Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

gokhans, Kapkarakartal, NioHH, sozkul, Umutcan Kaya, sefaköykartali, Yancos, cornelius, zafkan, hasankale, murat baltacı, Sinan66, maıden, tolga1903, mtorunlu, golazokartal, ulumemo, safak_01, kahyaoglueren ve 124 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 96464 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

İşte bilet fiyatlarını düşürmeleri gerekiyor ama yönetimin aklına gelmiyor bu, geçen hafta koceli maçına gideyim dedim passo uzatma için 1200 tl istiyor,maç bileti daha ucuz. Her yerden soyuyorlar insanları. Birde 200 km yol gideceğim derken 1 maç maliyeti kişi başı 3bin lira. Böyle olunca stad sadece kombinelilere kalıyor.

Benim gibi uzak şehirden en azından ayda bir maça gelecek insanlar içinde tv den maçı izlemek daha cazp geliyor.

Neyse konu dağıldı. Demek istediğim yönetimin bu tribün işini bir an önce çözüme kavuşturması lazım. En düşük bile 500 tl falan olmalı maksimum, öğrenciye indirim yapılmalı. Her hafta çekilişle ücretsiz bilet dağıtılmalı. Gerekirse zengin iş adamlarında her maç için birinin kapısını çalıp atıyorum biner tane bilet versinler onlarıda öğrencilere dağıtsınlar. Yani bir sürü çözüm varda yönetimin futbol gibi bir derdi olmadığı için sorun görmüyorlar.
Abi o kadar haklısın ki, Göztepe maçına gelicem normalde yurtdışında öğrenciyim, hanıma yeni passo çıkardım, kendime de eski passoligi uzattım 2400 lira,  daha maça bilet almadım ona da bi o kadar de, gitmişken kartal yuvası alışverişi yapılır olduk 10klık. Feda olsun hoş olsun zaten seviyoruz deli gibi ama bari maça gelmiş adamlar da sahada güzel bişeyler izlesin. Alanya maçında 2. Yarı iyiydi bence biraz daha son vuruşta becerikli olsak dönmüştük.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kulüpten yalanlama geldiğine göre Cerny haberleri doğru.

Çevrimiçi gokhans

Kulüpten yalanlama geldiğine göre Cerny haberleri doğru.
bu imaj açısından da çok kötü bir şey. Gedson, rafa, abraham falan gitmek istediği yerden cerny'de gitmek istiyorsa bu kulüp için çok ama çok kötü ve korkunç bir referans olur. Ki muhtemelen ndidi ve djalo'nunda gitmek istediğine yemin edebilirim ama ıspatlayamam.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu imaj açısından da çok kötü bir şey. Gedson, rafa, abraham falan gitmek istediği yerden cerny'de gitmek istiyorsa bu kulüp için çok ama çok kötü ve korkunç bir referans olur. Ki muhtemelen ndidi ve djalo'nunda gitmek istediğine yemin edebilirim ama ıspatlayamam.

Adaletin bittiği yerde herkes o ortamı terk etmek için fırsat kollar.
Cerny ye kimse neden onu çıkarıp Cengizin oyunda kaldığını anlatamaz. Zaten Cerny de son maçlarda biraz bu modda,  sonu hayırlı olmayacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Koa_lAA

Cagliari Sportif Direktörü Guido Angelozzi: “Avrupa’da birçok takım Semih Kılıçsoy’u takip ediyor. Satın alma opsiyonunu kullanmamak delilik olur. Genç ve olağanüstü bir futbolcu, inanılmaz goller attı.

Montella bizi ziyarete geldi ve onun çok ilginç bir oyuncu olduğunu söyledi. Böyle gol atmaya devam ederse 40 milyon euroluk bir futbolcu olur.”
En çok canımı yakan olay bu ya... En sevdiğim topculardan biriydi bu kardeşimiz... Bu paralara gidiyor olması gerçekten üzücü... Hasan arat yönetiminin yaptığı gibi parlatmak lazımdı bu çocuğu... Biz tam aksini yapıp el birliğiyle bitirdik adamı...

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Etiketler: