Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 31347 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mrred

Türkiye ligi artık sanıldığından çok zor bir lig. Bir kez daha bu gece ispat edildi
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Türkiye ligi artık sanıldığından çok zor bir lig. Bir kez daha bu gece ispat edildi
Bu yoruma katılmıyorum. Türkiye Ligi kalitesiz bir lig. Bir ligde baş aktör hakemlerse o lig kötüdür  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu yoruma katılmıyorum. Türkiye Ligi kalitesiz bir lig. Bir ligde baş aktör hakemlerse o lig kötüdür  :tabe:

+1903  :claps:

Yaz ordan gs'ye gurur veren bir mağlubiyet daha :D

Çevrimdışı ilhan mansız

sefalette eşitlik anlamında olabilir, birbirinden dandik takımların Ligi 😂

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Babel gitti diye üzülenler, Falzao geldi diye ligi bitirenler, kemiksiz 25 gol yazanlar burda mı?

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı Doğukan E.

Babel gitti diye üzülenler, Falzao geldi diye ligi bitirenler, kemiksiz 25 gol yazanlar burda mı?

Daha adam ülkeye ayak basmadan 25 atar diyenler vardı

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Babel gitti diye üzülen pek insan yoktu, ama falcao oynasa 20 gol üstü atar dedim. Ki sakatlık durumu böyle değildi bu adamın fakat hep sakatlandı ve gsye saplandı. Ben o görüşümün hala arkasındayım "sağlıklı" bitirici bir forvet bu ligte sana şampiyonluğu getirir. Bizimde böyle bir transfer yapmamız lazımdı. İlk haftalar burağın yokluğunda kaybettiğimiz puanlar ya da geçen sene çok çabuk unutulmuş.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aynen haklıymışsın, benim gs olarak aklımda kalmıştı da fbyi full yeniyordu. Herşeyin bir ilki vardır o zaman  :lol:

@cursedofdragon saygılar canım  :lol: Sana dedim yener geçer diye her şeyin bir ilki vardır diye. 41 maç sonra da ilk oldu, okan buruğunda ilki oldu.

@cursedofdragon saygılar canım  :lol: Sana dedim yener geçer diye her şeyin bir ilki vardır diye. 41 maç sonra da ilk oldu, okan buruğunda ilki oldu.

mahmutun sakatlığı okanın planını bozdu gudbrandson piyasa da yoktu bir de berkay mı genç bir cocuk girdi bu 2'si olup bitenden haberi yoktu :D

Yoksa ne visca oynadı ne irfan can oynadı sanki yerlerine başka oyuncular gelmişti bu maç :)

Çevrimdışı sozkul

Burdayım, ne diyecektin?  :)

Çevrimdışı mrred

Ses etmeyin
Falcoayu da alsınlar.
Gs onu alırsa 10 yıl kendine gelemez.
Allahım lütfen alsınlar.
Arazi de gitti ellerinden.
Falcao gündeme geldğinden beri gelsin istiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kaliteli demedim ki zor dedim. Zor olmasının sebebi bir çok kez açıkladım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaliteli demedim ki zor dedim. Zor olmasının sebebi bir çok kez açıkladım.
Bence lig bazı takımlar için hakemler vasıtası ile zorlaştırılırken bazı takımlar için kolaylaştırılıyor. Ligdeki bazı takımlar o kadar kötüler ki hakemle bile kazanamıyorlar. Dediğin gibi lig zor değil. Şampiyonluğa oynayan takımların çoğu kötü. O kadar kötüler ki lig zormuş gibi görünüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Aliyon karrera gts sonra benzin koymuyon
Abi gaza basiyom gitmiyir, 0-100 u kotuymus

Çevrimdışı mylife1903

Adam bi arkadasa bakip cikti ulkeden
Belki ft mopink yapiyordur

Çevrimdışı tangaz

mutludur sanırım :D

mutlu olmayan beşiktaşlılığını sorgulasın :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

zor falan değil kalitesiz takımların kötü futbol oynadıgı bir lig
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

babel gitti die üzülen varmıydı  :alala:

Çevrimdışı tangaz

ülkeye ayak basmadan dr. raporları ele ulaşmadan izlenim oydu

Çevrimdışı tangaz

mahmutun sakatlığı okanın planını bozdu gudbrandson piyasa da yoktu bir de berkay mı genç bir cocuk girdi bu 2'si olup bitenden haberi yoktu :D

Yoksa ne visca oynadı ne irfan can oynadı sanki yerlerine başka oyuncular gelmişti bu maç :)

maç okan buruka rağmen kazanıldı başak top mu oynadı sanki

Çevrimdışı tangaz

Bence lig bazı takımlar için hakemler vasıtası ile zorlaştırılırken bazı takımlar için kolaylaştırılıyor. Ligdeki bazı takımlar o kadar kötüler ki hakemle bile kazanamıyorlar. Dediğin gibi lig zor değil. Şampiyonluğa oynayan takımların çoğu kötü. O kadar kötüler ki lig zormuş gibi görünüyor  :tabe:

+1903

bu lige zor diyen de kaliteli diyen de gitsin çim hokeyi izlesin.

Çevrimdışı mrred

Lig zor bir lig çünkü ,
-14 yabancı kuralı geldikten sonra anadolu takımları daha iyi yabancılar buluyorlar oyuncu kalite farkı artık eskisi kadar yok.
-Anadolu takımları mourinho taktiği ile ortayı ve kenarları iyi kapatıyor.
-Anadolu takımları hızlı kanat oyuncuları ile hücuma çıkabiliyor
-Anadolu takımlarının tribün atmosferi her sezon daha iyi seviyeye çıkıyor
-Yeni tip teknik direktörler yabancı dil ve yabancı yayınları takip edip kendilerini geliştiriyorlar
-Olaya tamamen oyun olarak bakıyorlar. (Abdullah Avcı, Okan Buruk, Erol Bulut)
The great gig in the sky

Etiketler: