Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, murat baltacı, Sinan23, Serdar3444, Sinan66, tolga1903, levitate, Kartal Ç, hasankale, kartalizma190399, Gökhan Güvenç, Umutcan Kaya, Georgetown, Necmi, murat, yaço58, Yancos, Rasim, maıden ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 18387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Bu kadar taraflı yönetilen maçtan sonra gs hakeme sallayıp bizimkilerden ses çıkmıyorsa komple bıraksınlar. Adamların ilave 3 kırmızı es geçildi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Taylan Bulut neden kadroya dahi giremiyor çok merak ediyorum.
O da herhalde Ricardo gibi bitmeyen (!) gribe yakalandı.

Yönetimin şu sessizliği ise resmen bizi çıldırtıyor.
Açın agizini konuşun, korkmayın bu kadar.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaşın hakkını savunmaktan aciz bir başkan istemiyorum.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Avantajımız kesildi diye yaygara kopardıkları pozisyon da şu. Bu algı işlerini GS kadar iyi yapan camia yok. 8 kişi kalmaları gereken maçta kendilerini mağdur gösteriyorlar, şaka gibi.
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2025, 15:13:03 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Avantajımız kesildi diye yaygara kopardıkları pozisyon da şu. Bu algı işlerini GS kadar iyi yapan camia yok. 8 kişi kalmaları maçta kendilerini mağdur gösteriyorlar, şaka gibi.

Bırak mağduru Yasin Kola düdük astirma algısı yaratıyorlar  Bizimkiler de uyumaya devam etsin. Devekusu bile başını kuma gomdugunde hiç olmazsa 1-2 defa çıkarır.

Avantajımız kesildi diye yaygara kopardıkları pozisyon da şu. Bu algı işlerini GS kadar iyi yapan camia yok. 8 kişi kalmaları gereken maçta kendilerini mağdur gösteriyorlar, şaka gibi.

pozisyon başı daha iyi pozisyonda atağa kalkıyoruz ofsayt yok son adam kuralı var belki kırmızı görücekler yada en kötü sarı kart görecekler ofsayt diye pozisyon kesiliyor pozisyon ofsayt değil ekrana çizgi gelmiyor sonra bunlar mağdur bizim yönetim sus pus.

şu milli aradan sonra ersin-rıdvan ilk 11'e monte edilsin el bilal tourede kanatta olmuyor larin olmaz ondan santrafor olarak değerlendirsin hoca cengizide ilk 11'e monte etsin.

Ersin

Gökhan        Tiago         Emirhan          Rıdvan

Ndidi          Orkun

Cengiz                  Rafa                        Cerny(Jota)

El Bilal

elde ki kadro ile en iyi 11 bu.

Çevrimiçi levitate

Gio oynarken elinde takım mı vardı ki, kanat yoktu, bek yoktu. Sergenin bunu basına açıklaması yanlış. Tüm planını 11-11 e göre yapmış, kozlar elimize geçince buga girdi.
valla devasa bir hocalığa gerek yoktu evet arkadaşlar üstünlük bizde mert uzun vurmaya devam orta sahada biraz pas yapalım dese çözülecekti

zaten dakikalar ilerledikçe okan orta sahayı boşaltacaktı 2-3 tane atardık kontradan
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

https://x.com/beroafo/status/1974791263515033662

oynadigimiz ilk maçta bile, mario'nun penaltisi ofsayt gerekçesiyle verilmemisti. ne tekrarini gosterdiler ne de ofsayt çizgisini çektiler

bu nu hep yapiyorlar. geçen kocaelispor maçinda da cerny bir pozisyonda yere düstü hiç bir sekilde tekrari verilmedi. gs olsa, bir ihtimal penalti olur diye elli açindan slowmotion gösterirlerdi

turk futbolun her kösesine sizmislar, her yerde gs'yi kolluyorlar. ondan sonra niye futbolu gelismiyorlar diye zirliyorlar

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/beroafo/status/1974791263515033662

oynadigimiz ilk maçta bile, mario'nun penaltisi ofsayt gerekçesiyle verilmemisti. ne tekrarini gosterdiler ne de ofsayt çizgisini çektiler

bu nu hep yapiyorlar. geçen kocaelispor maçinda da cerny bir pozisyonda yere düstü hiç bir sekilde tekrari verilmedi. gs olsa, bir ihtimal penalti olur diye elli açindan slowmotion gösterirlerdi

turk futbolun her kösesine sizmislar, her yerde gs'yi kolluyorlar. ondan sonra niye futbolu gelismiyorlar diye zirliyorlar
Başkan en son ne dedi, zaten Türk futbolu yerlerde, biz gereğini yapıyoruz birde bunu basına yansıtmanın bir önemi yok dedi. Türk futbolunu kurtarmamız gerekiyormuş. Başkanımız Beşiktaşın dertlerini bertaraf etti. Sıra Türk futboluna geldi. Onu da düzeltecek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan66

Başkan en son ne dedi, zaten Türk futbolu yerlerde, biz gereğini yapıyoruz birde bunu basına yansıtmanın bir önemi yok dedi. Türk futbolunu kurtarmamız gerekiyormuş. Başkanımız Beşiktaşın dertlerini bertaraf etti. Sıra Türk futboluna geldi. Onu da düzeltecek.

fener maçinda ne diye paylasim yapiyor hakem hakkinda ve kendi maçinda sus pus

ciddi ciddi dusunuyorum bunlarin derdi gerçekten Besiktas mi

Çevrimiçi gokhans

Böyle yönetime lanet olsun. Sinirden delirecem, gram sahip çıkılmıyor takıma, gram hakları savunulmuyor. Maklubeciler her mecrada algı kasarken, her yerde propaganda yaparken, bizimkilerde çıt yok. Allahınızdan bulun emi!! https://x.com/haberbesiktas/status/1974873570884145280?s=46
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Sinan66

"Dün Orkun Kökçü rakip yarı sahada 40’ta 37 isabetli pas atmış.

Ona en yakın oyuncumuz 17 pas isabeti ile Rafa.  Diğerleri 12-13 civarı!

Orkun Kökçü kiminle pas yapacak? Ki tek başına 40’ta 37 yapmış, yanına 1 oyuncu sokamamışız!"

https://x.com/FixAnaliz/status/1974924898352209925

Çevrimiçi Samet Demir

Orkun Kökçü kiminle pas yapacak? Ki tek başına 40’ta 37 yapmış, yanına 1 oyuncu sokamamışız!"

Tv ekranlarında Orkunun maçta sönük oynadığını yazmışlar. Yönetim öncelikle kulübün medya ayağını toparlması lazım. Kendilerine karşı biri birşey yazdığı zaman ışın hızıyla cevap veriyorlar. Gs olmayan pozisyonlarla algı yapıyor. Biz bu kadar düşelim demiyorum ama şu sniper pozisyonlarını alaycı şekilde videolu yayınlayıp başka cevap vermesek o bile yeterdi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Böyle yönetime lanet olsun. Sinirden delirecem, gram sahip çıkılmıyor takıma, gram hakları savunulmuyor. Maklubeciler her mecrada algı kasarken, her yerde propaganda yaparken, bizimkilerde çıt yok. Allahınızdan bulun emi!! https://x.com/haberbesiktas/status/1974873570884145280?s=46
Kocaeli maç sonu aklıma geliyor çıldırıyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi sEuL

Kusura bakma ama Gs golü attıktan sonra hemen geri çekildi. O sırada biz orta sahada topu döndürmekle yetiniyorduk…bir sağa bir sola pas, ama hiçbir dikine deneme yoktu. Rakip yarı sahasındaydık ama üretkenlik sıfırdı. Bu esnada istatistikler bizim lehimize görünmüş olabilir, ama oyunun genelinde pres yediğimiz her an panikledik ve iki pas yapamadan topu şişirdik maalesef.

Alanya maçında da aynı tablo vardı..tıpkı geçen haftaki Kocaeli maçının son 60 dakikasında olduğu gibi.

Bence tek sebep olmasa da takımı en çok bozan oyuncu Abraham. Hele topu rakibe bırakıp kontra oynamak istiyorsak, Abraham’la bu sistem hiç işlemez. Yazık verilen bonservis ve maaşa :/ o paraya Romulo alınsa bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk.

Üstelik bu kadar yatırım yapılan bir oyuncuyu şu anda yedek kulübesine çekmek de teknik ekip için kolay değil. Büyük ihtimalle ancak ligden tamamen koptuğumuzda ya da takım kaosa girdiğinde böyle radikal kararlar alınacak/alinabilir. .

Rafa da pas konusunda ciddi eksik. Her maç en az üç topu gereksiz topuk pası denemeleriyle kaybediyor. Bana kalsa Rafa’yı rakip kaleye daha yakın oynatırım Abraham’ın yerine. Çünkü gole en yakın oyuncumuz o, ve topu bitirici pozisyonlarda onunla buluşturmak gerekiyor - orta sahada değil.

Orkun–Ndidi ikilisinin önüne de Rafa’nın yerine Bilal’i koyarım. Hem orta saha direncini artırır hem de Bilal, sırtı dönük oynarken topu daha iyi saklayabiliyor ve pas istasyonu oluşturabiliyor. Sol kanatta da maalesef ya “süper yıldız” diye getirilen ama sahada kaybolan Jota’yı ya da Devrim’i denemek dışında çare yok.

Şu anda görünen o ki, ne içeride ne dışarıda, rakip kim olursa olsun oyuna hükmedemiyoruz ve set oyununu hiç oynayamıyoruz.

Bakalım teknik ekip buna bir çözüm bulabilecek mi, yoksa her aynı şekilde devam mı edecek.

Bu arada Orkun’u gerçekten çok seviyorum ve çok daha iyi olacağını düşünüyorum ama dünkü maçta özellikle ikinci yarıda o da oldukça silik bir görüntü çizdi. Hala tam hazır olduğunu düşünmüyorum. Gs geriye çekildiğinde özellikle Bilal, Rafa ve Cengiz savunma arkasına sürekli koşu gösterdi ama Orkun bir tane bile denemedi; ya ayakları gitmedi ya da riske girmedi bilemiyorum. Oysa önceki maçlarda bunları yapabileceğini bize göstermişti.

Etiketler: