4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş
4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Bahçeşehir Okulları Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Samet Çiçek - Osman Gökhan Bilir - Alper

Serdar3444, Yusuf Berberoğlu, ulumemo, Fikret, Ravenman, Georgetown, KartalınGücü, mayguntr, mellfred, underworld, maıden, hasankale, kartalizma190399, mtorunlu, Darkeagle, raichu, murat ve 109 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2004 defa] 4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

eyüp maçı daha eğlenceliydi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bunlarda hem sert oynuyor hem kendilerini yere atıyorlar, en nefret ettiğim deplasman keşke düşseler
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Şu svensson'un bu forma altında geçirdiği son 45dk olmazsa kusucam artık

Çevrimiçi sEuL

Muci topçu değil, şut tehdidi dışında hiçbir özelliği yok.
Ufak çocuklar gibi her dokunuşta kendini yere bırakan, kosamayan, topla dribblingi olmayan, çalim atamayan hücum oyuncusu mu olur Allah aşkına.

Şut tehdidi diyoruzda onuda 30 maçta bir falan görüyoruz hani.

Çevrimdışı KAP

10-15 tane daha değiştiririz şenol ile kalmaz sadece :D

Araya bir Biliç sıkıştıralım o zaman :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi Mehmet57

Muci kotu futbolcu. Kucuk takimin buyuk oyuncusu. Ancak Kasimpasa’da falan yildiz diye takilabilir. 3e 5e bakmadan gondermek gerek.

Bu arada, Musrati-Ndidi’nin yaninda oynayabilirdi, ozellikle Djalo’nun yanina atletik bir stoper daha gelirse.

Çevrimiçi tolga1903

O savunma arkası koşusunun takibini rafa'ya yaptirirsan rafa sana bir halt vermez sergen hoca. O yüzden doğru düzgün sol kanat sağ kanat al şu takıma rafa muçi senin kanat oyuncun olamaz bunlardan biri hatta ikisi de fazlalık senin takımına

Çevrimiçi Necmi

Top orta sahaya geliyor ordan geri paslarla merte kadar geliyor top çıkaramıyoruz hücum sıfır

Çevrimiçi kahyaoglueren

Abraham savunma yapmaktan yakında merkez orta saha yaparız.

Çevrimiçi Sinan66

Top orta sahaya geliyor ordan geri paslarla merte kadar geliyor top çıkaramıyoruz hücum sıfır

kimse inisiyatif almiyor

Çevrimiçi sEuL

Gedson da gitti, bu takim bok derbi kazanır.

Çevrimiçi Necmi

Takımın ne yaptığı belli değil

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ya öyle yorumlar okuyorum ki inanılmaz
Su takima top3 hocadan teknik ekip kuruyorum desen ilk maçlarda hiç bir şey yapamazlar.
Az sakin

Çevrimiçi Necmi

kimse inisiyatif almiyor
geçen seneki kadronun tamamı kovulmadan bu takımdan birşey beklenmez

Çevrimiçi Sinan66

Gedson da gitti, bu takim bok derbi kazanır.

gsnin namaglub sampiyonlugu hayirli olsun :)

Çevrimiçi Necmi

İşin kötüdü gelenide bozuyorlar

Çevrimiçi ulumemo

1 yarı 1 şutsa 2. yarıdaki şut hakkımızı iyi kullanalım derim

Çevrimiçi annoca

İşin kötüdü gelenide bozuyorlar
en büyük sıkıntı bu. bu düzelmeden ne olursa olsun hiç bir şey olmaz

Çevrimiçi tolga1903

geçen seneki kadronun tamamı kovulmadan bu takımdan birşey beklenmez

+1. Heriflerin alışkanlıkları var hücum yapmıyorlar inisiyatif almıyorlar sürekli sağa sola geriye dönüyorlar çünkü dikine oynayacak gidecek yetenekleri yok kanat diye oynattığı 2 adam da forvet arkası açıkta topu alıp rakibinin üzerine gitmek bindiren beki görmek nedir bilmezler bilmiyorlar da

Çevrimiçi mellfred

şu takımı  alplerden totoslara taşıyan enerjiye yazık

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi Mehmet57

Ya öyle yorumlar okuyorum ki inanılmaz
Su takima top3 hocadan teknik ekip kuruyorum desen ilk maçlarda hiç bir şey yapamazlar.
Az sakin

Katilmiyorum. Koca ilk yarida takima tek bir organize hucum ettiremedi. Derhal yollar ayrilmali

Çevrimiçi Necmi

+1. Heriflerin alışkanlıkları var hücum yapmıyorlar inisiyatif almıyorlar sürekli sağa sola geriye dönüyorlar çünkü dikine oynayacak gidecek yetenekleri yok kanat diye oynattığı 2 adam da forvet arkası açıkta topu alıp rakibinin üzerine gitmek bindiren beki görmek nedir bilmezler bilmiyorlar da
boşu boşuna hoca yiyorlar hocalara verdiğimiz tazminatla kanat doldururduk

Çevrimdışı levitate

bunun nesi penaltı ve felix eşeği niye adamı kendisinden daha gerideki djalo'ya salıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Etiketler: