4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş
4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Bahçeşehir Okulları Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Samet Çiçek - Osman Gökhan Bilir - Alper

murat baltacı, Trao, Gökhan Güvenç, Yusuf Berberoğlu, ulumemo, Ravenman, Georgetown, KartalınGücü, underworld, maıden, hasankale, kartalizma190399, mtorunlu, Darkeagle, raichu, murat ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2124 defa] 4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

gerideki 7 kisi, dikine pas atmasini bilmiyor

orkun ilk maçlarda, dikine kisa pas uzun pas iyi yapiyordu. simdi ya kendine güvenmiyor ya da arkadaslarina
Milli takım maçlarını düşün, orkunun hakan ile oynadığı, ve hakan olmadan 8 numarada oynadığı aradaki farkı anlayacaksın.

Alanya sadece ortayı tutup maçı aldı. Bizde 90 dk bu duruma çare bulmadık. Jurasek olmasa kanattan hiç gelemeyecektik.

Şöyle hayal et, aynı kadro sol kanat, sağ bek ve sağ kanadın olduğu. O zaman işte Alanya'nın hiç bir etkisi kalmazdı.

Bugünkü maçta da aksiyon alabilirdik ama hayal edilen ile gerçek bir olmuyor işte.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Taylan neden oyuna girmedi anlamadım.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:47:01
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Ole acikcasi oldukca sansliydi bile.
Lozan deplasmani nasil 3-4 yemedik bilemiyorum.. Shatkar Inonu'de istese 5-6 da atardi muhtemelen, bir penalti falan denk geldi, sonraki 3-2 yapan golumuz gene beles.

Kaldi ki 2.yari olan oyun, gol sansi yaratma falan uzun aradan sonra Besiktas gibi oynattigini gorduk.
Neyse sonucta teknik direktorler skordan sorumludur. Ama macin ilk devresi kotu oynadi diye de tek devre tek mactan Sergen hocaya saydiracak halimiz yok.

Bu mac bana orta-uzun vade icin umutsuzluk asilamadi. Transfer lazim Kartal'in bolgesine, sag acik Muci yerine. Ekstradan oluyorsa Svenson, belki bir stoper daha, seneye umarim Mert yerine kaleci falan... Ama hoca simdilik oyunculardan verim alacak dogru isleri yapiyor gibi, Besiktas gibi de oynatma niyetini goruyoruz. Caresiz, acinasi hallerdeydik Shatkar, Lozan maclari falan rezil bir zihniyet vardi Ole'de ki adamin facia mac sayisi 6yi bulmustu 7-8 ayda.
45 dakika orta sahayı geçrmedik acınası haldeydik adamlar iki yaptılarda geri çekildiler biz yaslamadık yani onda bile oyunun kontrolü bizde değildi hala ole diyorsun biz takım kötü dedik kanatsız olmaz dedik siz oleye gömdünüz bu akşam karşımızda  ortalama bir takım olsaydı fark yerdik öyle baskıda yapmadık karşımızda skoru bulduktan sonra korumaya geçen anadolu takımı vardı o kadar beşiktaş gibi oynasaydık skoru çevirirdik sizin yorumlar u dönüşü yaptı aslında dün takım çok kötüydü bu gün bir tık daha iyi ama bir tık onu iyi takım yapmıyor hala kötü biz aylardır hep bunu söyledik bu takımı değiştirmedikçe 100 tane td getir 101 i ararsın abraham geldiği gün bu adamın hiç net gol vuruşu yok beşiktaşın forveti olmaz dedim her maç 5 6 net pozisyonu hiç eder dedim forvetin abrahamsa sen dünyanın en iyi hocası ol maç kazanman şansa bağlı olur allahtan bu senrnin tek doğrusunu yaptı yönetim bilali aldı

Çevrimiçi Sinan66

Milli takım maçlarını düşün, orkunun hakan ile oynadığı, ve hakan olmadan 8 numarada oynadığı aradaki farkı anlayacaksın.

Alanya sadece ortayı tutup maçı aldı. Bizde 90 dk bu duruma çare bulmadık. Jurasek olmasa kanattan hiç gelemeyecektik.

Şöyle hayal et, aynı kadro sol kanat, sağ bek ve sağ kanadın olduğu. O zaman işte Alanya'nın hiç bir etkisi kalmazdı.

Bugünkü maçta da aksiyon alabilirdik ama hayal edilen ile gerçek bir olmuyor işte.

valla bayagidir milli maç seyretmiyorum bir sey diyemicem

ama dedigin gibi ne zaman jurasekle oynamaya basladik kenardan, birkaç pozisyona girdik

herkes biliyor kanat lazim ama baskan bilmiyor galiba

Çevrimiçi Sinan66

adamı 10 no oynatırsan nasıl dikine pas atsın

valla kimse yerinde oynamiyor, 8 de oynayinca çok yoruluyor :alala:

Çevrimiçi levitate

gerideki 7 kisi, dikine pas atmasini bilmiyor

orkun ilk maçlarda, dikine kisa pas uzun pas iyi yapiyordu. simdi ya kendine güvenmiyor ya da arkadaslarina
bilal girdikten jurasek ileri çıktıktan sonra orkunla kartal işlemeye başladılar aslında

böyle her maçta iki kanadımız olsa iyi olacağımıza dair emareler var ama hala kanat almıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Taylan neden oyuna girmedi anlamadım.
tanımıyor ya svensson ile girişelim yeneriz diye düşündü
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

bilal girdikten jurasek ileri çıktıktan sonra orkunla kartal işlemeye başladılar aslında

böyle her maçta iki kanadımız olsa iyi olacağımıza dair emareler var ama hala kanat almıyorlar

cerny bekletiyoruz galiba ama kimin pesinden kosuyoruz ?

bir de cengiz geliyormus  :s20:

Etiketler: