1. Hafta Kayserispor 0-4 Beşiktaş
1. Hafta Kayserispor 0-4 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|1. Hafta Kayserispor 0-4 Beşiktaş Tarih : 24.09.2025 (10.08.2025) Saat : 20:00 Stadyum : RHG Enertürk Enerji Stadyumu Hakemler : Adnan Deniz Kayatepe -  Bilal Gölen - Ayhan Usta

Georgetown, o2bucak, Zafer55, eryigitcaner, yaço58, Tass, balkan-kartal, Monza, ulumemo, Savaş, maıden, matias_27, blackeagle35 ve 93 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. Hafta Kayserispor 0-4 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2309 defa] 1. Hafta Kayserispor 0-4 Beşiktaş

Çevrimdışı Liquidator

Bu Svenson kadar mal birini görmedim

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi yaço58

Bu abraham sahada ne yapıyor tek olumlu hareketini gören var mı
Somunda attı

Çevrimdışı mellfred

cardozonun kaçırdığımpozisyonda jurasek koşuyu neye ya da kime attı fikri olan var mı ?

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Beleş gol keyifli oluyor 😂

Çevrimiçi murat baltacı

İyi oldu iyi Abrahamin kendine gelmesi lazım
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

sergen düşmanlarına gelsin bu skor.

Çevrimiçi hasankale

Mert
Sevenson
Jurasek
Rashica
Bu arkadaşların futbolla bir alakası kalmamış.

genç kardeşimiz devrimi beğendim şimdiye kadar şans verilseydi geçen seneden beri belki çok daha farklı bir seviyede olacaktı ama genç oyuncu düşmanı sergen rıdvan ve ersini çıkardığı gibi devrimide çıkardı.!!

Çevrimiçi tolga1903

Bu jurasek net olarak 3lü beki bu adama markaj falan yaptırmıcaksın arkasinda devamlı sigorta birileri kalacak defansı bu kadar rezil oyuncu görmedim ben masuaku falan bunun yanında büyük topcuymuş. Hadi diyosun defansı kötü bari ofansta biseyler göstersin gösterdi şimdi allah var kaç asisti yendi geldiğinden beri ama hiç tatminkar bi oyuncu değil bu adam

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi gokhans

Svenson satılmamışmıydı yahu ben mi yanlış hatırlıyorum? Maçı ilk açtığımda svensonu görüp eski maç sanıp kapadım sonra tekrar girdim :) bu arada devrim’i çok beğendim maşallah. Rashica ve svenson  sırıtıyor, udokhai ve rafa silkinmiş kendilerine gelmişler. Bizmi iyiyiz, kayserimi kötü onu pek anlamadım, çok açık alan bırakıyor arkada kayseri.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Savaş

sergen düşmanlarına gelsin bu skor.
Kıstas değil bu maç. Kayseri 3.lig takımı gibi oynuyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Monza

Abrahamın atması iyi oldu. Maç sayısı arttıkça stres artacaktı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rafa ilk pozisyonda kendi atmak yerine attrimayi tercih edip ortaya çıkardı.
Normal transferler dönünce Bilal santrafora geçer, Udokhai yerine Emirhan geçer, Svenson yerine ben bile geçerim.

Çevrimiçi tolga1903

geçen haftaki skor kime gelsin

Kendini kandırıyor anca. Bizim takım şu kadar eksikle ptt takımına bile ilk yarı 3 0 zor öne geçerdi şansına aynı sayıda eksiği olan gariban kayseri geldi. Cardozo düzgün vursa 3 0 değil 2 1 olacaktı ondan sonra da kim bilir maç nereye evrilecekti şu takıma karşı bile. Göztepe'den 6 yiyecekken 3 yiyip geldik onun sevinciyle kendini bu maça attı arkadaş heralde tamam bize gelsin rafa'nın attığı gol ne diyim

Çevrimiçi Zafer55

İlaç gibi bir ilk yarı. İnşallah devamı gelir.

geçen haftaki skor kime gelsin

keyfi ceza vermeseydiniz kime geleceğini söylerdim.Tahriğe ceza yok hakaret etmeden konuşana ceza yapıştırın susturun güzel bir adalet anlayışınız var tebrik ederim.

Çevrimiçi Monza

Rafa ilk pozisyonda kendi atmak yerine attrimayi tercih edip ortaya çıkardı.
Normal transferler dönünce Bilal santrafora geçer, Udokhai yerine Emirhan geçer, Svenson yerine ben bile geçerim.

Şu ikinci maçı da bi atlatalım, kendisini bir daha görmeyiz, diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı mellfred

Svenson satılmamışmıydı yahu ben mi yanlış hatırlıyorum? Maçı ilk açtığımda svensonu görüp eski maç sanıp kapadım sonra tekrar girdim :) bu arada devrim’i çok beğendim maşallah. Rashica ve svenson  sırıtıyor, udokhai ve rafa silkinmiş kendilerine gelmişler. Bizmi iyiyiz, kayserimi kötü onu pek anlamadım, çok açık alan bırakıyor arkada kayseri.
ben de açtım baktım kayseri himmetçilerden 4 yemiş ama başak ve göztepe’yle berabere bitirmişler
biz atletik takımlara karşı dağılıyoruz
şahtar da yenilmez gibiydi hemen arkasından pana’ya elendiler

Kendini kandırıyor anca. Bizim takım şu kadar eksikle ptt takımına bile ilk yarı 3 0 zor öne geçerdi şansına aynı sayıda eksiği olan gariban kayseri geldi. Cardozo düzgün vursa 3 0 değil 2 1 olacaktı ondan sonra da kim bilir maç nereye evrilecekti şu takıma karşı bile. Göztepe'den 6 yiyecekken 3 yiyip geldik onun sevinciyle kendini bu maça attı arkadaş heralde tamam bize gelsin rafa'nın attığı gol ne diyim

rakip eksikse sende eksiksin sol kanadında alt yapıdan 17 yaşında çocuk oynuyor paulistaya güvenmeyip stoperde 2 tane sol ayaklı stoper oynatıyoruz nasıl bakarsan öyle görürsün.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

topla oynama 49 ve 3 gol atmışız :D şu 50000 tane pas işini bıraksak akıcakta işte
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

dorukhan nerelere düşmüş az beynini kullansa avrupadaydı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Svensonun bodoslama gelip bir feykle devrildiğı pozisyonu gördünüz mü,  yemin ederim şaka bu herif.

Etiketler: