Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 31213 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şu asıp kesen uçan kaçan malatya bu muydu

Çevrimdışı cursedofdragon

hakeme rağmen kazanamayan bir fenerbahçe.

Çevrimdışı ferdi1903

fenerliler ersun yanala saydirmaya baslamislar  :2talk:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bir maç daha istediğim gibi bitti  :)

https://twitter.com/demarkesports/status/1198663163908112384

Benim istediğim gibi bitmedi. kruse vedat mevlüt yok. yani santrafor sayıları 0.
defans oyuncuları zaten hiç bir zaman iyi değildi.
kayseri bile yendi bunları evinde ki malatyanın hızlı oyuncularıyla kontadan çok rahat atardı golleri.
Ersun yanal oyuna 50 tane orta saha alarak beraberliğe geldiğini, oyuncularda maçtan çıkarken yavaşça çıkarak beraberlik istediklerini gayet güzel belli ettiler. Bence 1 puan onlar için bu ortamda kazanç oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Benim istediğim gibi bitmedi. kruse vedat mevlüt yok. yani santrafor sayıları 0.
kayseri bile yendi bunları evinde ki malatyanın hızlı oyuncularıyla kontadan çok rahat atardı golleri.
Ersun yanal oyuna 50 tane orta saha alarak beraberliğe geldiğini, oyuncularda maçtan çıkarken yavaşça çıkarak beraberlik istediklerini gayet güzel belli ettiler. Bence 1 puan onlar için bu ortamda kazanç oldu.
Aynen iyi direndiler
Bu kadroya gore hem iyi oynadilar hem de iyi sonuc aldilar
Baskasi boyle eksik gitse 3-4yer paket olurdu
Pozisyon bile buldu adamlar
Fb icin iyi sonuc
Gustava mac basina 10 tane falan faul yapiyo herhalde kart gormuyir herif
Athirkisi tipli herif iyi oyuncu falan da seytan tuyu var herhalde cirkin diye

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakemlerin nasıl yardım ettiğini göz önünde bulundurarak maç berabere biter dedim. Malatya'nın golünü vermeyip bir de saçma bir penaltı ile hakem neredeyse kazandırıyordu maçı. Fener o kadar kötü durumdaki bu haliyle maç kazanması çok zor. Muriç olmuş yada olmamış pek fark etmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunu özellikle paylaşıyorum. Bunlar Beşiktaş muhabiri falan değil. Forumda sürekli bu adamın tweetleri paylaşılıyor. Paylaşıp prim kasmayalım bu kendini muhabir sananlara  :money:

https://twitter.com/firatgunayer/status/1198667398058008581

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bunu özellikle paylaşıyorum. Bunlar Beşiktaş muhabiri falan değil. Forumda sürekli bu adamın tweetleri paylaşılıyor. Paylaşıp prim kasmayalım bu kendini muhabir sananlara  :money:

https://twitter.com/firatgunayer/status/1198667398058008581

Adam kendi paylaşmamış ki resmen dalga geçmek için şeytanın yüzünü ortaya çıkarmak için paylaşmış ben bir art niyet göremedim

Adam kendi paylaşmamış ki resmen dalga geçmek için şeytanın yüzünü ortaya çıkarmak için paylaşmış ben bir art niyet göremedim

bence de  :tabe:

Çevrimdışı ilhan mansız

Malatya yeterince sert bir takım değil, yetenekli oyuncularıyla durumu idare ediyorlar. Sonuç bizim için yeterlidir.

Rıdvan Dilmen:Vedat 5 hafta yokum dedi

Eğer gerçekse bizim maçta yok demektir.

bizim maça hazır olur o bakın görün.

Çevrimdışı ilhan mansız

bizim maça hazır olur o bakın görün.

Bizim maça hazır olur büyük ihtimal zaten de iğnelerle olur ya da hadi normal iyileşmiş olsun maç eksiği olur.sonuçta 1 buçuk ay oynamamış olacak. Her türlü karda oluruz gerçekse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olsa ne olur  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

:lol:
zlatanibrahimoviç yaptılar bu vasatı 😂, hepsi algı hiç takılmayın, onuncu hafta pili bitti 😂

zlatanibrahimoviç yaptılar bu vasatı 😂, hepsi algı hiç takılmayın, onuncu hafta pili bitti 😂

Ellerinde patladı abi şişirilmiş balon :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sistem oyuncuyu değerli hale getiririn örneği Vedat. Başka yere gidince bu tip oyuncular problem yaşıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Güzel skorlar geldi bu hafta. Önümüzdeki 2-3 haftalık bantta üst gruptaki takımların hep puan kaybı olasılığı yüksek maçları var. Kazanmaya devam edersek işler daha da şaşırtıcı bir hal alacak gibi gözüküyor.

Sistem oyuncuyu değerli hale getiririn örneği Vedat. Başka yere gidince bu tip oyuncular problem yaşıyor  :tabe:

Anadolu topçusu o yüzden :)

Rize de atarsın rakipler sana rahat oynar büyük takımda rakipler kapanınca böyle yok olursun :)

Çevrimdışı tangaz

ben vedat muriç diyorum
4-6 hafta olmaması nasıl fikir :naughty:

:us:

şam şeytanına 5 maç yokum mu demiş  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

:us:

şam şeytanına 5 maç yokum mu demiş  :D
Sen devam et çaktırma  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: