Geçen sene "bu takıma 7-8 transfer lazım" diyorduk. Daha fazlası yapıldı, yaz döneminde ve sezon ortasında toplam 100 milyon Euro'nun üzerinde para harcandı. Bugün gelinen noktada halen bu takıma 5-6 transfer lazım diyoruz. Ne anladım ben bu işten?
Kimsenin konuşmadığı bir gerçek de, Sergen yönetiminde kulübedeki oyuncuların tamamen salması. Bu oyuncuların kabahati midir yoksa teknik ekibin mi bilmiyorum, ama kenardan hiç katkı gelmediğinde kadro sanki olduğundan daha eksikmiş gibi bir algı oluşuyor. Bu da "kadrom yetersiz" diyen Sergen'in işine geliyor tabi.
Oysa bugün kulübede oturan Rashica, Hekimoğlu vs geçen sene Solskjaer döneminde çoğu zaman (mecburen) ilk 11 oynuyorlardı. Kulübede Arroyo, Zaynutdinov, Tayfur Bingöl, Emrecan Terzi, Can Keleş falan otururken kimse kadro zayıf diye hocayı savunmuyordu. Ocak ayında altıncı sırada devraldığı takımı sıfır transferle dördüncü yaptı diye adamı çöp ilan ettik. Ha bence o da yetersizdi ama Sergen'le kimi karşılaştırsam gözüme Klopp gibi görünüyor.
Sonuçta alınan/gönderilen tonla oyuncu, harcanan 100+ milyon Euro ve biz yine dördüncüyüz...