Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 103805 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Biraz puan kaybedince ona buna saldirmaya baslamis avci, lan vurdugun adam besiktas altyapisindan cikma elin kirilsin.

Ya bu boyle cok bilmis havalarda duzgun duzgun konusmaya calisanlarin maskeleri tek harekette dusuyor. Daha cok tokatlanacak avci bu ligde, kendini fazla ustun gormeye basladi diger hocalardan ustelik kazandigi bisi yok daha

Çevrimdışı cursedofdragon

Milli araya lider gireceğimize dair bir hissiyat geldi bana.

antalyanın başında bülent korkmaz var maçı satar.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Akhisar da satar diyordun 3 tane sapladilar :D Totem mi yapiyosun?

Akhisar da satar diyordun 3 tane sapladilar :D Totem mi yapiyosun?

akhisar gs maçında cihat arslan olsaydı öyle olurmuydu :)

Çevrimdışı tangaz

Gomez yokken
napoli
arsenal
totthenham
leipzig
porto
benfica
monaco deplasmanları ya da ev maçlarında bazen oyun bazen skor olarak kazandık. Konu FB maçında bu FB yi nasıl yenemedikten buraya geldi. Bende diyorum ki güçlü oyun hem deplasman hem evde takır takır oynar. Örneklerini yukarı yazdım. Güçlü oyunumuzun en önemli parçası Gomez falan değildi Gomez sonuçtu. Almanyaya gidince nasıl oynadığını gördük. Arkada pozisyon hazırlayan bir orta saha olmayınca Gomezin takımı küme düştü.

cımbızlayıp cımbızlayıp yukarıdaki 3-5 maçı ısrarla yazıyorsun geçen sene ligde 34 maç neredeydiler? gomez senin o pozisyon hazırlayıcılarının pozisyon hazırlamasına olanak sağlıyordu gomez gitti senin pozisyon hazırlayıcılar ise yerli yerinde duruyorlar. pekiii madem keramet o ikilide idi neden geçen sene pozisyon hazırlamadılar???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Zerre şüphem yok. Hamza ve Bülentin Galatasaraya ve özellikle Fatih Terime yatmama gibi bir lüksü yok.

Yazın oraya bir Bülent abimden 0-3

Bu tip yatışlar tarih boyunca Galatasarayda hat safhadadır. Fenerbahçe bozuk saat misali arada doğruyu gösteren eski futbolculara sahiptir ancak Galatasarayın fıtratında böyle bir şey yok. Hep yatış tam yatış!

Kacta mac

bi fikrim yok abi bakayım netten.

maç yarınmış erken yazmışım bak :D  22:00'da Türkiye saati ile :D

Çevrimdışı mylife1903

bi fikrim yok abi bakayım netten.

maç yarınmış erken yazmışım bak :D  22:00'da Türkiye saati ile :D
Yarin tekrar yaz, unutma ama ha

Çevrimdışı WOTGATE

Çevrimdışı mylife1903

Bizde gs de fb de grup lideri olmuş, rekor puan 2009-2010 sezonunda 15 puan ile fenerin biz max 12 puan yapmışız

Boyuh basgan aziz yildirimi daha com arayacaklar
Parasini verin adamcagizin adam hapislerde curudu fb icin

Çevrimiçi Akil Emre

Abi gözünü seveyim cocuyu yedirmeyelim , birazdaha kalabilse efsane olacak aslında guardiola mourinyo ayarında fbnin sabretmesi lazım

Çevrimdışı tangaz

Abi gözünü seveyim cocuyu yedirmeyelim , birazdaha kalabilse efsane olacak aslında guardiola mourinyo ayarında fbnin sabretmesi lazım

daha rikerink bey ve vitor efendinin acıları tazeyken birde filip kokü giderse toplu intiharlar görülebilir bu acıya yürek dayanmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

azizin laneti üstlerinden eksik olmaz bunların  :D

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bülent kalecisiz çıksın isterse. Porto maçından üstünden dozer geçmiş gibi gelecek gs. Ben berabere diyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Direnecez direnecez baska yolu yok

Çevrimdışı mylife1903

azizin laneti üstlerinden eksik olmaz bunların  :D
El kadar cocugun rizkini versin ali koc ayiptir gunahtir, kiredi alsin versin yahu koyar mi ali koca

Çevrimdışı levitate

Bunu lige sakla buralarda harcama
lig işi sende abi biz karışmayız :kop:
bipbipbupbup

Çevrimdışı WOTGATE

öyle demeyin bu iş ekip işi

porto için bir şey yapmaya gerek yok zaten biz skoru konuşalım bence :D

5 olur diyorum ben :D

Çevrimiçi Koa_lAA

porto için bir şey yapmaya gerek yok zaten biz skoru konuşalım bence :D

5 olur diyorum ben :D

abuş koparmış bağları... okaa olmaz... marega atamaz abuş kadar...

malatasarayım da da ndiaye,emre akbaba,eren yok :D

deplasman fakiri :D

5 olur daha fazlası bile olur :D

Çevrimdışı mylife1903

Marega serdar azizi tek oturusta yer insallah ozan oynar onu da alip dislerini temizler kurdan niyetine

Etiketler: