Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 102847 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Oha be oha yeter ama bi penaltimiz daha verilmedi
Arkadas nasi bi lobidir bu ya

Çevrimdışı goktasoktay

Oha be oha yeter ama bi penaltimiz daha verilmedi
Arkadas nasi bi lobidir bu ya
Abi hakem Fransız...

Çevrimdışı mylife1903

Abi hakem Fransız...

Yuh ama ya
Ulan nasi bisidir bu
Ayiptir ya
Ne bitmez bir lobidir
Avustiryali hakem verir biz olsak herifler

Çevrimdışı kyiv

Yalnız şalke çok kof takım. En az 3,4 tane kaleciyle karşı karşıyalık pozisyonu amatörce harcadılar. Hakeme laf söylemeye gerek yok helva helva fransız helvası. Şalke gol falan atamaz.

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız şalke çok kof takım. En az 3,4 tane kaleciyle karşı karşıyalık pozisyonu amatörce harcadılar. Hakeme laf söylemeye gerek yok helva helva fransız helvası. Şalke gol falan atamaz.
Ya abi gol atsak da vermez bu
Daha nasil penalti olacak onu anlamiyorum
Biz oynasak su maci simdiye iki penalti ile 2-0 geri dusmustuk ustelik 9 kisi

Çevrimdışı goktasoktay

Valla muslera büyü mü yaptırıyor nedir anlamadım ben. İkinci neyse de ilki tartışılmaz. Ben fransız takımı deyince kızıyor gsli arkadaşlarım ama gördük hakemi. Dokunmadan düşüyor gsliler..

Çevrimdışı kyiv

Ya abi gol atsak da vermez bu
Daha nasil penalti olacak onu anlamiyorum
Biz oynasak su maci simdiye iki penalti ile 2-0 geri dusmustuk ustelik 9 kisi

Bu vesile ile bir kere daha iskoç hakem craig thomsonun Allah b elasını versin.

Çevrimdışı Culpable

biz gruptan ciksak ne farkeder  bu sene uefa  SL gibi olucak

suan icin Tot ve PSG  uefa ya gelicek gibi gozukuyor ki gelirlerse muhtemelen  Final macini oynar ikisi 

Çevrimdışı kyiv

Adamlardaki kura şansına bak çektikleri torba birincisi Lokomotif Moskova 0 puan ile bitirecek grubu şu anda evinde yine 3-1 yenik. Şansınıza sıçam galatasaray...

Çevrimdışı kyiv

Fransız hakemin bir sarı kırmızı forması eksik.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

4.hafta maclarinda porto portekizde moskovayi tıklar, shalckede almanyada cinconu tıklar. El ele gruptan cikarlar. Cinconda uefaya gelsin biraz daha mac yapsin.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

4.hafta maclarinda porto portekizde moskovayi tıklar, shalckede almanyada cinconu tıklar. El ele gruptan cikarlar. Cinconda uefaya gelsin biraz daha mac yapsin.

nereyi imzalıyorum Ahmetcim  :friendship:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

@cursedofdragon abi sen renkli maçlarında foruma girme mümkünse totemimiz bu olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Adamlardaki kura şansına bak çektikleri torba birincisi Lokomotif Moskova 0 puan ile bitirecek grubu şu anda evinde yine 3-1 yenik. Şansınıza sıçam galatasaray...

Bizim çektiğimiz monaco'da 1 mi 2 mi ne puan almıştı. Şimdi şu grupta biz olabilirdik ve eminim hoca çok daha fazla üstüne düşerdi takımın bu gruptan rahat rahat çıkardık. Şu gs her puan alışında kahrediyorum.

Çevrimdışı tangaz

bu muzleranın konopa çift dalmasına nasıl penaltı verilmez yahuu pis fransız , aynı muzlera sonra 3 tane karşı karşıya top çıkardı.

Çevrimdışı 'TaNeR'

bu muzleranın konopa çift dalmasına nasıl penaltı verilmez yahuu pis fransız , aynı muzlera sonra 3 tane karşı karşıya top çıkardı.

Kesin penaltı da işte, kurallar fransızlara işlemiyor...
Hani diyoruz ya ligde yabancı hakemler maçları yönetsin, bu sarışınlar orada da yolunu bulurlar maçına göre hakem verilir ;-)

İkinci devre gesenin kaleye şutu yok :)

Schalke taraftarı tivitırda billur geçiyor; kalecilerinin fotosunu koymuşlar, olur da merak eden olursa bakın bu bizim kalecimiz diye :)

bir yorumdan:
Gala was so damn weak. It wasn’t a hell, it was a frozen hell. I couldn’t see any lions, I just saw 11 kittens. What a weak team.
They can be lucky we didn’t win 4:0.

Türkçesi:
Gala çok zayıftı. Cehennem değildi, donmuş bir cehennemdi. Aslanları göremedim, sadece 11 yavru kedi gördüm. Ne zayıf bir takım.  4:0 yenmediğimize sevinsinler.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Kesin penaltı da işte, kurallar fransızlara işlemiyor...
Hani diyoruz ya ligde yabancı hakemler maçları yönetsin, bu sarışınlar orada da yolunu bulurlar maçına göre hakem verilir ;-)

İkinci devre gesenin kaleye şutu yok :)

Schalke taraftarı tivitırda billur geçiyor; kalecilerinin fotosunu koymuşlar, olur da merak eden olursa bakın bu bizim kalecimiz diye :)

bir yorumdan:
Gala was so damn weak. It wasn’t a hell, it was a frozen hell. I couldn’t see any lions, I just saw 11 kittens. What a weak team.
They can be lucky we didn’t win 4:0.

Türkçesi:
Gala çok zayıftı. Cehennem değildi, donmuş bir cehennemdi. Aslanları göremedim, sadece 11 yavru kedi gördüm. Ne zayıf bir takım.  4:0 yenmediğimize sevinsinler.

he yaw deplasmanda 5-6 saplamamız işten bile değildi çok üzgünüm

Çevrimdışı tangaz

barca inter maçında suarezin frikiği bulun izleyin  :D

futbol tarihinde bi ilk olabilir

Çevrimdışı mylife1903

barca inter maçında suarezin frikiği bulun izleyin  :D

futbol tarihinde bi ilk olabilir
Gotuyle golu onledi adam abi

Çevrimdışı mylife1903

gs alabilecegi maksimum puani aldi bundan fazlasi buyuk basari olur
Porto bunlari istanbulda yener, salke de almanyada yener toplamda 5i biyerdeyi de takarlar moskva maci puanini belirleyecek gsnin, o maca o sogukta asilacak bi loko gsyi yener diye dusunuyorum.
Iyi puan aldilar gene
Psgli guruba duseydi keske
Herifleri avurapada bile hakem kayiriyor arkadas, uefa kayiriyor nasil istir

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gs'yi lig lideri olarak gördükçe çıldırıyorum ya  :s20: Adamlar Almanya'nın sıradan bi takımına kendi evlerinde rezil oldular ne kadar yetersiz₁ ve yetersiz bi takım olduklarını cümle alem gördü ama biz bu takımın 4 puan arkasındayız.  :s20:  :s20:

Çevrimdışı tangaz

Gotuyle golu onledi adam abi

herif bildiğin efsaneler arasına girdi

Çevrimdışı atalay

Lucien Favre'ı takip ediyorsundur umarım? @levitate   

Çevrimdışı levitate

Lucien Favre'ı takip ediyorsundur umarım? @levitate
aynen

bi iki maçta kanser ettiler ama maşallahları var

sancho ve hakimi yardırıyor ve paco kazmasından bile verim alıyor
bipbipbupbup

Etiketler: