5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir
5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir

Beşiktaş Forum|5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir Tarih : 13.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Alper Akarsu - Serkan Çimen - Candaş Erbil - Erdem Mertoğlu VAR : Onur

Yokmessi, pinehitman, Samet Demir, KartalınGücü, Samet Ç, eryigitcaner, matias_27, Gökhan Güvenç, sozkul, Tass, Savaş, Kartal Ç, sefaköykartali, blackeagle35, kahyaoglueren, Ravenman, murat baltacı, hasankale, maıden, Trao ve 121 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir  [Okunma sayısı 3863 defa] 5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir

Çevrimiçi Mehmet57

Bir tık mi, Sergen iki maça keser muhtemelen Bilal fersah fersah önde.

Bence Abraham’i direkt tu kaka etmek icin erken, ama ikisi ayni anda sahada olmamali. Ki olmaz da Jota’nin gelisiyle.

Çevrimiçi Samet Ç

Bilal rakipler icin cok ters bir forvet. Hem asiri guclu, hem hizli, yirtici, teknik yeterli. Ama kaleye daha yakin olmali. Su an sanki Abraham’in bir tik onunde.
çok önünde abrahamı halı sahada falan oynatırsın en fazla

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Orkun'un pozisyonunda kırmızılık birşey yok. Ben Başak'lı futbolcu için VAR'a gidiyor sandım. Hatta 20 saniye önceki hava topunda da Orkun'un suratına dirseğiyle vurmuştu. Ona çağırmayan VAR buna çağırıyor.

Klasik her sene ilk haftalarda Beşiktaş'ı doğrayıp ligden erken koparma çabaları.

Sergen'i beğenmem ama Rafa ve Tammy'yi çıkarması doğruydu. Rafa'nın değerini düşürmeden elden çıkarmadığımıza pişman olacağız. Bir şekilde 12. adam, süper yedek vs olmaya ikna edilip o şekilde kullanılmalı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Necmi

Çok şükür kavga eden saldıran agresif bi Beşiktaş gördük. Oh be.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok şükür kanatları çalışan beşiktaş gördük kanat olunca zaten birçok şey yerine oturur

Çevrimiçi Mehmet57

Cerny bildigin fakir Robben. Takim arkadaslarina alistikca daha iyi olacak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

adam evli çocuğu oldu ağzı olan konuşuyor gece hayatı falan değil golcü değil adam saçma sapan konuşuyor millet

Erol Kaynar iyi bir Besiktaslidir. Boş yere konuşmaz

Çevrimiçi kahyaoglueren

Orkun'un pozisyonunda kırmızılık birşey yok. Ben Başak'lı futbolcu için VAR'a gidiyor sandım. Hatta 20 saniye önceki hava topunda da Orkun'un suratına dirseğiyle vurmuştu. Ona çağırmayan VAR buna çağırıyor.

Klasik her sene ilk haftalarda Beşiktaş'ı doğrayıp ligden erken koparma çabaları.

Sergen'i beğenmem ama Rafa ve Tammy'yi çıkarması doğruydu. Rafa'nın değerini düşürmeden elden çıkarmadığımıza pişman olacağız. Bir şekilde 12. adam, süper yedek vs olmaya ikna edilip o şekilde kullanılmalı.
Faul bile vermedi o dirsekle, makasa.

Bu adamların hepsini sezon ortasında alabilirdik ve uyum sorunumuz bugunku kadar olmazdı.

Çevrimdışı levitate

Umarim sakatlanmaz. Fizik gücü lige çok fazla.
kroniklik yokta kendine pek bakmıyormuş diyorlar göreceğiz artık
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Erol Kaynar Abraham için özel hayatına dikkat etsin dedi, bir şeyler biliyorum ve konuşuyorum dedi.
daha geçen çocuğu oldu boş yapmış, düşene tekme misali

iyi niyetli ama eşşek abrahamın kısa özeti
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada Demir Ege yerine Salih ile baslamanin bir argumani olamaz.

Çevrimdışı levitate

Cerny bildigin fakir Robben. Takim arkadaslarina alistikca daha iyi olacak.
erken gelse avrupadaydık
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Erol Kaynar iyi bir Besiktaslidir. Boş yere konuşmaz
iyi beşiktaşlı denilen hiç kimsenin iyi beşiktaşlı olduğunu görmedim ben bu dünyada o yüzden isteyen inanır adamın yetenek fakiri olduğunu söyledik zaten 15 dakikalık video çıkartırım kariyerinden o tip kaçırdığı gollerden gece hayatıyla falan ilgisi yok dümdüz yetenek fakiri hamal forvet

Çevrimdışı levitate

jurasek topla çok eşek AMA deli tempo yaptı, bizim en büyük eksiğimiz bindiren beklerdi teki yapınca takım açılıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

kroniklik yokta kendine pek bakmıyormuş diyorlar göreceğiz artık
Gec gelen transferlerden dolayı sezona cok geride başlıyoruz erteleme maçlarıyla beraber..

Çevrimiçi Savaş

çok şükür kanatları çalışan beşiktaş gördük kanat olunca zaten birçok şey yerine oturur
Takımdaki çöpler temizlenince ruhu geri geldi abi takımın. Zehirli sarmaşık doluydu takım. Böyle mücadele etsinler skor umurumda olmaz. Beni delirten gamsızlıktı.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

iyi beşiktaşlı denilen hiç kimsenin iyi beşiktaşlı olduğunu görmedim ben bu dünyada o yüzden isteyen inanır adamın yetenek fakiri olduğunu söyledik zaten 15 dakikalık video çıkartırım kariyerinden o tip kaçırdığı gollerden gece hayatıyla falan ilgisi yok dümdüz yetenek fakiri hamal forvet

Yetenek fakiri olduğunu zaten tartışmiyorum.  Tartışmaya kapalı.

Çevrimdışı levitate

jurasek topla çok eşek AMA deli tempo yaptı, bizim en büyük eksiğimiz bindiren beklerdi teki yapınca takım açılıyor
hala inanmıyorum 3 yıldır 2 kanat ve 2 beke takım iyi oluyordu onu da taraftar zoruyla alabildik şaka gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Demir Ege yerine Salih ile baslamanin bir argumani olamaz.
salih topu almaktan kaçıyor ve bu adam orta saha demir en azından sürekli sorumluluk alıyor

Çevrimiçi tolga1903

Rashica sol kanatta daha iyi olduğunu gösteriyor gösterecek de. Göztepe maçı için bilal cerny jota arkalarında demirege salih ve kartal oynamalı kesinlikle göztepe o fizik gücüyle yer bizimkileri.

Çevrimdışı levitate

Gec gelen transferlerden dolayı sezona cok geride başlıyoruz erteleme maçlarıyla beraber..
avrupa yok kupanın ilk aşamaları çok kolay, yolumuzu buluruz ama kaybetmememiz lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

keşke ha hu derken alanyayı yenseydik çok arayacağız o 3 puanı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rashica sol kanatta daha iyi olduğunu gösteriyor gösterecek de. Göztepe maçı için bilal cerny jota arkalarında demirege salih ve kartal oynamalı kesinlikle göztepe o fizik gücüyle yer bizimkileri.

Bunu soyleyecegime inanamazdim ama orta sahada 5 m2 de oynayan Kartal yerine Necip oyanain daha iyi.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada orkunu attıran ebosele denen elemanı çok iyiymiş 23 yaşında king kong gibi 3 kuruşa şöyle adamları nasıl buluyorlar!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

Transferi oynattırmayıp kartı geçerli sayarlar mı? Beşiktaş'a karşı nede olmasın
demir  ege pür yetenek
 çocuk hücum olarak büyük kalite katacak bize

Çevrimiçi KartalınGücü

Abraham gene çok kaçırdı ama üzerine toprak atmak için erken, atınca bir kaç tane alışkanlık kazanır bu kadar pozisyona böyle devam etmeyecektir.

Başak bize hep ters geliyor, takım yeni, skor iyi.

Hakemler ise başka bir konu, sporda şiddet yasası ot püsür diye tam gsnin istediği ortamı oluşturdular at koşturuyorlar.

Etiketler: