Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 103794 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Valla abi, hem ilerde top tuttu, hem olumlu kullandı hem de çok enerjik. Devre arası alsak mı ne? Kiralıkmış rizede..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
Osmanlı da da iyiydi ama ndiaye kıymete bindi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı WOTGATE

Mevkiyi degistirme bi 30 dakika dolan

Dk 90 çıktık Bağcılara doğru dönmez artık :)

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Hah o seviye takimi sampiyonluga surukledi gomez iste aynen onu diyorum
Demba ba
Negredo
Love
sürükleyemedi ama. Hala sonuç konuşuyoruz oyun farkımızla şampiyon olduk yine öyle olucaz ya da olamıcaz diğerleri esasa ilişkin konular değil. Güçlü oyun deplasman ya da ev farketmez her yerde takır takır oynar.
Napoli
Monaco
Arsenal
Totthenham
Porto
Leipzig
hiçbirinde gomez yoktu ama güçlü oyun vardı
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2018, 20:59:21 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

menerbahçeme kümeye diye bağırdılar  :bawling:

Rizespor taraftarı "Fener kümeye" tezahüratı yaptı :D  :evillol: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Demba ba
Negredo
Love
sürükleyemedi ama. Hala sonuç konuşuyoruz oyun farkımızla şampiyon olduk yine öyle olucaz ya da olamıcaz diğerleri esasa ilişkin konular değil. Güçlü oyun deplasman ya da ev farketmez her yerde takır takır oynar.
Napoli
Monaco
Arsenal
Totthenham
Porto
Leipzig
hiçbirinde gomez yoktu ama güçlü oyun vardı
Demba love negredo gomez denilen adamin ayakkabisini baglayamaz
Guclu oyunla olsaydi ucuncu ligde herkes guclu oyun oynar o ligde kalmazdi

Çevrimdışı 38life

Fotosok mu bu?

yok gerçek. ama hangi tarihe ait hangi konu üzerine söylenmiş bilmiyorum. Şike sürecidir muhtemelen.

Çevrimdışı 38life

fener seyircisi maç sonu takımı tribüne çağırmış, takım gitmiş sonra hep bir ağızdan yuhalamaya başlamışlar. Üzüldüm futbolculara...

fener seyircisi maç sonu takımı tribüne çağırmış, takım gitmiş sonra hep bir ağızdan yuhalamaya başlamışlar. Üzüldüm futbolculara...

:D

hiç üzülmedim beter olsunlar :D

Çevrimdışı mylife1903

Biz cagirip kufur etmemismiydik

sıkı tutunun fenerbahçe düşünüyorsunuz :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Hiddinkle 30 atip 30 yiyip sifir averaj yapmislardi :evillol:
Koku da toparlayacaktir ilerleyen haftalardgs mackndan sonra yukselis baslar fbde
Ilk yari sonuna dogru sifir yahut arti averaja gecerler

Çevrimdışı mrred

Demba love negredo gomez denilen adamin ayakkabisini baglayamaz
Guclu oyunla olsaydi ucuncu ligde herkes guclu oyun oynar o ligde kalmazdi
Tek oyuncuyla şampiyon olduk diyorsun yani. Peki.
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

Herkesin çatır çutur 3-4 gol attığı takıma karşı pozisyona bile giremedik ey Şenol Güneş!!!

Çevrimdışı underworld

Mesih ateş etmiş.
Bu gidişle aziz den beter olacak

Çevrimdışı mylife1903

Tek oyuncuyla şampiyon olduk diyorsun yani. Peki.
Okudugunu anlamiyorsun galiba
Takimi surukledi diyorum gomez icin

Çevrimdışı levitate

buradan geçen sene dershanede "ali koç geldi takım gençleşcek comolli gelcek battınız olm" diyen ulaşa selamlar iq -10 :D
bipbipbupbup

buradan geçen sene dershanede "ali koç geldi takım gençleşcek comolli gelcek battınız olm" diyen ulaşa selamlar iq -10 :D

Çevrimdışı mrred

Okudugunu anlamiyorsun galiba
Takimi surukledi diyorum gomez icin
Sadece takımın önemli bir parçasıydı o güçlü oyunu sürükleyen iki kişi vardı atiba ve oğuzhan diğerleri tamamlayıcı . Gomez madem o kadar muhteşem bir oyuncuydu neden bizden ayrıldıktan sonra bizdeki kadar gol atamadı ? Sorun gomezsizlik falan değil sorun gol pozisyonuna girmekte. Fernandao da gol kralı oldu Love da gol kralı oldu gomez de oldu. Fakat fernandaonun arkasında devamlı pozisyon üreten bir bursa vardı nitekim aynı oyuncu fenere geldi bir varlık gösteremedi tıpkı gomezin almanyaya döndükten sonra varlık gösterememesi gibi. Love vasat alanyada gol kralı oldu bizde uçması gerekiyordu ama olmadı . Nedeni basit güçlü oyunumuz yok. Bende bunu diyorum işte.
The great gig in the sky

Etiketler: