Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30568 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

maçın kötüsü sosa idi 2.devre ayakta duracak hali yoktu yaptıgı top kayıpları geseyi oyunda tuttu baskı yapmalarına olanak sağladı karaman ismine kıyamadı çıkarsa bundan kötü olmazdı.

Sosa büyük maçlarda hiç bir zaman ortaya çıkmadı ki abi zaten bizdeyken de böyleydi toki arenada 100 tane kaçırmıştı net gol pozisyonu İyi ki gomez vardı da atmıştı  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Sosa büyük maçlarda hiç bir zaman ortaya çıkmadı ki abi zaten bizdeyken de böyleydi toki arenada 100 tane kaçırmıştı net gol pozisyonu İyi ki gomez vardı da atmıştı  :bandit:

bu sene ligde büyük maçlarda kötü değildi sakatlık etkilemiş onu bugün bu kadar kullanmamalıydı ünal sosayı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben Ts kazansın istiyordum Ts bence şampiyonluk yarışı verecek kadar tehditkar bir takım değil. Yine de kötü olmadı tabi kazanıp Ts'yi de bu haftadan geride bırakma şansı doğdu.

Kötü oldu ts kazansın istiyordum, ts bir balondur her zaman. Yine de kaybetmediklerine şükrettik bu maç, o kadar kötü oynadılar ki. gsyi bitirme şanslarını kullanamadılar pilot takımı olduğunu belli ettiler. biz olsak paylaşırlardı maç sonu şampiyonlar ligi kazanmış gibi.

Çevrimdışı worns

Kötü oldu ts kazansın istiyordum, ts bir balondur her zaman. Yine de kaybetmediklerine şükrettik bu maç, o kadar kötü oynadılar ki. gsyi bitirme şanslarını kullanamadılar pilot takımı olduğunu belli ettiler. biz olsak paylaşırlardı maç sonu şampiyonlar ligi kazanmış gibi.

Puan baremi çok düşük kolay kolay kimse bitmez gibi ikinci yarının başına kadar. 5-6 takım en az kafada girecek böyle gözüküyor. İkinci yarı Avrupa maçları filan da bitip, takımlar biraz daha oturacak, transfer döneminden ek katkı alan filan derken en az 1-2 takım seriyle girecek. Puanlar artmaya başlayacak. O zaman dökülenleri göreceğiz. Ts, Sivas, Alanya falanın gücü asıl o zamana yetmez. Fb, gs ne kadar puan kaybetse kardır gözüyle bakıyorum ondan senin gibi.

Çevrimdışı tangaz

Puan baremi çok düşük kolay kolay kimse bitmez gibi ikinci yarının başına kadar. 5-6 takım en az kafada girecek böyle gözüküyor. İkinci yarı Avrupa maçları filan da bitip, takımlar biraz daha oturacak, transfer döneminden ek katkı alan filan derken en az 1-2 takım seriyle girecek. Puanlar artmaya başlayacak. O zaman dökülenleri göreceğiz. Ts, Sivas, Alanya falanın gücü asıl o zamana yetmez. Fb, gs ne kadar puan kaybetse kardır gözüyle bakıyorum ondan senin gibi.

fener ve gese ile aramızı açmalıyız devre sonuna dek ne kadar fark açabilirsek o kadar kardır ikinci devre ilk devre kadar puan kaybetmezler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezon sonuna kadar her şeye itiraz edecekler herhalde. İtiraz etmenin de bir adabı var. Ota gübreye de itiraz edilmez  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1201420778857779200

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

fener ve gese ile aramızı açmalıyız devre sonuna dek ne kadar fark açabilirsek o kadar kardır ikinci devre ilk devre kadar puan kaybetmezler.
bizde kaybetmeyiz :D

Çevrimdışı tangaz

adebayorda ligde son maçına çıkmış ülkeden bir yıldız geçti süperstardı  :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

adebayorda ligde son maçına çıkmış ülkeden bir yıldız geçti süperstardı  :claps:
Ligdeki son golünü canlı canlı izledik. İyi oyuncuydu. Umarım kariyerini güzel bir takımda tamamlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ligdeki son golünü canlı canlı izledik. İyi oyuncuydu. Umarım kariyerini güzel bir takımda tamamlar.

gs'ye gitmesin :)

Akbaba gibi bekliyorlar :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

gs'ye gitmesin :)

Akbaba gibi bekliyorlar :)
Ceza sahasına girmeyi öğrensinler önce  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

averajımızı yanlış yazmışlar  :bandit:

1 eksik yazmışlar :)
Maç o kadar gol olmayacak gibi duruyordu ki erken hazırlamışlar, sonra unutmuşlardır değiştirmeyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Maç o kadar gol olmayacak gibi duruyordu ki erken hazırlamışlar, sonra unutmuşlardır değiştirmeyi  :tabe:

olabilir :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Tarihlerinde bir ilk olsun istiyorlar  :D

https://twitter.com/radyospor/status/1201960613343383561

Aha hakem hataları yükleniyor...

Tıpkı Şampiyonlar ligi açıklamanız gibi mi ????

Tarihlerinde bir ilk olsun istiyorlar  :D

https://twitter.com/radyospor/status/1201960613343383561

Bunlar yine konusmaya başladıysa yakında hakem doğramaları da başlar ne güzel ara vermişti hakemler.

Etiketler: