Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, Özgür Gültekin, Umutcan Kaya, Monza, hasankale, golazokartal, Koa_lAA, Yancos, Sinan66, COB ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 36531 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

bilgili diyorlar yeni biri çıksın artık yeter
Fikret Orman dahi olsa yanındaki yönetim kurulu üyeleri önemli.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

rafa son maç 11.71 km koşmuş maçta en çok koşan adam
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/KeremsahinP/status/1985593244953018726

ne dediyse onla sınanıyor, her gün önüme farklı bir konu hakkındaki söylemleri düşüyor şaka gibi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Emirhan, cerny ve rafa sakatlanmış. Emirhan hamstring olabilir. Rafa ve Cerny arka adele!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Emirhan, cerny ve rafa sakatlanmış. Emirhan hamstring olabilir. Rafa ve Cerny arka adele!!!
Haftada 1 maç yapıyoruz, avrupada falan olsak şuan min 7-8 sakat vermiştik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Ole'nin kurdurduğu takım mı?  :lol: :lol: Burada insanlar bas bas 2 yıldır ole'ye de gvb'ye de kendi kadrosunu kurma şansı neden verilmediğinden dolayı bas bas bağırıyor zaten, paralel evrende falan mı yaşıyorsunuz yahu siz? insanların aklıyla dalgamı geçiyorsun? son 5 yılın en kötü puan ortalamasını yapmış sergen, çok daha kötü kadrolarla diğer hocaların yanına bile yaklaşamamış. Çok değişik kafalar ya inanılmaz değişik!!!

Siz alzaymır olmuşsunuz.

12 tane oyuncu transferi yaptık bu sezon 2 tanesi sergenin istediği gökhan sazdağ ve cengiz ünder toplam maliyet 1 milyon € kiralama ücreti sadece.
10 tane oyuncu olenin isteği ile alındı toplam maliyet 80 milyon € maaşlara bile girmedim daha.

Sezon başı ole "Başkanımız çok iyi fantastik transferler yapıyor demedi mi ? Memnunum transferlerden demedi mi" balık hafızalı mı oldu bizim taraftar!

Hocanın onayı olmadan mı alındı bu transferler ? Olenin eseri bu kadro işte.Serdal adalıda suclu çaycı olacak bir adama güvenip kadro yaptıgı için.

Şimdi iş işten geçmiş devre arası kadroyu senin isteğine göre şekillendiricem diyor sezon başı sergeni getirseydin onun istediği transferler olmuş olsaydı şimdi çok daha farklı şeyler konusuyorduk.Abraham,orkunu kesinlikle aldırmazdı masuakuyu kesin göndermezdi ilk akla gelenler.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2025, 18:20:11 Yusuf Berberoğlu ]

abidal şlde 0 çektiğinde kadroyu da o kurmadı demi

Bayat balık gibi aynı şeyi tekrarlıyorsunuz sürekli aynı cevabı vermicem zeki olana 1 kere cevap verirsen anlar diye düşünüyorum cevabını 100 kere verdim.

Siz akşam yatın sergen sabah kalkın sergen demeye devam edin.!

Orkun 30 milyon €
Abraham 15 milyon €
Cerny 6 milyon €
Taylan 6 milyon €
Tiago 3.5 milyon €
El bilal toure 3 milyon € *kiralama
Jota 2.5 milyon € *kiralama
Rıdvan 3 milyon €
Gökhan sazdağ 1.5 milyon €

70 milyon €!

Maaşlar daha yok!

Çevrimiçi gokhans

Siz alzaymır olmuşsunuz.

12 tane oyuncu transferi yaptık bu sezon 2 tanesi sergenin istediği gökhan sazdağ ve cengiz ünder toplam maliyet 1 milyon € kiralama ücreti sadece.
10 tane oyuncu olenin isteği ile alındı toplam maliyet 80 milyon € maaşlara bile girmedim daha.

Sezon başı ole "Başkanımız çok iyi fantastik transferler yapıyor demedi mi ? Memnunum transferlerden demedi mi" balık hafızalı mı oldu bizim taraftar!

Hocanın onayı olmadan mı alındı bu transferler ? Olenin eseri bu kadro işte.Serdal adalıda suclu çaycı olacak bir adama güvenip kadro yaptıgı için.

Şimdi iş işten geçmiş devre arası kadroyu senin isteğine göre şekillendiricem diyor sezon başı sergeni getirseydin onun istediği transferler olmuş olsaydı şimdi çok daha farklı şeyler konusuyorduk.Abraham,orkunu kesinlikle aldırmazdı masuakuyu kesin göndermezdi ilk akla gelenler.
yalancılık ve inkar psikolojik mi sende yoksa genetik mi? Yani şu yazdıklarına kendinde inanıyormusun? Ole’nin isteği talebinde yönetime sunduğu isimler; lindelöf, patrick berg, sörensen, rashford, lawrence, hadjam bil bakalım hangileri alınmış? Hiç biri. Senin paralı trollük yaptığına, sosyal medya ve taraftar forumlarında algı kasmak için mamalandığına yemin edebilirim ama ıspatlayamıyorum işte. Senin derdin Beşiktaş falan değil, parasıyla kimi savunman isteniyorsa, ne algısı yapman isteniyorsa o senin derdin. Çünkü şu yazdıklarına, bir insanın inanarak yazacak kadar düşük iq’lu olamayacağını düşünüyorum!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş Divan Kurulu'ndan açıklama:

"02.11.2025 tarihinde gerçekleştirilen Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı sonrasında kamuoyunda çıkan tüm iddia ve ithamlar nedeni ile genel kurul üyelerimiz ve camiamızda hiçbir soru işareti kalmaması amacıyla şüpheye mahal vermeden şeffaf bir şekilde genel kurulun usul ve kararlarının geçerliliğinin incelenmesi için ayrıca Tüzüğümüz 40/d madde yetkisi kapsamında görülen lüzûm üzerine Divan Başkanlık Kurulumuz gerekli incelemeleri yapmak üzere araştırma komisyonu kurulmasına karar vermiştir.

En kısa zamanda incelemeler yapılarak genel kurul üyelerimiz ve camiamızı bilgilendiriyor olacağız.

Camiamıza duyurulur."

yalancılık ve inkar psikolojik mi sende yoksa genetik mi? Yani şu yazdıklarına kendinde inanıyormusun? Ole’nin isteği talebinde yönetime sunduğu isimler; lindelöf, patrick berg, sörensen, rashford, lawrence, hadjam bil bakalım hangileri alınmış? Hiç biri. Senin paralı trollük yaptığına, sosyal medya ve taraftar forumlarında algı kasmak için mamalandığına yemin edebilirim ama ıspatlayamıyorum işte. Senin derdin Beşiktaş falan değil, parasıyla kimi savunman isteniyorsa, ne algısı yapman isteniyorsa o senin derdin. Çünkü şu yazdıklarına, bir insanın inanarak yazacak kadar düşük iq’lu olamayacağını düşünüyorum!!

Bende yalancılık,inkar yokta sizde olabilir.Benim inanıp inanmamam önemli değil gerçekler bunlar internet çağında araştırmadan yorum yapmak sizi çok daha fazla cahil olduğunuz anlamına getirebilir.Ben araştırmadan kafama kaydediyorum zeki olduğum için siz zeki değilseniz aslında araştırsanız basın toplantılarını dinleseniz hocanın memnun olduğunu transferleden sözleri vardı.Olenin istediği isimlerin bu listesini ben kendi ağzından duyamadım bana atabilir misiniz aslında ben bunları istiyordum ama yönetim bana bunları aldı diye ? Ama ben size atabilirim isterseniz sadece ufak bir kesit basın toplantılarını dinlerseniz sezon başı ağzından yönetimin yaptığı transfleri başarılı buldugunu ifade ediyor zaten.Yönetimde hocanın istediği transferleri aldığını söylüyor.!!!

Şimdi gelelim diğer bölüme 35 yaşındayım bu yaşıma kadar Beşiktaştan en ufak bir menfaatim olmamıştır.Aksine zarara uğramışımdır maddi(forma,ürünler) ve manevi(maç günleri kaybedip mental çöküntü).Ne paralı trolüm ne renkliyim ne de başka bir şeyim  birisi en çok neyle bir kişiyi sucluyorsa en cok suclayan kişide vardır diye de bir söz geldi ama aklıma.

Ne kadar düşük zekaya sahip oldugumu söyle acıklayabilirim "serdal adalı ve olenin" kurmuş olduğu kadroyu sergeni suclayacak kadar düşük Low IQ'ya sahibim.

Çevrimiçi Samet Demir

Gökhan S, Rıdvan, fb nin bilmem kaçıncı yedeği cengiz... Sergene güvenin arkadaşlar. Ocakda 5-6 tane daha aynı seviyede futbolcu alacağız o zaman görün bakın takım nasıl oynuyor. Biz weliton, nsakala ile şampiyon olduk. Cengizle de oluruz. Ne çabuk unuttunuz?

Cumartesi neler olduğunu gördük, mart ayında göreceksiniz neler olacağını.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş:   

"Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Payları Borsada İşlem Gören Ortaklıkların Pay Sahiplerine Yönelik Bilgi Formu Düzenleme Yükümlülüğü" Tebliği'nin 27. maddesi uyarınca, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin çıkarılmış sermayesinde, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün sahip olduğu 829.268.148 TL nominal değerli payların Borsa İstanbul'da satışına ilişkin Pay Satış Bilgi Formu'nun onaylanması amacıyla, gerekli başvuru SPK'ya 04/11/2025 (bugün) tarihinde yapılmıştır. Konu ile ilgili gelişmeler ayrıca paylaşılacaktır."

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bayat balık gibi aynı şeyi tekrarlıyorsunuz sürekli aynı cevabı vermicem zeki olana 1 kere cevap verirsen anlar diye düşünüyorum cevabını 100 kere verdim.

Siz akşam yatın sergen sabah kalkın sergen demeye devam edin.!

bizim derdimiz Beşiktaş .git sergenspor diye takım kur ömür boyu çalıştır
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

inşallah seçim kararı alırlar fikret orman mı (öncelik umarım) kim geliyorsa gelsin
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Başkanımız şampiyonluk kelimesini fazla erken kullandığı için kendini eleştiriyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkanın açıklamalarını ilk kez samimi buldum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir çift laf da Orkun u yemeye hazır piranhalar için söyleseydi çok güzel olurdu.

Çevrimiçi Samet Ç

Bir çift laf da Orkun u yemeye hazır piranhalar için söyleseydi çok güzel olurdu.
hocası yiyecek niye söylesin neyse 1 ay içinde ikisi birden kaçar gider zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı: "Başkan olmak isteyen çıksın, vizyonunu anlatsın. Camiasını karıştırarak, iftirayla, perde arkasından manipülasyonla siyaset yapmasın. Beşiktaş kimsenin kasiyer basamağı değildir.

Burayı temiz kalbiyle yönetecek, gelmiş ve geçmişle hesabı olmayan, Beşiktaş'ı şahsi menfaati için kullanmayacak adayı ben destekleyeceğim!"

:D

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş:   

"Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Payları Borsada İşlem Gören Ortaklıkların Pay Sahiplerine Yönelik Bilgi Formu Düzenleme Yükümlülüğü" Tebliği'nin 27. maddesi uyarınca, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin çıkarılmış sermayesinde, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün sahip olduğu 829.268.148 TL nominal değerli payların Borsa İstanbul'da satışına ilişkin Pay Satış Bilgi Formu'nun onaylanması amacıyla, gerekli başvuru SPK'ya 04/11/2025 (bugün) tarihinde yapılmıştır. Konu ile ilgili gelişmeler ayrıca paylaşılacaktır."
serkan ve sergenin alacağı egoti cigotilere gider

Çevrimiçi Samet Ç

Orkun 30 milyon €
Abraham 15 milyon €
Cerny 6 milyon €
Taylan 6 milyon €
Tiago 3.5 milyon €
El bilal toure 3 milyon € *kiralama
Jota 2.5 milyon € *kiralama
Rıdvan 3 milyon €
Gökhan sazdağ 1.5 milyon €

70 milyon €!

Maaşlar daha yok!
şunlar komple sergen zamanı alındı aldırmasaymış her sözünü dinliyor başkan arkasında buraya birde cengizi ekle kiralık diye eklememişsin ama onu da aldırır sir sergen

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı: "Başkan olmak isteyen çıksın, vizyonunu anlatsın. Camiasını karıştırarak, iftirayla, perde arkasından manipülasyonla siyaset yapmasın. Beşiktaş kimsenin kasiyer basamağı değildir.

Burayı temiz kalbiyle yönetecek, gelmiş ve geçmişle hesabı olmayan, Beşiktaş'ı şahsi menfaati için kullanmayacak adayı ben destekleyeceğim!"

:D
Kendisi eline her mikrafonu aldığında neden geçmişe atıfta bulunuyor?

Ne gibi korkusu varda kendisinden sonrakinin geçmiş kurcalamasını istemiyorsun?

Çevrimiçi Samet Ç

Kendisi eline her mikrafonu aldığında neden geçmişe atıfta bulunuyor?

Ne gibi korkusu varda kendisinden sonrakinin geçmiş kurcalamasını istemiyorsun?
bilemem

Etiketler: