Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

gokhans, yorgo_d(geodem), Umutcan Kaya, mellfred, Kapkarakartal, Necmi, COB, golazokartal, Monza, Mehmet57, maıden, Yancos ve 135 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 60426 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

1 doğru 1 yanlış yapar.
Doğru: Cerny sağ kanada geçer
Yanlış: Orta sahaya Salihi alır

Sol kanat zaten belli, Bilal oğlan solda olur.
Bilal bana çok dağınık geliyordu dünkü maçla bu düşünceyi iyice percinledi. Kim ne derse desin yarışmacı olacağımız bir sezonda 1. santraforumuz olamaz.
15 milyona kumar yerine geçen sene 20 üzeri gol katkısı yapmış bir forvet alıp, arkasına da weghorst çeksek şuan forvet konusunda sırtımız yere gelmezdi. Hatta Romulo bile alınabilirdi.

Bilale gelince sol kanatta kendisini sanki daha rahat hissediyor gibi. Onun içinde arkasında sağlam bir bek lazım. Bu denklem rıdvan ile olmuyor işte.

Takımın başında bir hoca olsa ocak ve yaz transferi eklemeleri ile kusursuz bir takıma dönüşebiliriz ama takımın başında hoca yok malesef.

Yönetim konusunu yazmak dahi istemiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan tff ye 5 çayına gitmiş.

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2025, 17:14:20 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

15 milyona kumar yerine geçen sene 20 üzeri gol katkısı yapmış bir forvet alıp, arkasına da weghorst çeksek şuan forvet konusunda sırtımız yere gelmezdi. Hatta Romulo bile alınabilirdi.

Bilale gelince sol kanatta kendisini sanki daha rahat hissediyor gibi. Onun içinde arkasında sağlam bir bek lazım. Bu denklem rıdvan ile olmuyor işte.

Takımın başında bir hoca olsa ocak ve yaz transferi eklemeleri ile kusursuz bir takıma dönüşebiliriz ama takımın başında hoca yok malesef.

Yönetim konusunu yazmak dahi istemiyorum.
İmmobile kovalanırken yırttım kendimi, geçen senede yırttım, weghorst 2,5milyona almak varken gittik immobile ile başlayan o saç baş yolduran sürece girdik 50milyonun üzerinde para harcadık oraya, weghorst'dan alabileceğimiz verim'in %20'sini bile alamadık.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

jota daha uzun süre yok galiba
Başkan riva dönüşü açıklam yaptı, orada söylüyor 2 ay falan yok dedi

Çevrimiçi Sinan66

djalo gitmek istiyormus.. gider tabi

ondan sonra dizlermizi doveriz stoper yok diye :akuma:

Çevrimiçi Samet Demir

djalo gitmek istiyormus.. gider tabi

ondan sonra dizlermizi doveriz stoper yok diye :akuma:
Futbolcuların birçoğu ortamdan mutsuzdur. Düşünsenize her maç sonu hocanız bireysel hatalardan bahsedip oyuncuları hedef haline getiriyor. Bu ortamda kim kalmak ister ki?

Çevrimiçi Sinan66

Futbolcuların birçoğu ortamdan mutsuzdur. Düşünsenize her maç sonu hocanız bireysel hatalardan bahsedip oyuncuları hedef haline getiriyor. Bu ortamda kim kalmak ister ki?

kazaninca da taraftara firça atiyor :alala:

ya zaten kimse mutlu degildir de, geldiginde djalo begenmiyormus kendisi 34luk paulista begeniyor. mecbur transfer yapacak oraya kimbilir hangi vasati isteyecek

Çevrimiçi Samet Demir

kazaninca da taraftara firça atiyor :alala:

ya zaten kimse mutlu degildir de, geldiginde djalo begenmiyormus kendisi 34luk paulista begeniyor. mecbur transfer yapacak oraya kimbilir hangi vasati isteyecek
Ana problem başkan, anç taktiği uyguluyor şuan. Olası başarısızlıkta taraftar istedi sergeni getirdim, tüm yetkiyi  de ona verdim. Bu durumun ana sorumlusu o diyerek sıyrılmaya çalışacak.

Çevrimiçi Sinan66

Ana problem başkan, anç taktiği uyguluyor şuan. Olası başarısızlıkta taraftar istedi sergeni getirdim, tüm yetkiyi  de ona verdim. Bu durumun ana sorumlusu o diyerek sıyrılmaya çalışacak.

dertleri bjk degil dikilitas zaar. simdi de yalandan bjk'nin hakkini ariyorlar tribunden istifa sesleri gelmeye baslayinca

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

https://www.instagram.com/reel/DSAAXuqjCJE/?igsh=MWk0aGt1OHB5bWtvZQ==
Başkan bu yaz sil baştan yeni takım kurdu, sergen de kurulan bu takımı beğenmedi bu takımı ben kurmadım dedi, bana yeniden takım kurun diyor. Oluşan bu maliyeti başkan cebinden karşılayacaksa ben sonuna kadar desteklerim.

Çevrimiçi Samet Demir

Ömer Faruk Özcan: "Sergen Yalçın, ligin 10. haftasında istifa etmiş; ancak yardımcıları onu bu karardan döndürmüş ve Sergen Hoca da ikna olmuş." (HT Spor)

Çevrimiçi levitate

Ömer Faruk Özcan: "Sergen Yalçın, ligin 10. haftasında istifa etmiş; ancak yardımcıları onu bu karardan döndürmüş ve Sergen Hoca da ikna olmuş." (HT Spor)

kasımpaşa maçı mı oluyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

kasımpaşa maçı mı oluyor
Büyük ihtimalle o maç. Şampiyonluk sonrası yaşadığımız sürecin aynısını yaşıyoruz işte.

Çevrimiçi levitate

Büyük ihtimalle o maç. Şampiyonluk sonrası yaşadığımız sürecin aynısını yaşıyoruz işte.

antep maçında çok panikti yüzü falan çok kötü gözüküyordu, bilal ilk golü atınca yardımcılar vs. sarılıp motive etmeye çalışıyordu ilk kez böyle gördüm
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

antep maçında çok panikti yüzü falan çok kötü gözüküyordu, bilal ilk golü atınca yardımcılar vs. sarılıp motive etmeye çalışıyordu ilk kez böyle gördüm
Şampiyon olduğu sene yardımcıları yine iyi sayılırdı. Şuan yardımcısı yok. Yönetim anç den beter. Tamamen yanlız. Az çok kendini ve Beşiktaşı düşünüyorum diyorsa fazla uzatmaması gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

Şampiyon olduğu sene yardımcıları yine iyi sayılırdı. Şuan yardımcısı yok. Yönetim anç den beter. Tamamen yanlız. Az çok kendini ve Beşiktaşı düşünüyorum diyorsa fazla uzatmaması gerekiyor.

çağdaş varken dokunuşları aşırı belli ediyordu
bipbipbupbup

Etiketler: