Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 104421 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Koa_lAA

Ya abartilacak bisi yok. Macin hakki 1-1 di heriflerin bali tuttu. Artik onlar vinir der biz bal deriz orasi tartismali

smolov un yokluğu çok belli oldu...

Çevrimdışı mylife1903

smolov un yokluğu çok belli oldu...
Eder acayip bisi
Bizim sikatlar izleyip beyenmistir negronun yerine

Çevrimiçi Koa_lAA

Eder acayip bisi
Bizim sikatlar izleyip beyenmistir negronun yerine

bizim sikatlar ne EDER bilemeyiz tabi... tarzında iğrenç bir espriyle konudan uzaklaşıyorum   :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

bizim sikatlar ne EDER bilemeyiz tabi... tarzında iğrenç bir espriyle konudan uzaklaşıyorum   :evillol:
:evillol: djin djin

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

gs'nin tek kazanabileceği maç içerde ki schalke maçı başka yok!

Valla biz 7 puanla çıkamadık 2 sene önce bunlar çıkmıştı bi kere.. Terim balı diye bir şey var.

Çevrimiçi mellfred

Akhisar bu perşembe Avrupa maçı oynayıp pazar günü gs maçı oynayacak
gs ise maçını salı günü oynadı
Akhisar iki gün sonra oynayacak yani

Çevrimdışı cursedofdragon

Akhisar bu perşembe Avrupa maçı oynayıp pazar günü gs maçı oynayacak
gs ise maçını salı günü oynadı
Akhisar iki gün sonra oynayacak yani

gs yorulmasın yav ne gerek var.

Biz cl de iken 2 günde bir maç yapıyorduk çarşamba maç oynayıp cuma'ya maç koyduklarını biliyorum.

gs salı oynuyor bi daha pazar oynuyor 4 gün dinleniyor.

Şampiyonlar Ligi’nde bugün..🔥🔥

GRUP E⚽️
19.55: Ajax x AEK
22.00: Benfica x B. Münih

F⚽️
19.55: Shakhtar x Hoffenheim
22.00: M. City x Lyon

G⚽️
22.00: Real Madrid x Roma
22.00: Viktor Plzen x CSKA

H⚽️
22.00: Young Boys x M. United
22.00: Valencia x Juventus

güzel maçlar var bugün.

adamlar alt tarafı loko'yu yendiler şampiyonlar ligini kazandırdılar şimdiden bunlar bonzai içiyor bence :D  :evillol:

Çevrimiçi levitate

adamlar alt tarafı loko'yu yendiler şampiyonlar ligini kazandırdılar şimdiden bunlar bonzai içiyor bence :D  :evillol:

teknik direktör olsam bende derdim valla :D
bipbipbupbup

teknik direktör olsam bende derdim valla :D

bir başkası da şunu der ondan sonra :D

hayallerle yaşıyanı gerçekler severmiş :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

bir başkası da şunu der ondan sonra :D

hayallerle yaşıyanı gerçekler severmiş :D  :evillol:
Samet gibi gizli hedefim var desin

[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2018, 18:03:12 cursedofdragon ]

Çevrimiçi mellfred

Kendini bilmez, ağzından ne çıktığının farkında olmayan, zavallı utanılası bir ego sahibi kaç kişi vardır ?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ronaldoyu yok yere atti hakem.. bu kadar mi kotu olur yahu VAR uygulanmali UCL de

Çevrimiçi mellfred

bu sezon ilk defa Ronaldo izleyelim dedik adam atılmış

Pozisyon belli olmuyor yakın çekim görmedim. Haklı haksız bilemem ama Real Madrid lobisi koruyamaz artık onu. Diğer takımların yaşadıklarını anlar belki biraz :) Ayrıca hırsından ağlama sebebi Juve, takım arkadaşları vs değil. Adam dün Messi 3 gol attı ben 2 maç ceza yiyecem diye salya sümük ağladı  :lol:

Şimdi de kulübede 11 kişiyken gol atamadık bensiz 10 kişi gol atıyolar diye bi posta daha ağlıyordur  :evillol:

Şimdi buldum twitter'da yakın çekimi : https://twitter.com/KramponM/status/1042507758615052290

Bariz kırmızı kart. Yerdeki adamın saçını çekmiş. Bi de utanmadan ağlıyor.. Yok öyle Real Madrid kalkanına sığınmak artık.. 2 golü de penaltıdan attı Juve kuduruyordur şimdi sinirden penaltı ustası  :)

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi buldum twitter'da yakın çekimi : https://twitter.com/KramponM/status/1042507758615052290

Bariz kırmızı kart. Yerdeki adamın saçını çekmiş. Bi de utanmadan ağlıyor.. Yok öyle Real Madrid kalkanına sığınmak artık.. 2 golü de penaltıdan attı Juve kuduruyordur şimdi sinirden penaltı ustası  :)
Fazla olur kirmizi kart yahu buna anca besiktasli oyuncu yaparsa kirmizi verirler

Ee italya ligi oyle ispanya ligine benzemez yilin bidonu olacak yakinda simdi bu hirsla haftaya zorlar kendini sakatlar ligde.
Ispanyada rahati yerindeydi ohhh kurmussun tezgahi gelene 3 gidene 5
Darisi kesme messi gardesin basina onu da monzaya dogru alak ak got kara got belli olsun
20-25 atarsa italya liginde benim icin tartisma biter ama atamayacak gibi ronaldo

Çevrimdışı EMİR EMRE

oyunda kaldigi 25 dakikada ispanyollar her pozisyonda ustune yurudu, yerlerde yatti, yuzunu tuttu. taraftar da her topu aldiginda yuhaladi. oysa ki o kadar kisa surede arkadaslarina 3 tane net gol pasi atti hepsi inanilmaz bir sekilde kacri. hele khediranin pozisyonu evlere senlik... @mylife1903 abinin dedigi gibi bu kart ancak Beşiktaşa çıkar. o zaman kimse ses etmez haa tamam der :D

Etiketler: