5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir
5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir

Beşiktaş Forum|5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir Tarih : 13.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Alper Akarsu - Serkan Çimen - Candaş Erbil - Erdem Mertoğlu VAR : Onur

balkan-kartal, Özgür Gültekin, murat baltacı, Necmi, Samet Demir, Tass, ulumemo, Ravenman, hasankale, Mehmet57, Umutcan Kaya, maıden, tolga1903, yaço58, KartalınGücü, Samet Ç, Trao, Serdar3444, Zafer55, 38life, fatihsahin, matias_27, sefaköykartali, Georgetown ve 106 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir  [Okunma sayısı 3398 defa] 5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 13.09.2025
Saat : 20:00
Stadyum : Tüpraş Stadyumu
Hakemler : Alper Akarsu - Serkan Çimen - Candaş Erbil - Erdem Mertoğlu
VAR : Onur Özütoprak - İbrahim Çağlar Uyarcan
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Samet Ç

normal şartlarda 3 farklı kazanmamız gereken maç bakalım ne olacak rafa bilal ve cernyden gol bekliyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Umutcan Kaya

nuri geçmiş takımın başına, bu olay balotelli olayına dönecek gibi ama hadi hayırlısı yine sergenin dili yüzünden medyaya düşmeyelim
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Bilal, cerny ve 2 tane abraham’ın golleriyle 4-0 ezicez..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi KartalınGücü

Ortasahamız defansif olarak yok hükmünde, bakalım nolacak.

Çevrimiçi gokhans

Salih ne alaka ya, 2 yıldır top oynamayan adamın ne işi var 11’de, en kötü al emirhan’ı koy 6’ya, demir ege’yi koy, salih ne salih?? Kafayı yemişiniz!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Tass

Salih ne alaka ya, 2 yıldır top oynamayan adamın ne işi var 11’de, en kötü al emirhan’ı koy 6’ya, demir ege’yi koy, salih ne salih?? Kafayı yemişiniz!!!

demirege ile baslaması gerekirdi.

Çevrimiçi ulumemo

Salih dediğiniz adam musratiden de demir egeden de iyidir. Gömmeyin salihi boş yere

Vurduğun gol olsun Beşiktaşım

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

Orta sahamız pamuk şekeri gibi. Hayırlısı olsun bakalım

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sEuL

Ndidi - Orkun - Kartal orta sahası ile çıktığımız Alanya maçında adamlar orta sahayı yürüyerek geçtiler.

Kimse kusura bakmasın ama Kartal inanılmaz statik bir oyuncu, sahada Pjanic vari takiliyor ve savunması yok denecek düzeyde. Birde Kartal kadar kolay calim yiyen orta sahayı da az gördüm. Ancak skor üstünlüğünü ve oyunu rolantiye aldığımız maçlarda oyuna girer diye düşünüyorum.

Demir Ege’de Ndidi’nin muadili değil bence. Demir Ege yaninda iyi bir kesici varsa olabilir ama Orkun Demir Rafa uçlusu ile yine orta sahanız fos verir.

Hocanın Salih ile başlamasını eleştiremem yani - Kartal ve Demir Ege’ye nazaran daha dirençli ve prese de katkı sağlayabilir. Salih’te Ndidi’nin muadili değil ama Kartal ve Ege’ye nazaran biraz daha direnç gösterir orta sahada.

Umarım yeni oyuncuların iyi performans gösterip kazandığımız bir maç olur. Üst üste galibiyetlere ve kara bulutların dagildigi bir ortama acil ihtiyacımız var.

Çevrimiçi Tass

benim canımı sıkan orkuna yapılacak muammeleyi onguruyorum. bu cocuk pas kalitesiyle one cıkması gereken, beyin gorevine getirildi. ama ondan 6 olmasını isteyecez. yanında da onu rahatlatacak adam da koymayacaz... sonra baslayacak elestiriler. :/

bilmiyorum nedense orta saha cok yumusak geldi. ins kazanırız kazasız belasız.

Çevrimdışı sEuL

Bak şu faulu biz yapsak direkt sarıyı yerdik. O çocukları

Çevrimiçi Samet Demir

Cerny'yi en başta alsaydık avrupadan devam ediyor olurduk. Göz göre göre takıma yazık ettiler.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Felix’in yerine sağlam bi stoper alamadık ya. Uzun atılan her topta rakibi düşürüp kırmızı görecek diye tedirgin oluyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Udokhai sen leş bi stopersin ya. O topu orta sahada aldirdin adama döndüler sarı yedin gerizekalı herif. Emirhan topçu şundan on kat iyi ya

Çevrimdışı sEuL

İki pozisyon boşa çıkıp arkasını boşalttı ve sarıyı yedi şimdi de.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Felix’in yerine sağlam bi stoper alamadık ya. Uzun atılan her topta rakibi düşürüp kırmızı görecek diye tedirgin oluyorum.

Sarıyı gördü bu herif kırmızıyı da görür.
Kağnı bundan hızlı.

Çevrimiçi tolga1903

Abi ben anlamıyorum bu basaksehir ligde çoğu maçı bu kadar rahat oynayamiyor rahat oyun kuramıyor neden bu bizim takıma gelince bu herifler pskolojik üstünlüğü var gibi oynuyor nasıl başarıyor bunu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu felix resmen artniyetli kasap yine 10 kişi bırakır takımı gerçi varlığı yokluğu aynı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Udokhai sen leş bi stopersin ya. O topu orta sahada aldirdin adama döndüler sarı yedin gerizekalı herif. Emirhan topçu şundan on kat iyi ya

İkisi de beş para etmez. Emirhan da nerede duracağını bilmeyen aceminin teki

Çevrimiçi tolga1903

İkisi de beş para etmez. Emirhan da nerede duracağını bilmeyen aceminin teki

En azından bu tahta ayaklı heriften ayağı düzgün

Çevrimiçi kahyaoglueren

Udokhai 10 kışı birakacak belli

Çevrimiçi tolga1903

Adamlar istediği her şeyi yapıyor sahada asla kalemize gelmelerine mani olamıyoruz ve bu alper akarsu mu ne boksa sürekli faul veriyor adamlara

Etiketler: