülmediler, şu maçı oynatıp üstüne yenildiler diye gömüldüler. Yenilince Sergen de gömülecek ki gömüldü Göztepe maçında.
Kazanirken bile insanlar gömüldü takinti derecesinde. Çabuk unutuyoruz.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Selçuk hadi canım kümeye sen geseli abilerini yalamaya devam et gese macında nasıl kuzu kuzu kenarda duracaksın görücez hakeme "gel lan at gelsene lan" dicen mi bakıcaz.

Söylediklerimin arkasındayım, bu kadar temassiz oyunda gese sahasında hakemin de büyük desteğiyle bizi sahada resmen döver
O kadar temassız bir oyun var ki Kocaeli senin sahanda 5 dakika topa dokunmana bile izin vermiyor

sergen bilerek temazsız oynatmıştır hakemin münasip bir yerinden kırmıız kart uyduracağını bildiği için türkiye ligini tanıdığı için sergen haftaya cezalı oyuncum olmasın diye yapmıştır yoksa macın basında gayet faul yapıyorduk zaten hakem merte gidip bir şeyler dedi emirhanı atıcam mı dedi ne dedi artık 2.yarı müdahaleden kaçındı takım.

Çevrimdışı levitate

son 15 dk uyumuşum... niye herkes jotaya sövüyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sergen bilerek temazsız oynatmıştır hakemin münasip bir yerinden kırmıız kart uyduracağını bildiği için türkiye ligini tanıdığı için sergen haftaya cezalı oyuncum olmasın diye yapmıştır yoksa macın basında gayet faul yapıyorduk zaten hakem merte gidip bir şeyler dedi emirhanı atıcam mı dedi ne dedi artık 2.yarı müdahaleden kaçındı takım.

Ben kendimi kandırmayı tercih etmiyorum.
Rakibin senin sahanda 23 defa ceza sahana giriyorsa başka bir şey var demektir.

Çevrimiçi Zafer55

Jotayı hiç beğenemedim. Beğenmek için çabaladım kendimi ama olmadı.
İnşallah attığı gol, moral motivasyon adaptasyon bişeylere vesile olur da farklı bir şey izleriz. Bu hali ı-ıh

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada Tayfur yakında attığı bu pasların patentini alır. İsmi de: Pas atarken sana bakmıyorum pampa

Ben kendimi kandırmayı tercih etmiyorum.
Rakibin senin sahanda 23 defa ceza sahana giriyorsa başka bir şey var demektir.

bazen kötü oynarken de kazanırsın bu takım yeni kuruldu herşeye eleştiri yapacaksak bırakalım gidelim.

Yeni takım kurulsun dedik.

Mert-rafa-emirhan haric geri kalan bütün oyuncular yeni komple kadronun değişip ben süper oyunlar oynandığını hiç görmedim.Öyle olacak olsa herkes yapsın zaten her sene kopmle sil baştan kadroyu silip şampiyon olsun bir iskelet oturtulmaya calısılıyor bir takım yaratılıyor geçişte bazı sancılar yaşanacak elbette.

3 senedir şampiyon olan gs kadrosu alanya deplasmanında göt zoruyla 1 gol attı üstüne yattı böyle böyle şampiyon oluyor.gs anzer balı devreye girmese puan kaybı yapacaklrdı 3 senedir aynı kadro olmasının altını çiziyorum!

Takıma sabretmeyelim eski kadro ile devam etsek niye transfer yapılmadı denecekti komple takım değişiyor uyum süreci var o var bu var şimdi neden izin verdin deniyor.

Yorum yapamıyorum artık ben.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2025, 22:14:17 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Monza

Erteleme maçında bi rahat maç seyretmiştik. Şaşırtıcı idi. Neyse, 2 maç üst üste rahat maç seyretmek bizi bozar, alışık değiliz.

Şakası bir yana, ne olursa olsun 3 puan çok güzel ama oyun sıkıntılı.

Jotayı hiç beğenemedim. Beğenmek için çabaladım kendimi ama olmadı.
İnşallah attığı gol, moral motivasyon adaptasyon bişeylere vesile olur da farklı bir şey izleriz. Bu hali ı-ıh

bende beğenmedim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bazen kötü oynarken de kazanırsın bu takım yeni kuruldu herşeye eleştiri yapacaksak bırakalım gidelim.

Yeni takım kurulsun dedik.

Mert-rafa-emirhan haric geri kalan bütün oyuncular yeni komple kadronun değişip ben süper oyunlar oynandığını hiç görmedim.Öyle olacak olsa herkes yapsın zaten her sene kopmle sil baştan kadroyu silip şampiyon olsun bir iskelet oturtulmaya calısılıyor bir takım yaratılıyor geçişte bazı sancılar yaşanacak elbette.

3 senedir şampiyon olan gs alanya deplasmanında göt zoruyla 1 gol attı üstüne yattı böyle böyle şampiyon oluyor.

Ya siz futbolu çok biliyorsunuz ya biz hiçbir şey bilmiyoruz takıma sabretmeyelim eski kadro ile devam etsek niye transfer yapılmadı denecekti komple takım değişiyor uyum süreci var o var bu var şimdi neden izin verdin deniyor.

Yorum yapamıyorum artık ben.

Kardeş sen neden bu kadar keskin ve gerginsin?
Besiktas burada hepimizin derdi ve herkesin heybesinde hayatta en öne koyduğu ve tercih ettiği anlar fazlasiyla vardır.
Bence şunu anlarsan doğru noktaya geliriz
Bu forumda kimse kimseden daha az Besiktasli değil
Herkes takımın daha iyi olması için yorum yapıyor, sabote etmek için değil.
Ben bu kadar temassız oyunu beğenmedim ki tribünde uzun bir süre islkkladi. Umarım presle top kazanmaya başlarız. Su maçta bile 3 kişi pres yapıp topa da müdahale etmemize rağmen saçmaladığımiz ve Kocaelili oyuncunun rahatca ciktigi pozisyonlar var. Bu kadar pres özürlü amatorluk olmaz olmamalı.

Etiketler: